14 / 05 / 2024

iski binalarının güvenlik şirketi hangisi

iski binalarının güvenlik şirketi hangisi

İSKİ Genel Müdürlüğü, bağlı birimler ve havza alanları için özel güvenlik görevlisi hizmet alımı ihalesini Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. 3 milyon 635 bin 226 TL bedelle kazanarak sözleşme imzalandı...

İmar Yasasına Takılanlar Derneği: Meclis'e sunulan teklif güvenli binaların kayıt altına alınmasını kapsıyor!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Türkiye'nin X sosyal medya hesabından imar barışı ile ilgili bir paylaşım yapıldı ve "Sunulan kanun teklifinde Afet Risk Analiz Raporu alınarak güvenli binaların kayıt altına alınmasını, ekonomiye kazandırılmasını kapsamaktadır" denildi. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı: Binaların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ruhsat aldıkları tarihteki imar kurallarına göre inşa edilmiş yapıların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirdi. 

Binaların zemin katlarından kırılarak göçmesi nasıl engellenir? İnşaat Yüksek Mühendisi tek tek açıkladı!

Prof. Dr. İnş. Yük. Müh. Necdet Torunbalcı, X sosyal medya hesabından, binaların zemin katlarından kırılarak göçmesinin nasıl engelleneceğini açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...  

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi belli oldu! Hemen bakın

Özel Güvenlik 105. Temel Eğitim ve 81. Yenilime Eğitimi Sınavı'nın yapılmasının ardından gözler sonuç açıklamasına çevrildi. Peki  105. dönem Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi!

Sahil Güvenlik Komutanlığı devlet memuru alıyor! KPSS'den en az 60 puan alanlar şimdi bakın! 1 Kasım'da başlıyor! 

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı, devlet memuru alımı yapılacağını duyurdu. Peki Sahil Güvenlik Komutanlığı hangi kadrolarda alım yapacak? İşte merak edilenler ve başvuru şartları...

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Binaların tahliye edilmeden güçlendirilmesine imkan sağlayan yerli deprem sönümleyici geliştirildi!

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) akademisyenleri mevcut binaların hızlı, ekonomik ve güvenli şekilde güçlendirilmesine imkan verecek yerli sismik sönümleyici geliştirdi. 

Whatsapp’ta güvenlik açığı yeniden hortladı! Bu mesajı alanın Whatsapp uygulaması çöküyor!

Whatsapp’ta güvenlik açığı yeniden ortaya çıktı. Whatsapp kullananların uygulaması çöküyor. İşte detaylar!

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alıyor! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Başvuru şartları belli oldu! 

Sahil Güvenlik Komutanlığı, uzman erbaş alımı yapılacağını açıkladı. Peki Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı! Tam 5 bin 888 TL zam yapıldı! Maaş farkları yarın yatıyor! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gazi maaşları ile ilgili açıklama geldi. Bakanlık, gazi maaşlarına tam 5 bin 888 TL zam yapıldığını açıkladı. Peki 2023 gazi maaşları ne kadar oldu?

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bazı taşınmazları kiraya veriyor! Geç kalmayın!

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün kiralık taşınmazlar ilanını yayımladı. Buna göre 3 taşınmaz kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 07 Mart 2023 saat 10.00 olarak belirlendi.

iski binalarının güvenlik şirketi hangisi Haberi

iski binalarının güvenlik şirketi hangisi


Akdeniz Güvenlik tarafından yapılan açıklama şöyle:


İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Genel Müdürlüğü'nün özel güvenlik hizmeti alımı ile ilgili, pazarlık usulü açılan ihale 28 günlük iş süresi için 3.635.226 TL bedelle kazanılmış ve sözleşme imza edilmiştir.

Kamuoyuna arz...