07 / 05 / 2024

işbir halka arz

işbir halka arz

İşbir Holding'in amiral gemisi İşbir Yatak, bayilerini bölge müdürlüğü haline getirerek halka arz çalışmalarında önemli bir aşamayı tamamladı...

Son 10 ayda halka arz olan GYO’lar ne kazandırdı ne kadar kaybettirdi?

Rönesans Gayrimenkul’ün ikinci işlem gününde halka arz fiyatının altına düşmesi ve düşüsün sürmesi gözleri borsada işlem gören diğer GYO’lara çevirdi. Peki son 10 ayda halka arz olan GYO’lar ne kazandırdı ne kadar kaybettirdi?  

GYO'lar yükselişte! 2023'te 9 yeni GYO’nun halka arzı ile GYO sayısı 48'e yükseldi!

Borsa İstanbul’da uzun yıllar durağan seyreden gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) sayısında hızlı bir artış yaşandı ve 2023 yılında 9 yeni GYO’nun daha halka arz olmasıyla toplam GYO sayısı 48’e ulaştı. 

Borsa İstanbul’da yeni halka arz açıklandı. SPK, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi

Borsa İstanbul’da halka arz olacak şirketlere yenisi eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi. Halka arz onayını X sosyal medya hesabından paylaşan Solakoğlu’nun takipçilerinden bir kısmı haberi sevinçle karşılarken bazıları borsada dengenin bozulacağını söyledi.

Borsa İstanbul’da 2024’te halka arz olacak şirketler!  İşte SPK’dan onay bekleyen 40 şirket!

Borsa İstanbul’da yılın ilk halka arzları bu hafta iki şirketle başladı. Geçen yıl yaşanan coşkunun ardından yatırımcılar 2024 halka arz takvimini merakla bekliyor. Solakoğlu X sosyal medya hesabından 2024 yılında halka arz olmak için onay bekleyen şirketlerin listesini paylaştı.

Borsa İstanbul’da yılın ilk halka arzı yarın başlıyor. İşte 2 şirketle ilgili tüm detaylar!

Borsa İstanbul’da uzun süredir beklenen yükseliş başladı ve BIST 100 endeksi bugün rekor kırdı. Borsa Temel Analisti Tardu Barlas X sosyal medya hesabından bu hafta halka arz olacak #Patek ve #Bork şirketleriyle ilgili tüm detayları paylaştı. İşte bilinmesi gerekenler...

2024’ün ilk halka arz şirketleri açıklandı. SPK’dan iki şirket için onay çıktı

2023 yılını halka arz rekoruyla tamamlayan Borsa İstanbul’da yeni yılın ilk halka arzları açıklandı. SPK’nın iki şirkete verdiği halka arz onayını X sosyal medya hesabından paylaşan Borsa Temel Analisti Tardu Barlas’ın gönderisine küçük yatırımcıdan yorum yağdı.

Borsa İstanbul'da halka arzlar durdu ama halka arz endeksi coştu!

Borsa İstanbul’da adeta ‘yeni yıl rallisi’ denilebilecek bir hareket yaşanırken  Gazeteci Dr. Barış Esen'den de halka arzlar ile ilgili bir paylaşım geldi. Barış Esen paylaşımında halka arzların durduğunu ama halka arz endeksinin coştuğunu belirtti.

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

Yatırımcılar dikkat! İşte son 10 halka arzın toplam getirileri!

Borsa İstanbul güne yüzde 1,14 yükselişle başlarken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsadan Bilgi de resmi sosyal medya hesabı üzerinden  son 10 halka arzın toplam getirilerini açıkladı. İşte Borsadan Bilgi'nin o paylaşımı...

Son 10 halka arzın güncel getirileri!

Pek çok yatırımcının gündeminde yer alan halka arzlar ile ilgili detaylar arama motorlarında sık sık araştırılırken Borsa Filozofu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak son 10 halka arzın güncel getirilerini açıkladı.

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama başladı!

Artaş Holding’in, AVM, rezidans, ticari üniteler, satışa hazır konut projeleri ve süren konut projeleri olmak üzere, düzenli kira getirili ve çeşitlendirilmiş bir portföye sahip olan iştiraki Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama resmen başladı.

Avrupakent GYO’nun halka arz başvurusu resmen onaylandı! Talep toplama tarihleri belli oldu!

Artaş Holding’in iştiraki olan Avrupakent GYO resmen halka açılıyor. Halka arz için 13-14-15 Aralık tarihlerinde, Ak Yatırım önderliğinde oluşturulan konsorsiyum tarafından talep toplanacak.

işbir halka arz Haberi

işbir halka arz

İşbir Holding'in amiral gemisi İşbir Yatak, bayilerini bölge müdürlüğü haline getirerek halka arz çalışmalarında önemli bir aşamayı tamamladı. Şirketin kârlılığını artırmak için yapılan çalışma ile bu yıl halka arz projesini hayata geçirmek için düğmeye basan şirket, İşbir Yatak'a ait mağazalarla birlikte 140 adet uyku merkezinin 22'sini kendi yönetimine aldı. Turquality kapsamına girmekle ilgili çalışmalarını tamamlayan İşbir Yatak, Ekonomi Bakanlığı tarafından da bu programa layık bulundu. İşbir Yatak Genel Müdürü Metin Gültepe, bu verilerden yola çıkarak ülke ve dünya konjonktürü de uygun olduğu takdirde halka arz yapabileceklerini vurguladı. Gültepe İşbir Sünger, İşbir Yatak ve İşbir Sentetik markalarının 2012-2013 dönemine ait bağımsız denetim raporlarının hazırlandığını ve holding olarak, aracı kurumlar ile ön görüşmeler yapmayı planladıklarını vurguladı. 


B-MIX 2015'TE BÜYÜR 

Sahip oldukları B-mix markasının...