08 / 05 / 2024

isim benzerliği tapu

isim benzerliği tapu

İsim benzerliği bulunan bir kişinin arsasını kendisinin gibi gösterip satmaya çalışan emekli astsubay ve yanında bulunan 2 kişi, tapu memurunun olayı fark etmesi sayesinde yakalandı . Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı...

Oturum amaçlı konut satın almak isteyenlere uyarı! Kiracısı olan evlere yüzde 40 altında teklif edin! 

Konut satışları düşüşe geçerken, ilan siteleri satılık konut ilanlarıyla doldu. Bunlardan çoğu da içinde kiracısı olan satılık konutlar. Uzman isim oturmak için konut alanları bu konuda uyardı. Kiracı olan konutları satın alırken, yüzde 40 altında teklif edilmesini önerdi. 

Aile içi tapu devir nasıl yapılır ve ücreti nedir?

Tapu devri yapılırken işlemler için gerçekleştirilen ödemeler vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Buna göre, aile içi tapu devir ücreti için ne kadar ödeme yapılması gerekmektedir? İşte merak edilen detaylar...

'Deprem olmaz' denilen yerlerde sallanmaya başladı! Uzman isim İzmir'i işaret etti: Henüz deprem olmadı!

Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, diri fay sayısının arttığına dikkat çekerek, "'Deprem olmaz' dediğimiz yerlerde faylar harekete geçti, deprem olmaya başladı" açıklamasında bulundu ve İzmir'i işaret etti. 

Miras kalan arazinin işlemleri için gittiği noterde hayatının şokunu yaşadı! Soyadı benzerliği arsayı 4'e böldü!

Çorum'un Oğuzlar ilçesinde, miras kalan arazinin işlemleri için gittikleri noterde hayatlarının şoku ile karşılaştılar...

Tapu kaydının düzeltilmesi/ tapuda isim tahsisi nedir?

Tapu kaydının düzeltilmesi ya da tapuda isim tahsisi, gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren bir konudur. Bu düzeltme işlemi birçok nedene bağlı olarak isim hatalarının olması durumunda yapılabilir. Peki tapu kaydının düzeltilmesi nasıl yapılır ve dava süreci nasıl işler?

İttifak Holding isim değişikliğine gitti

İttifak Holding yoluna isim değişikliği yaparak devam edecek. Şirket, Loras Holding olarak faaliyetlerini devam ettirecek. İşte tüm detaylar...

Ortak tapu nedir?

Ortak tapu, gayrimenkul alanında sıkça kullanılan önemli kavramlardan biridir. Gayrimenkul sahipliği, tapu belgeleri aracılığıyla belirlendiği için tapu türlerinin ne anlama geldiğini bilmek önemlidir. Ortak tapu da bazı hakları temsil eden bir belge türüdür. Peki ortak tapu nedir?

Adıma kayıtlı taşınmazı e-devletten göremiyorum, ne yapmam gerekir?

İşi Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne günde pek çok sorunun yanıtı merak ediliyor. Bunlardan biri de ‘Adıma kayıtlı taşınması e-devletten göremiyorum, ne yapmam gerekiyor’ sorusudur. Bu sorunun yanıtı olarak belirli yöntemleri kullanmak gerekir. Kayıtlı taşınmaz görünmediğinde yapılması gerekenler...

Dolar kazandırmayacak diyen uzman isim euroyu işaret etti! Euronun fırlayacağı tarih ortaya çıktı! Duyan dövizciye koştu

Dolar mı alalım, euro mu? sorusuna ''euro alın'' diyerek yanıt veren Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euronun fırlayacağı tarihi açıkladı. Duyan dövizciye koştu.

Aile içinde tapu devri nasıl yapılır? Masrafsız tapu devri nasıl olur?

Tapu devri pek çok kişinin kafasını karıştırmaktadır. Özellikle aile içi tapu devrine dair detaylar araştırılmaktadır. İşte bu konuda merak edilen hususlar!

Uzman isim dolar için öyle bir fiyat verdi ki herkes dolar almaya koştu! Doları olanlar sevinçten çılgına döndü!

Haftanın son iş günü olan cuma gününde 19 lira sınırını aşan dolar kuru, gün sonunda gerileyerek 18,97 lira seviyelerine kadar düşmüştü. Piyasalarda yaşanan dalgalanmaları değerlendiren Ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanları uyardı.

V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

V Club, son 3 senede hayata geçirdiği projeler ile küçük yatırımcılara fırsatlar sunmayı sürdürüyor. V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

İstanbul’un o bölgelerindeki kira fiyatları şaşırttı! Uzman isim kiralar için o tarihi işaret etti!

Ev kiralayacak ya da alacaklar son zamanlardaki emlak piyasasına kilitlendi. Yapılan konut kampanyaları piyasaya etki etti.

isim benzerliği tapu Haberi

isim benzerliği tapu


Antalya'da isim benzerliği bulunan bir kişinin arsasını kendisinin gibi gösterip satmaya çalışan emekli astsubay ve yanında bulunan 2 kişi, tapu memurunun olayı fark etmesi sayesinde yakalandı. 

     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Niğde'de yaşayan emekli astsubay Mehmet Ali E'ye (46) Antalya Vergi Dairesi'nden, Yüksekalan Mahallesi'ndeki bir arsa için 4 bin lira vergi borcunun bulunduğuna dair yazı geldi. Yazıyla ilgili araştırma yapan Mehmet Ali E, arsanın aslında kendisiyle aynı ismi taşıyan, baba isimleri de aynı olan ve bir süre önce vefat eden 65 yaşındaki Mehmet Ali E'ye ait olduğunu belirledi. 

     Emekli astsubay Mehmet Ali E, arsanın vergi borcunu ödedikten sonra satışını yapmak için arkadaşı B.E'ye noterden vekalet verdiğini söyledi. Bir süre sonra B.E. ile Antalya Tapu Kadastro Müdürlüğü'ne gelen...