17 / 06 / 2024

İS-ME inşaat sektörü

İS-ME inşaat sektörü

Havalandırma sektöründe AVM'ler, oteller, restoranlar, gıda endüstrisi, fabrikalar, havaalanları, terminaller gibi birçok marka yapıya 56 yıldır hizmet veren İS-ME, mimarlara, müteahhitlere ve makine mühendislerine teknik kolaylıklar da sağlıyor.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

İnşaat sektörü, deprem bölgesinin yaralarını sararak büyüyor!

TÜİK’in açıkladığı 2023 yılı ikinci çeyrek büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren deprem bölgesinde başlayan yaraları sarma ve yeniden inşa sürecinin inşaat sektörüne  büyüme olarak yansıdığını söyledi.

İnşaat sektörü sil baştan: Yerel yönetimler ilk adımları attı! 

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan deprem felaketlerinin ardından inşaat sektöründeki son durumu kaleme aldı. Samet Hızalan yazısında inşaat sektöründe nelerin değiştiği ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Hızalan'ın "İnşaat Sektörü Sil Baştan" başlıklı o yazısı... 

İnşaat sektöründe süper büyüme beklentisi!

Dünyanın farklı bölgelerinden inşaat sektörü temsilcileri, küresel inşaat sektörünün gelecek dönemde hızlı bir büyüme sürecine gireceğine ve inşaat malzemelerine olan talebin bütün dünyada artacağına dikkat çekiyor. 

Kıbrıs'ta inşaat sektöründeki gelişmeler hız kesmiyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, son 25 yılda KKTC’de yatırımların arttığını, özellikle turizm, yükseköğrenim gibi hizmet sektörlerinde ve inşaat sektöründeki gelişmelerin sürdüğünü vurguladı.

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

SATSO’da gündem inşaat sektörü!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 4. Meslek Komitesi aylık olağan toplantısında inşaat sektörü ele alındı.

İnşaat sektörü son iki aydan umutlu!

Koronavirüsün inşaat sektörünü derinden etkilediğini söyleyen İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, son iki ayda sektörden umutlu olduklarını açıkladı. Yeşil, “Devletin teşvikleri sektörün yeniden canlanmasında oldukça önemli rol oynadı” dedi.

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 7,3 büyüdü!

Özbekistan'da 2020 yılının ilk yarısında inşaat sektörü yüzde 7,3 oranında büyüdü...

Pandemi süreci inşaat sektöründe nasıl ilerleyecek?

Koronavirüs sürecinin ardından müstakil, villa, bahçeli ve balkonlu ev tercihleri arttı. Salgın sonrası süreçte inşaat sektöründe, şantiyelerde dijital dönüşümün gündeme alınarak e-şantiyeler oluşturulacağı, sosyal mesafe dolayısıyla daha geniş metrekareli ofislere talebin artacağı öngörülüyor.

İnşaat sektörü yeni inşaat projelerine temkinli yaklaşıyor!

Koronavirüs sonrası inşaat sektörü de iş yapma prensibini değiştirdi. Yeni inşaat yapma eğilimini ortaya koyan yapı ruhsatları bu yıl da düşük seyrediyor. Koronalı günlerin gerçekleşmesiyle sektör yeni inşaat projelerine temkinli yaklaşıyor.

En çok iş kazası inşaat sektöründe! 

Hak-İş Konfederasyonu tarafından hazırlanan "İş Sağlığı ve Güvenliği Değerlendirme Raporu"nda, iş kazalarında, ilk sırada inşaat sektörünün yer aldığı belirtildi.

İtalya'da inşaat sektörü 4 Mayıs'ta faaliyete geçecek!

İtalya, koronavirüsün Avrupa'da sert bir şekilde etki ettiği ilk ülkeydi. İtalya'da normalleşme haritası çizildi, inşaat sektöründe faaliyetlerin 4 Mayıs'ta başlamasına karar verildi...

İS-ME inşaat sektörü Haberi

İS-ME inşaat sektörü

İS-ME Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Çakan, tecrübeli teknik ve imalat ekibiyle paydaşlarına kolaylıklar sağladıklarını belirtti. Sektöre binlerce eleman kazandırdıklarını ve Bursa'nın en önemli yapı taşlarında imzaları olduğunu ifade eden Çakan, bu zamana kadar aldıkları hiçbir işi yarım bırakmadıklarını, başkaları tarafından yarım aldıkları işleri de tamamladıklarını söyledi. Çakan, "Mekanik tesisat sektörü dikkat edilmesi gereken bir iştir. Bu işte tecrübe ve güven de çok önemlidir. Maliyetli projelerde para ve zaman kıymetlidir. Bizler gerek küçük, gerek orta ölçekli gerekse de maliyetli projelerde tecrübeli ve güvenilir ekiplerimizle en iyi hizmeti vererek, son teknolojiyi uygulayarak işimizi hem kısa zamanda bitirip zamandan tasarruf ediyor hem de başkaları gibi işi aksatıp yarım bırakarak fazla maliyet çıkartmıyoruz. Bu anlayışımızla başarılı olduk ve 56 yıldır sektöre hizmet veriyoruz....