29 / 04 / 2024

İnsay Yapı Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

İnsay Yapı Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

Yerli yabancı pek çok ziyaretçiyi bir araya getirecek olan Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda İnsay Yapı, iki projesini görücüye çıkarıyor...

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Yüksek fiyatlar ev sahibi olmaya engel! Ev sahibi oranı yüzde 58, kiracı oranı yüzde 42 oldu!

Yüksek konut fiyatları nedeniyle Türkiye’de ev sahipliği oranının gittikçe düştüğüne dikkat çeken İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, buna karşın kiracı sayısının arttığını belirtti.

İnşaat girdi maliyeti kontrol altına alınırsa çarklar yeniden döner!

İnşaat sektöründeki maliyet artışının Ekim'de de sürdüğünü söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, gerekli uygulamalar devreye alınır, inşaat ve gayrimenkul sektörü tekrar canlandırılırsa çarkların yeniden döneceğini söyledi.

İhsan Çulhalık: Kentsel dönüşüm yalnızca depreme değil kasırga ve sellere de uygun yapılmalı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada dönüşümün sadece depreme değil, kasırga ve sellere de dayanıklı yürütülmesi gerektiğini söyledi. 

Kentsel dönüşümde bir ilk olacak yasa gündemde! Keşke bu konuda daha önce çalışılsaydı...

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Kentsel Dönüşüm Yasası çerçevesinde hazırlanan yeni yasa teklifiyle ilgili açıklamalar yaparak, ''Keşke bu konuda daha önce çalışılsaydı'' dedi.

Konut üreticilerinin gözü yeni kampanyada!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada  inşaat maliyetlerindeki artışa dikkat çekti ve konut üreticilerinin gözünün kulağının yeni kampanyada olduğunu söyledi.

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Kredi faizleri yükseldi, ev satışları düştü! Yeni konut projeleri başlayamadı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konut kredi faizlerinin yüksekliği sebebiyle sektörde gayrimenkul satışlarının ciddi oranda düştüğünü ve yeni projelerin yapılmadığını belirtti.

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

Ondörtüç Pendik’ten satışlar tam gaz! Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatı! İşte Ondörtüç Pendik konut fiyat listesi

İnsay Yapı imzalı Ondörtüç Pendik’te Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatıyla konut sahibi olabilirsiniz. Ondörtüç Pendik'te 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor.

Konut satışlarındaki gurbetçi ilgisi, yakın zamanda rakamlara yansıyacak! 

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yaptığı açıklamada, yabancılara yapılan konut satışlarının artış trendinde olduğuna değinerek, gurbetçi ilgisinin rakamlara yansıyacağını söyledi. İşte o açıklamalar...

İnsay Yapı Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Haberi

İnsay Yapı Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

Konut sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyalarıyla tanınan İnsay Yapı, 'Ondörtüç Pendik' ve 'Elit Manzara Beytepe' projelerini 28-30 Kasım tarihleri arasında Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yatırımcıların beğenisine sunuyor.  

Yerli yabancı pek çok ziyaretçiyi bir araya getirecek olan fuar Bakü Expo Center’da düzenleniyor.

Projelerin maketlerinin de yer aldığı 30 metrekarelik bir stantta ziyaretçilerini ağırlayacak olan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Azeri yatırımcıların Türk projelerine ilgi duyduğunu ve bu fuarda bölgedeki potansiyeli değerlendirmek amacıyla yer almayı tercih ettiklerini söyledi. Çulhalık “Tek millet iki devlet kardeş Azerbaycan bugüne kadar Türk yatırımcıların gözdesi olmuştur. Aynı zamanda birçok Azeri kardeşimiz Türkiye’den konut yatırımı yapmaktadır. Projelerimizi tanıtarak olası satış fırsatlarını değerlendirmek, İnsay yapıyı tanıtmak ve Azerbaycan gayrimenkul sektörünü tanımak en büyük hedefimiz” dedi.   

Azeri...