09 / 05 / 2024

iso sanayi kuruluşu araştırması

iso sanayi kuruluşu araştırması

Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 Araştırması'na göre, TÜPRAŞ, üretimden satışlarda 51,1 milyar lirayla Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu oldu...

İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu konut kredilerinde faizi düşürdü!

Barclays ve NatWest, konut almak isteyenler ve emlak yatırımcıları tarafından sevinçle karşılanacak bir gelişmeye imza attı. İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu, konut kredisi oranlarında önemli düşüşler yaptı.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

Türkiye'de sanayinin devleri açıklandı! İlk sırada yine TÜPRAŞ var!

İstanbul Sanayi Odası'nın Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması'na göre, TÜPRAŞ yine Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu oldu. İşte Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması...

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü...

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Rating, ABD’ye resmen kötü bir sürpriz yaptı. Fitch, borç limiti açmazı yüzünden ABD'nin "AAA" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs müjdesi! KARDEMİR'e 600 işçi alınacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Mayıs mesajında, Türkiye'nin ilk entegre ağır sanayi kuruluşu KARDEMİR'e 600 işçi alımı yapılacağının müjdesini verdi. 

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Şubat'ta 69,30 puan seviyesine geriledi!

İnşaat malzemeleri sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan rapora göre; İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Şubat'ta 69,30 puan seviyesine geriledi. 

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

Bloomberg kötü haberi verdi! Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’ten Türkiye kararı

Dünyaca ünlü kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notuyla ilgili kararını açıkladı.

İzocam yine sanayinin devleri arasına girdi!

İstanbul Sanayi Odası'nın hazırladığı  "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2021 listesi resmen açıklandı. İzocam yine Türkiye’nin dev sanayi kuruluşları arasına adını yazdırdı.

İngiliz konut finansman kuruluşu Nationwide'dan 113 bin çalışanına esnek çalışma modeli!

İngiltere'nin en büyük konut finansman kuruluşu olan Nationwide, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası da 13 bin çalışanının istediği yerden çalışmaya devam edebileceğini açıkladı.

2020'nin ikinci yarısında 840 sanayi parseli yatırımcılara tahsis edildi!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, 2020'nin ikinci yarısında OSB'de yatırımcılara  840 yeni sanayi parselinin tahsis edildiğini söyledi.

iso sanayi kuruluşu araştırması Haberi

iso sanayi kuruluşu araştırması

İstanbul Sanayi Odası'nın hazırladığı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 Araştırması açıklandı. Araştırmaya göre TÜPRAŞ, üretimden satışlarda 51,1 milyar lirayla Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu oldu. Ford 22,7 milyar lirayla ikinci, Toyota ise 17,8 milyar lira ile üçüncü oldu.

Anadolu Ajansı'ndan Uğur Aslanhan ile Handan Güneş'in haberine göre; TÜPRAŞ, üretimden satışlarda 51,1 milyar lira 32 milyar 594 milyon lirayla listede ilk sırayı alırken, Ford 22,7 milyar lirayla ikinci, Toyota ise 17,8 milyar lira ile üçüncü oldu.

Listede Toyota'yı sırasıyla Tofaş, Oyak-Renault, Arçelik, İskenderun Demir Çelik, Ereğli Demir Çelik, İçdaş Çelik ve Hyundai Assan izledi.