28 / 04 / 2024

Işıklar Enerji ulaşım

Işıklar Enerji ulaşım

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. HES'in geçici kabulünü yayınladı.

Işıklar Enerji hisselerini yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. hisselerini yayınladı...

Işıklar Enerji ihraç belgesini yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. ihraç belgesini yayınladı.

Işıklar Enerji sermaye artırımını tescil ettirdi!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding sermaye artırımını tescil ettirdi.

Işıklar Enerji sözleşme değişiklikleri için SPK'ya başvuracak!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji sözleşme değişiklikleri için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuracak.

Işıklar Enerji Grup şirketleri hakkındaki bilgileri yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding Grup şirketleri hakkındaki bilgileri yayınladı.

Işıklar Enerji, Işıklar Yatırım ile birleşmesini duyurdu!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding, Işıklar Yatırım ile birleşmesini duyurdu.

Işıklar Enerji SPK yazısını yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji SPK yazısını ve imzası duyuru metnini yayınladı.

Işıklar Enerji Ordu Hes projesi geçici kabulü yapıldı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji Ordu Hes projesi geçici kabulü yapıldı.

Işıklar Enerji ek uzman kuruluş raporunu yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding ek uzman kuruluş raporunu yayınladı.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

ÖSYM duyurdu! YKS'ye girecekler dikkat! Sınav için ulaşım ve barınma desteği verilecek...

ÖSYM deprem bölgesinde sınava girecek adaylara ulaşım ve barınma desteği sağlanacağını duyurdu. Ayrıca 12 Haziran'da bitmesi beklenen başvuru süresi uzatıldı. İşte detaylar...

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Binlerce vatandaşa 750 TL'lik ulaşım desteği verilecek! Ulaşım parasını kimler alacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ailesinden uzak ilde üniversite okuyan öğrencilere 750 TL'lik ulaşım desteği verilecek. İşte ulaşım desteğine ilişkin merak edilenler...

Öğrencilere büyük müjde! Aile Bakanlığı 2023 öğrenci ulaşım desteği nereden, nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki aylarda, ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerine ulaşım desteği sağlanacağını söylemişti. 2023 ile birlikte, söz konusu destek ödemeleri için de harekete geçildi. Peki, öğrencilere 2023 ulaşım desteği başvurusu n

Bakanlıktan ulaşım yardımı! 81 ilde başvuranlar bedavaya binecek! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ulaşım desteği başvurularına başladı. İşte ulaşım desteğine dair detaylar!

Ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği kimlere verilecek? Ulaşım desteği nedir?

Geçtiğimiz hafta açıklanan üniversite öğrencilerine ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği başvuruları nereden ve nasıl yapılacak? 2022 ulaşım desteği hakkındaki tüm ayrıntılar…

Öğrencilere ulaşım desteği müjdesi! Ulaşım desteği ne kadar? Ulaşım desteği ne zaman verilecek? 22 Ekim 2022

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu üniversite öğrencilerine ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Bu başvurular nereden ve nasıl yapılacak? 2022 ulaşım desteği hakkındaki tüm detaylar…

Ulaşım desteği başvuru şartları nedir? Ulaşım desteği başvurusu ne zaman?

Ulaşım desteği, milyonlarca öğrencinin gündeminde yer alıyor. Ulaşım desteğinden nasıl yararlanılacağı sıkça araştırılıyor. İşte detaylar!

Ulaşım desteğinde detaylar belli oldu! 5 bin TL verilecek, işte şartlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren ulaşım desteğinde detaylar netleşti. Peki, öğrenci ulaşım desteği ne kadar, başvuru nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? Öğrenci ulaşım desteği nasıl yapılır?

Öğrencilere verilen ulaşım yardımına dair detaylar araştırılıyor. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmişti. Peki Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? İşte detaylar!

Işıklar Enerji ulaşım Haberi

Işıklar Enerji ulaşım

Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


"          Bağlı ortaklığımız BND Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Kahramanmaraş ili, Andırın ilçesinde yapımı tamamlanan "Üçgen  Reg. Ve HES" in T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından Geçici Kabulü 07.11.2014 tarihinde tamamlanmış, böylelikle tesis işletmeye alınmıştır.  

          Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından verilen  EÜ/1575-5/1144 Üretim Lisans numaralı, toplam 3,338 MWe kurulu güce ve 11,257 GWh yıllık elektrik enerjisi üretimine sahip olan "Üçgen Reg. Ve HES" projesinde sırasıyla TEDAŞ/AKEDAŞ , DSİ ve son olarak T.C. Enerji Bakanlığı tarafından yapılan kabulleri tamamlanmıştır. Böylece, yapımına Temmuz 2012 ayında başlanan "Üçgen HES"te tüm yasal prosedürün tamamlanmasıyla, ticari olarak elektrik üretimi ve satışına başlanmıştır. 

          Üçgen Reg. Ve HES'...