01 / 05 / 2024

İsmail Işıkdağ atama kararı

İsmail Işıkdağ atama kararı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 6 atama kararı alındı. Karar dahilinde 4 il müdürü başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı..

Her tahmini tutan SGK uzmanı emekli ikramiyesi için rakam verdi! Ne 10 bin ne de 20 bin!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken SGK Uzmanı İsmail Sevinç bu kez de emekli ikramiyesi için rakam verdi. Peki emekli ikramiyesi ne kadar olacak? 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

Aydos Bungalov Otel Konaklama Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydos Bungalov Otel Konaklama Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Işıkdağ tarafından kuruldu.

Müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları belli oldu mu?

Müdür ve Müdür yardımcılığı Atama Sonuçları 2023 için beklenen açıklama yapıldı. Yönetici atama sonuçları açıklayan şehirler belli oldu. MEB yönetici atama sonuçları sorgulama ekranı ve atama kararlar neler?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı 2023 yılı 2'nci dönem atama kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi!

Sağlık Bakanlığı, uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadroları için ilk kez ya da yeniden atama duyurusunu resmen yayımladı. İşte ayrıntılar..

Deprem bölgesindeki öğretmenler dikkat! Atama sonuçları belli oldu! Hemen kontrol edin! 

Öğretmenler dört gözle deprem bölgesi için atama sonuçlarını beklerken, bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: 28 bin 62 polisin atama ve yer değiştirme işlemleri sonuçlandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştığı duyuruyla polis atamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı temizlik görevlisinde yedek atama yapacak! İşte yedek atama için şartlar

Sağlık Bakanlığı'nın personel alımına ilişkin duyuru yayınlandı. Bu önemli ilanın ardından, yedek adayların atanmasına dair bir duyuru da gerçekleştirildi. İlgili başvuru için gereken belgelerin detayları ise duyuruda belirtildi.

45 bin öğretmen için atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama sonuçları saatleri açıklandı mı?

Geçtiğimiz hafta tamamlanan 45.000 kişilik öğretmen atama takvimi için gözler ve sonuçların açıklanacağı tarihe döndü. Mayıs Ayı’nın ilk haftasında alınan tercihler sona erdi. Tercih yapan adaylar için sonuçları ne zaman açıklanacak merak konusu oldu. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

45 bin öğretmen ataması için tercih kılavuzu! Branş, kadro ve iller listesi için tıklayın!

45 bin öğretmen ataması için tercih kılavuzu yayınlandı! Milli Eğitim Bakanlığı, 45 bin öğretmen ataması tercih sürecinin bugün başladığını duyurdu. Adaylar, atama tercihlerini 6 Mayıs tarihine kadar yapabilecekler. Sonuçlar ise 8 Mayıs tarihinde açıklanacak.

Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları açıklandı mı 2023? Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları nereden öğrenilir?

Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları belli oldu mu? Binlerce kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. İşte detaylar!

İsmail Işıkdağ atama kararı Haberi

İsmail Işıkdağ atama kararı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından alınan 6 atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda aynı zamanda görevden alınma kararları da yer aldı.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kararı gereğince Musa Can, açık bulunan 1. derece kadrolu + 6400 ek göstergeli Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı'na atandı. İsmail Işıkdağ, Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü oldu. 


Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Seyitahmet Sancak, Kars Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahmut Aydın, Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halil İbrahim Metin, Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rasim Buluç, başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden...