08 / 05 / 2024

işçilere ikramiye verilecek mi

işçilere ikramiye verilecek mi

700 bine yakın işçinin beklediği 26 günlük ikramiyenin ikinci ödemesi 11 Mayıs 2021 tarihinde hesaplara geçecek.

İki belediyeden kiralık 18 iş yeri!

Bursa ve Datça'da yer alan toplamda 18 iş yeri kiraya verilecek. Söz konusu iş yerlerinin kiralama ihaleleri 2 Mayıs ve 8 Mayıs tarihlerinde yapılacak. 

Zamlı dul ve yetim aylığı rakamlarına hemen bakın: Kim, kaç TL maaş alacak? İkramiye verilecek mi?

Emekli maaş zammına göre hesaplanan dul ve yetim maaşı farklı kriterlere göre değişiklik gösteriyor. Peki 2024 zamlı dul ve yetim aylıkları ne kadar oldu? Zamlı bayram ikramiyesi dul ve yetim aylığı alanlara da verilecek mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

Ferman Toprak Beykoz'daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdı!

Ferman Toprak, Beykoz'daki lüks villasının tadilatı için çağırdığı işçilere sözlü tartışmanın ardından sopa ve silah kabzasıyla saldırdığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

24 Kasım’da öğretmenlere ikramiye verilecek mi? Bakan Tekin resmen açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti grup toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Tekin, ayrıca muhalefetin "24 Kasım tarihinde öğretmenlere ikramiye verilsin" çağrısına cevap verdi.

Taşerona kadro: 90 bin kişiden kaçı kadrolu olacak? TYP, 4D işçileri için detaylar

Son dakika haberlerine göre, Kabine Toplantısı'nda taşeron işçilere kadro verilmesi konusu ele alındı. Bu haber 90 binlik taşeron işçilerini çok yakından ilgilendiriyor. İşte taşeron işçilerini ilgilendiren kabine toplantısı sonrası ele alınan kadro ile ilgili detaylar...

Emekliye 5 bin lira ikramiye ne zaman hesaplara yatacak? Kimlere verilecek? Tüm ayrıntılar belli oldu!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda milyonlarca emekliye Cumhuriyetin 100. yılına özel ikramiye verilecek. Emekliye bir defaya mahsus ikramiye düzenlemesi TBMM'de kabul edildi.  Emeklilere 5 bin lira ikramiye ne zaman verilecek? Tarih belli oldu. İşte ayrıntılar...

Hazine arazilerinde son dakika! Kentsel dönüşüm için de kullanılacak: 144 milyon metrekare alan TOKİ'ye devredildi!

Hazine arazileri, yatırımların, enerji üretiminin, tarımın ve deprem sonrası kentsel dönüşümün desteklenmesi için kullanılacak. Bu kapsamda, her sene 20 milyon metrekare yüzölçümlü taşınmaz eğitim, tarım ve hayvancılık, turizm ve diğer amaçlı yatırımlar için ilana verilecek. 

Memurlara 5 bin TL ikramiye verilecek mi? İşte Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde son durum hemen bakın!

Emeklilere 5 bin TL Memurlara 5 bin TL Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verileceğinin açıklanmasının ardından, memurlara ikramiye konusu merak edilmeye başlandı. Peki memurlara 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Emekliye 5 bin lirada tüm ayrıntılar belli oldu! Birden fazla emekli aylığı alanlara daha az ikramiye verilecek

Emekliler için verilmesi planlanan emekli ikramiyelerinin ne zaman yatırılacağı gündemde yer almaya devam ediyor. Birden fazla emekli maaşı alanlara ikramiye daha az verilecek.

Yaşlılık aylığı alanlara 5 bin TL ikramiye verilecek mi? 65 yaş aylığı alanlar buz kesti! Resmen açıklandı! 

65 yaş aylığı alanlar 5 bin TL'lik ödemeden faydalanıp faydanalamayacaklarını araştırmaya başladı. Peki yaşlılık aylığı alanlara 5 bin TL ikramiye verilecek mi? İşte ayrıntılar...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatınız gasp ediliyor olabilir! İşverenlerden akılalmaz oyun!

Kötü niyetli işverenlerin işçilere oynadığı akılalmaz oyun ortaya çıktı. İşverenlerin işçinin aylığını 3-4 ay geciktirdiği ve arabuluculuk masasında aylık ödemesi yapılırken, ‘Hiçbir alacağım kalmamıştır’ diye imza attırılarak kıdem tazminatının gasp edildiği öğrenildi.

160 bin işçiyi ilgilendiren tarihi karar: O çalışanlara avans ödenecek!

Toplu sözleşme görüşmelerinde bir ilk yaşandı. 160 bin işçiyi yakından ilgilendiren avans ödemeleri ile ilgili bir ilk yaşandı. O işçilere avans ödemesi yapılacak. İşte detaylar...

işçilere ikramiye verilecek mi Haberi

işçilere ikramiye verilecek mi

İkramiye için gün sayan yaklaşık 700 bine yakın işçiye 11 Mayıs'ta en az 1,108 lira ödeme yapılması bekleniyor.

26 günlük tutar yılın ilk yarısında ödenirken, Cumhurbaşkanının kararı ile yılın ikinci yarısında 26 günlük bir ödeme daha yapılacak.

A Haber'de yer alan habere göre; ikramiyeler brüt ücret üzerinden hesaplanır ve bundan SGK primi ile gelir ve damga vergisi düşülür.

2021 yılında asgari ücretle çalışan işçi 52 günde 4 bin 433 lira net ikramiye alacak. Bunun 13 günlük miktarı yani en az bin 108 lirası bu ay yatırılacak.

Kamu işçileri ise 2021 yılının ikinci yarısında da bir 26 günlük ikramiye daha alacak.  Cumhurbaşkanı Edoğan bu ödemenin takvimi ile ilgili kararını henüz belirlemedi. 


KİM NE KADAR İKRAMİYE ALACAK?

Son dakika haberi! Kamuda çalışan işçilere ikramiye müjdesi!

Emekliye...