26 / 07 / 2024

İsa Demir yazıları

İsa Demir yazıları

İsa Demir: " Emlak komisyonculuğu bölgesel yapılan bir iş olduğundan, başka bir şehirdeki veya uzak bir ilçedeki emlak ofisinin arsanızı satma şansı çok zayıf "

Vatandaşlar resmen evlerini bırakıp kaçtı: 'Tabut binalar başımıza yıkılacak!' 

İzmir Yeşilyurt'ta 1960'lı yıllardan kalma yıkılma tehlikesi olan ve kentin göbeğinde yer alan 34 ev etrafa tehlike saçıyor. Vatandaşlar acilen kentsel dönüşüm bekliyor. İşte detaylar...

Vergi düzenlemeleri konut sektörünü bitirir, gerçek bedelle satışlar fiyatları yüzde 40’a kadar artırır

Artan inşaat malzemeleri, işçilik ücretleri ve bitmeyen ruhsat süreçleri nedeniyle konut sektörünün can çekiştiğini söyleyen Alemdağ Merkez Emlak Yönetim Kurulu Başkanı İsa Demir, birçok müteahhitin konut yapmayı bıraktığını belirtti.

Bakan Kacır açıkladı! Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, deprem bölgesindeki vatandaşları yalnız bırakmadıklarını ve asla da bırakmayacaklarını söyleyerek, "Her türlü desteği sağlayarak vatandaşlarımızın umutlarını yeniden yeşertmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

“Babam sağ olsun” sticker’ları evlerin pencerelerine yapıştırılmalı! İşte nedeni?

​​​​​​​Türkiye’de konut sorunu gittikçe derinleşirken ev sahibi olma oranları da azalıyor. TÜİK’in açıkladığı verilerden sonra emekli akademisyen Cem Leventbaş, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda , “Babam sağ olsun” stikerlarının ev pencerelerine yapıştırılması gerektiğini söyledi.

Asgari ücretliye özel TOGG fırsatı! Tamamı krediyle verilecek!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, yakın gelecekte büyük bir popülarite kazanacak gibi görünüyor. Asgari ücretle geçimini sağlayan vatandaşlar da yakın zamanda TOGG'u rahatlıkla satın alabilecekler. İşte bu konuya dair detaylar...

Ankara ve İstanbul'da bugün sağanak yağışlı hava nasıl olacak? Meteoroloji uyarıyor!

Meteoroloji'nin güncel verilerine göre, bugün Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yağışlı hava koşulları bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Uzman isim kiralık araçlara ilişkin tek tek uyardı: Araç kiralarken bu tuzağa sakın düşmeyin! Aman dikkat...

Araç fiyatlarının artmasından sonra araba almayı erteleyenler araç kiralamaya başladı. Ancak bir internet sitesinde Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam vatandaşları araç kiralamaya ilişkin uyardı. İşte detaylar...

TurkNet internet fiyatlarına zam geldi! İşte zamlı yeni fiyat tarifesi...

Türkiye'de faaliyet gösteren internet sağlayıcıları arasında yer alan TurkNet, internet hizmeti fiyatlarına zam yaptı. İşte güncel fiyatlar...

Pimapenlere yaz-kış ayarı nasıl yapılır? 

PVC pencerelerin yaz-kış ayarları sayesinde evinizi soğuk havalarda daha iyi yalıtabilir ve enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Yaz ve kış aylarında pimapenlere ayar yapılarak daha konforlu bir iç mekan oluşturulabilir. İşte yaz ve kış aylarında PVC ayarlaması hakkında önemli ipuçları haberin devamı

Sağanak yağış hayatı felç etti! Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu ve Samsun'da ise evler tahliye edildi!

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı felç etti. Bu kapsamda, Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu'nda 13, Samsun'da ise 3 ev tahliye edildi. İşte detaylar...

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Yatırımcılar dikkat! Doların 28 TL olacağı tarihi açıkladı! 

Türkiye, 28 Mayıs'ta yeniden sandığa gidiyor. Ekonomik verilerle alakalı çok dikkat çekici yazılar yazan ve bu hususta ikazlar yapan  ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut da "28 Mayıs'tan sonra neler olacak?" başlıklı bir yazı yazdı ve doların 28 TL olacağı tarihi açıkladı.

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

İsa Demir yazıları Haberi

İsa Demir yazıları


Arsanızı kolayca satabilmeniz için öncelikle bölgesinde uzman bir emlak ofisinle anlaşmanız gerekir. Emlak komisyonculuğu bölgesel yapılan bir iş olduğundan, başka bir şehirdeki veya uzak bir ilçedeki emlak ofisinin arsanızı satma şansı çok zayıf. Bölgesel uzmanlıkta yeterli değil tabi ki. Arsa, arazi konusunda uzmanlaşmış bir emlak ofisi olması gerekiyor. Çünkü daire ve arazi piyasası apayrı iki pazardır. 

Daire konusunda uzman bir emlak komisyoncusu binlerce daire satmış olduğu halde bir tane bile arsa satamadığını biliyoruz. 

Tam terside olabiliyor.Bu yüzden hem bölgesinde hem de konusunda uzman bir emlak müşaviri ile çalışırsanız, arsanızı kısa südre ve doğru fiyata satabilirsiniz. 

İkinci önemli konu ise arsanızın zeminin temiz olmasıdır. Arsayı olduğundan küçük gösterebilecek otlar, dikenler temizlenmelidir. Üzerinde ağaçlar varsa budanmalıdır. 

Kadastroya müracaat edilerek arsanın sınırları tespit ettirilmeli, Mümkünse arsanın...