29 / 04 / 2024

işkur eğitim

işkur eğitim

Bingöl'de inşaat sektöründe çalışan ustalara eğitim verileceği bildirildi. Ücretsiz verilecek söz konusu kursla ilgili yapılan bilgilendirme yapıldı. MYK sınavına girip başarılı olanların sınav ücreti İŞKUR tarafından karşılanmaktadır.

Öğrencilere 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek! Bu paraları mutlaka alın!

Üniversite öğrencilerine 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek. Eğitim desteği bekleyen öğrenciler bu paraları mutlaka alın...

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Milli Eğitim Bakanlığı LGS’ye girecek öğrenciler için yapılması gereken detayları paylaştı!

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 4 Haziran Pazar günü merkezi sınava girecek öğrencilere yardımcı olmak için bir broşür hazırladı. 

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Millî Eğitim Bakanlığı İŞKUR üzerinden iki ilde çok sayıda işçi alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR aracılığı ile nisan ayı kapsamında yayımlanan işçi alım ilanlarının içerisinde öğretmen evi personel alımı da yer alıyor. Siz de Millî Eğitim Bakanlığı ve öğretmen evi bünyesinde çalışmak istiyorsanız ilana ilişkin şartlara ve detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

İŞKUR'dan eğitim alanlar dikkat ! Açıklama bakanlıktan geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), işbaşı yapmak için eğitim programlarından faydalanan öğrencilere yaptığı günlük ödemeyi 327 TL'ye çıkardı.

İŞKUR her kesime para dağıtıyor! 18-29 yaş arası herkesin başvurabilir!

İŞKUR, kayıtlı iş arayışında olanlar ve öğrenciler için iş başı eğitim programları düzenliyor. Bu programlar, mesleki deneyim kazanmalarını ve istihdam için uygun donanım elde etmelerini amaçlamaktadır.

MEB yeni ayın ilk müjdesini patlattı! 5 bin personel alınacak! Milli Eğitim Bakanlığı iş başvuru şartları

MEB yeni ayın ilk müjdesini patlattı. 5 bin personel alınacak! Milli Eğitim Bakanlığı iş başvuru şartları...

İŞKUR az önce açıkladı. Başvuran herkese 9 ay boyunca günlük 359 TL verilecek! Bu parayı hemen alın!

İŞKUR’un düzenlediği iş başı eğitim programları kapsamında katılanlara günlük olarak ödeme yapılıyor. Sisteme kayıtlı iş arayışında olanların mesleki tecrübe kazanmaları ve istihdam sürecine katılmaları amaçlanan program için detaylar belli oldu.

İŞKUR'dan gençlere müjde! Hemen başvuran 5 bin 529 TL ödeme alacak!

İşsiz gençlere meslek edindirme kursları açan İşkur'dan gençler harçlık ödemesi geldi. Eğitim alırken kurslardan para kazanan gençler için bir güzel haber daha duyuruldu. Kayıtlı gençler aylık 5 bin 529 TL alacak.

İŞKUR'dan son dakika açıklaması! Bu kişilere günlük 327 TL para verilecek! Hemen siz de başvurun!

İŞKUR, işbaşı eğitim programları ile işverenlere işgücü ihtiyaçlarına uygun çalışanları ücretsiz olarak bulma fırsatı sunmaktadır. İŞKUR'un işbaşı eğitim programına katılan çalışanlara günlük 327 TL ödeme yapılacak. İşte, İŞKUR İşbaşı Eğitim Programları başvuru sayfası...

İŞKUR sürpriz bir kararla herkese destek ödemesi yapacak! Bu parayı mutlaka alın!

Sigortasız çocuklu kadınlar için İŞKUR'un başlattığı mesleki eğitim kursları güzel bir fırsat sunuyor. İşsiz olan her insanın başvurabildiği mesleki eğitim kursları, özellikle iş hayatına dönmek isteyen çocuklu kadınlardan yoğun ilgi görüyor.

işkur eğitim Haberi

işkur eğitim

Çevre ve Şehircilik İş Müdürlüğü. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu İş Müdürlüğü işbirliğiyle inşaat ustaların eğitim verileceği belirtildi. Ücretsiz verilecek söz konusu kursla ilgili yapılan bilgilendirmede, "Çevre ve Şehircilik İş Müdürlüğü. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu İş Müdürlüğü işbirliğiyle inşaat ustaların eğitim verilecek. Eğitim süresince kursiyerlerin iş kazası ve meslek hastalığı ile genel sağlık sigortası primleri İŞKUR tarafından ödenecektir. MYK sınavına girip başarılı olanların sınav ücreti İŞKUR tarafından karşılanmaktadır. Ücretsiz eğitim hakkından tek branşta yararlanılabilir, "denildi. 



Haber...