03 / 05 / 2024

iran çin 400 milyar dolarlık anlaşma

iran çin 400 milyar dolarlık anlaşma

İran-Çin Ticaret Odası Başkanı Muhammed Rıza Hariri, İran ile Çin arasında 400 milyar dolarlık anlaşma yapıldığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

Ayda 7 bin 500 TL maaş alan vatandaş isyan etti: 8 bin lira kira ödüyorum!

Ayda 7 bin 500 TL emekli maaşı aldığını ve 8 bin lira kira ödediğini söyleyen vatandaş oğlunu evlendirmek için 400 bin liraya ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Depremzedelere konut için 750 bin TL'ye, iş yeri için 400 bin TL'ye varan hibe ve kredi verilecek: Resmi Gazete'de!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen yerlerdeki orta ve üzeri hasarlı yapıların yerinde yeniden inşa edilmesi için hak sahiplerine kredi desteği ve hibe sağlanacak. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Afyonkarahisar Merkez'de yeni 5 yıldızlı otel için start verildi! 400 odalı otel 363 milyon 537 bin TL'ye yapılacak! 

Afyonkarahisar Merkez'de Çakır Mahallesi'nde hayata geçirilecek 400 odalı otel için düğmeye basıldı. 363 milyon 537 bin TL'ye mal olacak projeyi, Çekiçler İnşaat inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Anneler hemen baksın, sadece kimlikle 1.300 TL para verilecek!

Türkiye, Ailelere Doğum ve Çoklu Doğum Yardımlarıyla Destek Veriyor! Birinci çocuk için 300 TL, ikinci çocuk için 400 TL ve üçüncü ve sonraki çocuklar için 600 TL ödeme yapılıyor. Ayrıca, çoklu doğum yapan ailelere aylık 400 TL destek veriliyor.

Bonus kredi kartı olanların hesabına tam bu kadar para yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Garanti BBWA, kredi kartı Garanti Bonus müşterilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Garanti BBWA, kredi kartı sahiplerinin hesaplarına eğitim harcamaları için 400 TL yatıracağını duyurdu.

Deprem bölgesindeki 13 bin 400 köy evinin inşaatı başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada deprem bölgesinde inşa edilecek olan 143 bin köy evinden 13 bin 400'ünün yapım sürecini başlattıklarını kaydetti.

Aile Bakanlığı yeni ödeme müjdesiyle bombayı patlattı! Başvuran aynı ay içinde PTT’den parasını alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca herhangi bir gelir durumuna bakılmadan yeni doğum yapan tüm annelere doğum yardımı sağlanıyor. Başvuran annelere, ilk bebeği için 300 TL, ikinci bebeği için 400 TL, üçüncü ve sonraki bebekler için de 600 TL ödeme yapılıyor.

 Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 400 konutluk yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Tam 400 konutluk yeni proje geliyor... Kaçırmayın...

TOKİ yeni projesi için start verdi! Tekirdağ'a 400 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tekirdağ projesi için düğmeye bastı. Projede 400 adet konut yer alacak...

Çocuğu olanlar dikkat! 600 TL'ye kadar para veriliyor! PTT'den alabilirsiniz...

Çocuk yardımın miktarı çocuk sayısına göre değişiyor. Çocuk parası yardımı kapsamında birinci çocuk için 300 TL, ikinci çocuk için 400 TL ve üçüncü çocuk için 600 TL ödeme veriliyor...

Millyarder Marc Lore, 400 milyar dolarlık ütopik kent inşa ediyor!

Amerikalı milyarder Marc Lore, ülkesinde 5 milyon nüfuslu yeni bir şehir inşa etmek için harekete geçti. Projenin tamamında Projenin kapsamında 40 senede kent nüfusunun 5 milyon kişiyi bulması planlanırken, maliyetinin de 400 milyar doları geçeceği öngörülüyor.

iran çin 400 milyar dolarlık anlaşma Haberi

iran çin 400 milyar dolarlık anlaşma

İran ile Çin arasında 400 milyar dolarlık bir anlaşmanın olmadığını söyleyen İran-Çin Ticaret Odası Başkanı Hariri, iki devletten de konuya ilişkin resmi bir açıklamanın yapılmadığını söyleyerek , "Bu konu ilk olarak Batı merkezli bazı medya organlarında iddia edildi" ifadelerini kullandı.
Bu şekilde bir anlaşmanın iki devlet makamları tarafından resmi olarak teyit edilmesi gerektiğini belirten Hariri, iki ülke tarafından da anlaşmanın resmi olarak teyit edilmediğine vurgu yaptı.

Hariri, ekonomik savaş içerisinde olduklarını vurgulayarak, "Ülkemiz ulusal çıkarlarını zedeleyen haberler karşısında dikkatli olmalıyız. Bu yöndeki haberlerin İran ve Çin makamlarınca resmi olarak aktarılması gerekir" diye konuştu.


Sputniknews'de yer alan habere göre; İran ile Çin arasında 400 milyar dolar değerinde bir anlaşmanın doğru olmadığını söyleyen Hariri, İran’ın İslam devriminden sonra 85 milyar dolar yabancı...