17 / 05 / 2024

işkur yurtdışına giden işçi

işkur yurtdışına giden işçi

İŞKUR aracılığıyla bu yılın ilk 10 ayında kurum aracılığıyla en fazla işçi Rusya'ya gönderildi. 2000 yılında 13 bin 645 olan kurum aracılığıyla yurt dışına gönderilen işçi sayısı, geçen yıl 55 bin 369 kişi oldu.

Ayçiçek yağına indirim! A101, ŞOK, Migros, Trendyol ve Bizim Toptan yeni fiyatları açıkladı! Kaçırmayın!

Mutfakların en temel gıda ürünleri arasında yer alan ayçiçek yağına Ramazan Bayramı sonrası dev indirim geldi. A101, ŞOK, Migros, Trendyol ve Bizim Toptan yeni fiyatları resmi internet siteleri üzerinden duyurdu. Peki ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte son dakika indirimli fiyat listesi...

İŞKUR açıkladı! İşsiz kalana 18 bin TL ödeme yapacak peki nasıl?

İŞKUR'dan işsiz olan vatandaşlara yönelik 18.694 Türk Lirası ödeme yapılacağı duyuruldu. İŞKUR tarafından düzenlenen programda yapılan ödemeyi başvuru şartlarını taşıyan herkes alabilecek. Hali hazırda işsizlik ödeneği alanlarda maaşına ek İŞKUR'dan günlük olarak 326 Türk Lirası alabiliyorlar.

Aralık ayı kira zammında son dakika! Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam yapılacak?

Kira artış oranı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Yeni kira artış oranı belli oldu mu? Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam geldi? 

Dışişleri Bakanlığı’na bina yapılması için ayrılan arsanın satışına karar verildi!

Dışişleri Bakanlığı’na bina inşa edilmesi için ayrılan Ankara’nın rantı en fazla yerlerinden Çankaya’daki 132 bin metrekarelik arsanın satışına karar verildi.

Ayçiçek yağına büyük indirim: Duyan o markete koşuyor

Ayçiçek yağına o marketten büyük indirim geldi. Ayçiçek yağının litre fiyatı düştü. İşte indirimle alakalı merak edilen tüm ayrıntılar...

İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) gençlere meslek ve iş istihdamı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek. Peki, nasıl? İşte detaylar...

AVM'lerde de kira krizi büyüyor! İş yeri kiralarına TÜFE’nin yüzde 50-60’ı kadar artış sınırı talebi!

AVM’ler pandemi döneminde markalara ciddi destekler sunarak, kiraların önemli kısmından feragat etti ancak sektörde kira sorunu yeniden gündem oldu. Perakendeciler, konuttaki gibi işyeri kiralarına da artış sınırı getirilmesini istiyor. İşte detaylar...

İŞKUR 2023 TYP alımlarına başvuracaklar hemen bakın! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı başvurusu nasıl yapılır?

İŞKUR TYP 2023 başvuru tarihleri merak konusu oldu. Peki İŞKUR TYP başvuruları ne zaman başlayacak 2023? İŞKUR 2023 TYP alımlarına başvuracaklar hemen bakın!

İŞKUR’dan müjde! 81 ilde, onlarca sektörde tamı tamına 125 bin personel alınacak! Acil bakın!

Türkiye genelinde iş arayanlara İŞKUR’dan müjde geldi. İŞKUR tarafından 81 kentte toplam 125 bin 079 işçi alımı için müracaatlar başladı.

90 gün sigortası olanlar kimliğinizle SGK'ya koşun! İŞKUR 9.932 TL nakit yardım yapıyor! 

Birçok insanın dayanağı olan SGK, Türkiye Cumhuriyeti kimliği ile başvuruda bulunanlara çeşitli nakdi destekler sunuyor. Bu desteklerin içinde en dikkat çekeni ise çalışan annelere yönelik sağlanan yardımdır. İŞKUR aracılığıyla verilen bu yardım, tamı tamına 9 bin 932 TL gibi ciddi bir miktarda sunu

İşsizlik maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? Yeni işsizlik maaşı kaç lira olacak? En az bu kadar maaş alınacak! 

Yeni asgari ücret ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürerken işsizlik maaşına gelecek zam merak konusu oldu. Peki yeni işsizlik maaşı kaç lira olacak?

İŞKUR işsiz vatandaşlara seslendi! 14 ilde personel alımına başlandı!

İş arayanların ilk tercihi genellikle İŞKUR oluyor. İŞKUR vasıtasıyla pek çok kişiye iş imkanı sağlanıyor. İŞKUR 14 ilde başvuruları duyurdu. İşte detaylar!

Harıl harıl iş arayanlara dikkat! 12 bin TL maaşla personeller aranıyor! Başvurular İŞKUR'dan!

Türkiye İş Kurumu, iş arayan kişilerin ilk tercih yeridir. Yayınlanan pek çok iş ilanı ile İŞKUR, iş arayan pek vatandaşın yardımına koşuyor. İşte yeni iş ilanlarına dair detaylar!

işkur yurtdışına giden işçi Haberi

işkur yurtdışına giden işçi

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla bu yılın ilk 10 ayında kurum aracılığıyla en fazla işçi Rusya'ya gönderildi. 2000 yılında 13 bin 645 olan kurum aracılığıyla yurt dışına gönderilen işçi sayısı, geçen yıl 55 bin 369 kişi oldu. Bu yılın 10 ayında kurum aracılığıyla yurtdışına gönderilen işçi sayısı ise 33 bin 863 olarak gerçekleşti. Rusya'nın 7 bin 652 kişiyle lider olduğu sıralamada Irak yüzde 51 azalarak 6 bin 598 işçiyle ikinci oldu. Kazakistan'a gönderilen işçi sayısı yüzde 257 artarak bin 784'e...