02 / 05 / 2024

İsmet Yıldırım açıklamaları

İsmet Yıldırım açıklamaları

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım Uluslararası Yatırım Zirvesi'nde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katkısıyla kenti marka şehir haline getirecek çok büyük atılımlar yaptığını söyledi.

5. Levent Projesi 2017’de teslim edilecek!

1 milyar 800 milyon TL yatırımla hayata geçirilen 5. Levent Projesi'nin 2017'de tamamlanması planlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Yıldırım, 5. Levent'in kentsel dönüşümde örnek bir proje olacağını belirtti.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Bursa Yıldırım'a istihdam kompleksi inşa ediliyor!

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

TOKİ'den Bursa Yıldırım'a 236 yeni konut!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Yıldırım’a Millet Bahçesi ve dönüşüm müjdesi!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kentsel dönüşümden ulaşımı rahatlatacak yeni yollarla, imar planı düzenlemesinden millet bahçesi inşasıyla, Bursa’da ilk olacak e-belediyecilik hizmetinin 2020 yılı hareketlendireceğini söyledi.

Bakanlıktan Bursa Yıldırım'a imar desteği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yıllardır kangren haline gelen imar sorunun çözümü için yoğun bir çaba harcayan Yıldırım Belediyesi’ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan destek geldi.

İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı oldu!

Ümraniye'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı. İsmet Yıldırım, 1999 yılından bu yana KİPTAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor...

İsmet Yıldırım: İstanbul’un merkezi Ümraniye olacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, "Ümraniyeliler’le her zaman istişare edeceğiz, önce onları dinleyeceğiz" dedi...

İsmet Yıldırım açıklamaları Haberi

İsmet Yıldırım açıklamaları


Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Ortadoğu Ekonomi Platformu ile İstanbul Yatırım Derneği is birliğiyle düzenlenen "Uluslararası Yatırım Zirvesi'nde yaptığı konuşmada İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin özellikle son 12 senede tek partili dönemin avantajı ve Recep Tayyip Erdoğan'ın katkısıyla kenti marka şehir haline getirecek çok büyük atılımlar yaptığını söyledi.Yıldırım, sermayenin son 10 yılda İstanbul'la ilgili olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: 


"İstanbul'umuz son senelerde, özellikle son Mütekabiliyet Yasası'nda yapılan değişimle, yabancılara mülk satışıyla, yabancıların ilgi alanı haline geldi. Şu ana kadar İstanbul'da yabancı yatırımcılar ciddi şekilde mülk sahibi oldu. Bizim belediye olarak ana görevimiz, belediye eliyle yatırıma gruplara yardımcı olmak, para nereyi severse oraya gelir. Bizde istikrar var, güven var, İstanbul'da yatırımın dolar bazında geri dönüşü oldukça ilgi çekici halde. Bu yüzden yatırımcılar gelir...