20 / 05 / 2024

işçiye ilave tediye

işçiye ilave tediye

Mikro ve küçük işletmeler, 30 Haziran 2022 tarihine kadar ek istihdam ettikleri işçiler için ödemek zorunda oldukları primleri kredi faizinden veya kâr payı bakiyesinden düşebilecek.

İnşaat işçisi krizi tam gaz: Günlük 3 bin liraya çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün yılın 12 ayı hareketli olduğu Antalya'da inşaat işçisi krizi de tam gaz devam ediyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin TL yevmiyle işçi bulamadıklarını söyledi.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

60 sene önce tesadüfen keşfedilen Derinkuyu Yeraltı Şehri 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış!

Derinkuyu Yeraltı Şehri, Kapadokya bölgesinde bulunan, Nevşehir’e 30 km uzaklıkta bulunan Derinkuyu ilçesinde, Bizans döneminde yaklaşık 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış. Görenleri büyüleyen şehrin ortaya çıkışı ise sadece bir tesadüften ibaret.

TÜRK-İŞ'ten son dakika asgari ücret açıklaması: 2024 maaş zammı görüşmelerinde bir ilk yapılacak!

Asgari ücret 2024 yılı maaş zammı merak edilirken açıklamalar peş peşe geliyor. TÜRK-İŞ Genel Başkan Ergün Atalay, gelecek yıl geçerli olacak asgari ücret görüşmelerinde, TÜRK-İŞ heyetinde ilk kez 4 işçiye yer vereceklerini açıkladı. 

Erken emeklilikte treni kaçıranlara müjde! 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte milyonlarca kişi emekli oldu. Erken emeklilikte treni kaçıranlara da müjde geldi. 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi. İşte detaylar...

Kredi kartında yeni dönem! Alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı değişiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan "2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı", Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kredi kartıyla alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı için ilave önlem alınabilecek.

Polisli çetenin 211 daireli site vurgunu: Evler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı! 

İstanbul Esenyurt'ta inanılmaz bir olay yaşandı. Aralarında da polis memurlarının da bulunduğu kişiler, 211 konuttan oluşan bir sitedeki daireleri usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye sattı.

44 kişiye mezar olmuştu! İşte Kahramanmaraş'taki Saitbey Sitesi’nin 'intihar' gibi bilirkişi raporu!

6 Şubat tarihindeki depremlerde Kahramanmaraş'ta yıkılan ve 44 kişiye mezar olan Saitbey Sitesi'nin bilirkişi raporunda imar suçu ortaya çıktı. İşte o rapordaki detaylar...

100 bin taşeron işçiye kadro geliyor mu? Taşeronlara torba yasa müjdesi! Son dakika! 

Meclis'ten geçen geçici işçi düzenlemesi sonrasında taşerona kadro düzenlemesinin de 2. torba yasada yer alacağı gündeme geldi. İşte konuya ilişkin son dakika gelişmeleri...

İŞKUR illeri peş peşe açıkladı! KPSS şartlı ve şartsız, ilkokul mezunu binlerce kişiye iş imkanı

İŞKUR yüzbinlerce kişiye iş imkanı sağlamaya devam ediyor. İş ilanları her dönemde güncelleniyor. İşte İŞKUR iş başvuru aşamaları ve tüm detayları...

Kadro bekleyen taşeron işçilere müjde! Taşerona kadroda detaylar tek tek belli oldu!

Memur ve emekli zammının belirlenmesinin ardından gözler şimdi de taşeron işçiye kadro düzenlemesine çevrildi. Bu doğrultuda, taşeron işçiye kadroda detaylar tek tek belli oldu.

İş Bankası’ndan bir bayram müjdesi daha! Son gün 2 Temmuz!

Kurban Bayramı nedeniyle kurbanlık alışverişlerine yönelik kampanyalar düzenleyen bankalardan biri de İş Bankası oldu. İş Bankası, kurban alışverişlerinde 6 taksitli işlemlerde ilave 4 taksit imkânı sunacağını duyurdu.

işçiye ilave tediye Haberi

işçiye ilave tediye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilave istihdam için yeni destek müjdesini hayata geçiriyor.

A Haber'de yer alan habere göre; AK Parti'nin TBMM Başkanlığı'na sunduğu öneriye göre mikro ve küçük işletmeler, 30 Haziran 2022'ye kadar ek çalışan işçileri için ödemek zorunda oldukları primleri kredi faizinden veya kar payından düşebilecek

  

En az 5 kişiye kadar verilecek olan bu destek 12 ay sürecek.. Mahsup edilecek işçi başına prim tutarı aylık bin 341, 12 aylık ise 16 bin 100 lira olacak.

İlave istihdam edilecek çalışanın son 3 ayda 12 günden fazla bir işte çalışmamış olması gerekiyor.

Bayram öncesi milyonları sevindiren ödemeler yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Ucuz kredi...