17 / 05 / 2024

İşbir yeni Viskoelastik Akıllı Yatak

İşbir yeni Viskoelastik Akıllı Yatak

İşbir Yatak'ın son ürünü İşbir ViscoAir Sertliği Ayarlanabilir Viskoelastik Akıllı Yatak yatağı kendi modunuza göre ayarlama imkanı veriyor

Standard Poor's yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Rakamı görenler inanamadı!

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen dolar kuru ile ilgili bir yeni tahmin daha geldi. Uluslararası finans piyasalarının önde gelen kuruluşlarından S-P Global dolar kurunun bu yıl sonunda 31,88 TL olacağını belirtti.

Asgari ücret Temmuz 2024 zammı için yeni kulis bilgisi sızdı! Ünlü ekonomist hem artış yapılacak dedi hem de tarih verdi

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen asgari ücret ile ilgili bir yeni açıklama daha geldi. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? İşte Ünlü ekonomist Dr. Şeref Oğuz'un asgari ücret ile ilgili o son dakika açıklaması...

Kiracı ile ev sahibi arasındaki gerilim büyüyor! Ev sahibi kiracısını darp etti!

Kiracı ile ev sahibi arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Ülkenin dört bir yanından kiracı ev sahibi olayları yaşanırken bir yeni haber de Manisa'dan geldi. Manisa'da bir ev sahibi kiracısını darp etti. 

İslam Memiş'ten gram altın için bir yeni tahmin daha geldi! Hemen bu rakama bakın!

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında başı çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ons altındaki ani yükselişleri değerlendirirken, gram ve ons için olası İran-İsrail çatışması senaryosunu iki tarafıyla masaya yatırarak yeni tahminini açıkladı.

28 TL'ye inecek diyen Necmettin Batırel'den bir yeni dolar tahmini daha geldi! Rakamı duyanlar inanamadı!

Yerel seçimlere iki gün kala pek çok kişi de dolar kurunun ne kadar olacağını merak ediyor. Doların 28 TL'ye ineceğini söyleyen Necmettin Batırel'den bir yeni dolar tahmini daha geldi...

TOKİ'den 4 bin 732 TL taksitle konut fırsatı! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha başvuru dönemi başlıyor. Söz konusu projede en düşük taksit bedeli 4 bin 732 TL olarak açıklandı.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 konutluk yeni proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha geri sayım başladı. Çatalca Ferhatpaşa'da yer alan projede tam 648 konut bulunuyor.

TOKİ'den bu ile dev proje müjdesi! Tam 717 konut ve 19 dükkan geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi daha ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 717 adet konut ve 19 adet dükkan bulunuyor.

TOKİ başvuruları 7 gün sonra başlıyor! Dar gelirliye 4 bin 850 lira taksitle ev müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için başvuru dönemi 7 gün sonra başlıyor. Projeden 4 bin 848 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha yeni tarih belli oldu! 151 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum Uğurludağ projesinde yer alan 151 konutun ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha tarih belli oldu! Hemen bakın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu İnebolu projesi için yeni tarih belli oldu. Verilen detaylara göre, Kastamonu TOKİ projesinde 71 konut yer alacak.

TOKİ'den Antalyalılara Eylül 2023 müjdesi geldi! Son dakika!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen bir yeni projesi için daha start verdi.

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha beklenen gün geldi! Ucuz konut bekleyenler sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının bir yeni projesi için daha beklenen gün geldi... Ucuz konut bekleyenler TOKİ'nin bu projesini sakın kaçırmayın...

İşbir yeni Viskoelastik Akıllı Yatak Haberi

İşbir yeni Viskoelastik Akıllı Yatak

İşbir Yatak'ın son ürünü İşbir ViscoAir Sertliği Ayarlanabilir Viskoelastik Akıllı Yatak yatağı kendi modunuza göre ayarlama imkanı veriyor. Viscoair'in özel kumandası kitap okurken, televizyon seyrederken ya da uyurken baş, gövde ve bacak bölgelerinde sertlik ve yumuşaklık seviyesini arttırıyor. 

Ekonomist...