29 / 04 / 2024

internetle arızatı bulan asansör

internetle arızatı bulan asansör

ThyssenKrupp Asansör, asansörlerin internete bağlanarak bakım ve servis ihtiyaçlarını gerçek zamanlı olarak mühendis ve teknisyenlere bildirmelerini sağlayan yeni bir teknoloji geliştirdi.

İznik Gölü arıtma tesisi Mayıs'ta açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, maliyeti 40 milyon TL 'yi bulan arıtma tesisi ve kanalizasyon yatırımıyla İznik Gölü 'nü kirlilikten tamamen arındırıyor.

İznik Gölü Arıtma Tesisi'nin alt yapı çalışmaları incelendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, maliyeti 40 milyon TL’yi bulan arıtma tesisi ve kanalizasyon yatırımıyla İznik Gölü’nü kirlilikten tamamen arındırıyor..

İznik Gölü arıtma tesisi mayıs sonunda hizmete açılacak!

Maliyeti 40 milyon TL’yi bulan arıtma tesisi ve kanalizasyon yatırımıyla İznik Gölü’nü kirlilikten tamamen arındırıyor. İznik’in tüm atık suları döşenilen kolektörler vasıtasıyla arıtma tesisine aktarılacak.

Çanakkale'de ilk doğal arıtma tesisi yapıldı!

Çanakkale'de ilk doğal arıtma tesisi yapıldı. Maliyeti ortalama 125 Bin TL'yi bulan tesis, enerji ihtiyacı olmadan temiz su üretebiliyor. Pilot köy olan Serçelerde verimli sonuç alındıktan sonra diğer köylerde de uygulanacak...

Tosya atıksu arıtma tesisinin yapımı sürüyor!

28 bin metrekare alan üzerine kurulu Tosya Atık Su Arıtma Tesisi, havalandırma, deşarj üniteleri ve yer yer 4 metreyi bulan istinat duvarlarının yapımı hızla devam ediyor.

Bülent Arınç: Özel evler denetimde ilgi alanımızda değil!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dün bir gazete çıkan ve sosyal medyada "Öğrenci evlerine denetim yapılacak" olarak geniş yankı bulan Başbakan Erdoğan'a atfedilen ifadeler için, "Başbakan'ın böyle bir sözü olmadı" dedi...

Kapalıçarşı, internetle dünyaya açılacak!

İstanbul'un en eski çarşılarından biri olan Kapalıçarşı, internetle dünyaya açılmaya hazırlanıyor

Osf İnşaat, tecrübeli inşaat mühendisi arıyor!

Osf İnşaat, yol yapım işinde tecrübeli inşaat mühendisi arıyor!

Şimşekler İnşaat, mühendis arıyor

Yol yapım işinde tecrübeli,en az 5 yıllık mezun, inşaat mühendisi arıyor, Şimşekler inşaat ise  osf  isimli inşaat firması inşaat mühendisi arıyor

Şükrü Avşar: AFM'yi almak için görüşüyoruz

Avşar Yapım Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Avşar, AFM ile satın alma konusunda görüştüklerini söyledi

Mısır Çarşısı'nın restorasyona ihtiyacı var!

Tarihi Mısır Çarşısı'nın acilen bakıma alınması gerekiyor. Çünkü durumu içler acısı. Tavanı dökülüyor, duvarlar çatlak…

Hande Suher'i İnsanlar Anıldıkça Yaşar" adlı kitabı yayımlandı

"Kamu Yararı"nı Öncelikli Gören Bir Yaşam Öyküsü - İnsanlar Anıldıkça Yaşar" adlı kitap yayınlandı

Kapalıçarşı'nın geleceği masaya yatırıldı

Hepsi kendi alanında uzman danışmanlarla Kapalıçarşı'nın geleceği ve yapılması planlanan çalışmalar masaya yatırıldı

internetle arızatı bulan asansör Haberi

internetle arızatı bulan asansör

MAX adı verilen teknoloji sayesinde parçaların kalan ömürleri otomatik olarak hesaplanıyor ve yetkililere bildiriliyor. Böylece, herhangi bir onarım ya da değişim gerektiğinde, arıza oluşmadan müdahale edilebiliyor. MAX’in, bir yılda tüm dünyada toplam 190 milyon saati yani 216 yüzyılı bulan “kullanım dışı” süresini yüzde 50 azaltması bekleniyor.


Alanında dünyanın önde gelen şirketleri arasında yer alan ThyssenKrupp Asansör, asansörlerin bakım süresini azaltacak ve taşıma kapasitesini artıracak yeni teknolojisi MAX’i tanıttı. Sektörde bir ilk olan MAX sayesinde, asansörler internete bağlanarak onarım, parça değişimi ve sistem bakım işlemlerine yönelik ihtiyaçlarını gerçek zamanlı olarak servis teknisyenlerine iletiyor.


Konu ile ilgili bilgi veren ThyssenKrupp Asansör Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, “Dünya genelindeki 12 milyon asansör, her gün 1 milyar insanı taşıyor. Bir yıllık operasyon dönemi boyunca, çeşitli...