17 / 05 / 2024

iso Ümraniye temsilciliği

iso Ümraniye temsilciliği

İstanbul Sanayi Odası (İSO), üyelerine yerinde ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bugün Ümraniye ve Yenibosna’da birer temsilcilik açtı. İSO’ya üyelik müracaatından kapasite ve ekspertiz raporları talebine kadar hizmet verecekler...

2 büyük depremi de hasarsız atlatıp simge olmuştu! O bina için gelen yıkım kararına İnşaat Mühendisleri Odası isyan etti

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi çeklinde nitelendirilen depremlerde çevresindeki yıkıma karşın ayakta kalan İMO Kahramanmaraş Temsilciliği binası, rezerv alanda kaldığı için yıkılacak. Mühendisler, söz konusu binanın yıkılmaması gerektiğini belirtiyor.

Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı! 50 bin dolar peşinatla ABD'de konut fırsatı!

ABD'de kiralama hizmeti, ev sahibi temsilciliği, yatırım danışmanlığı gibi pek çok hizmet sunan Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı.

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Referans Ümraniye projesi için düğmeye basıldı. Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 592 milyon 758 bin 693 TL'ye mal olacak.

May İnşaat'tan Ümraniye Hekimbaşı'na 591 konutluk yeni proje geliyor! 

May İnşaat Ümraniye projesi için düğmeye bastı. Ümraniye Hekimbaşı'nda kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan projede 591 konut ve 28 dükkan yer alacak.

Türkiye Telegram’a ceza kesecek mi?

Almanya Telegram’a temsilci atamadığı ve yasaları ihlal ettiği gerekçesiyle 5,1 milyon euro para cezası verdiğini duyurdu. Türkiye’de de temsilciliği bulunmayan Telegram’a Türkiye de ceza kesecek mi?

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

SaleFish'den Türkiye pazarı için önemli ortaklık!

Kanadalı Merkezli uluslararası online gayrimenkul satış platformu SaleFish, Türkiye, Orta Doğu ve Körfez ülkeleri temsilciliği GMK Group ve Plus Group'a verme kararı aldı. 

ABD'de Türkevi Binası açıldı!

New York’ta Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğu’nun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı gerçekleşti.

Türkevi Binası bugün açılıyor!

New York'ta Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı bugün yapılacak.

Akyapı Ümraniye Projesi için geri sayım başladı!

Konut projeleri için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesi için Eylül ayında lansmana çıkmaya hazırlanıyor.

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Binalarda blok temsilcisi nasıl seçilir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir binada blok temsilciliği için kat maliki olmayan eşin yerine seçilme hakkımız, aile konutu şerhi olmak şartıyla mı yoksa Medeni Kanun’un biz kadınlara verdiği haklarla mı mümkün?' sorusunu cevapladı.

Yeni OSB modelleri hayata geçirilmeli!

Antalya OSB ve Dünya Gazetesi Antalya Temsilciliği iş birliğinde yapılan Türk ve Dünya Ekonomisi konulu webinar toplantısında sanayici ve turizm sektörünün temsilcileri ekonomideki gelişmeleri ve beklentileri anlattı...

iso Ümraniye temsilciliği Haberi

iso Ümraniye temsilciliği

İstanbul Sanayi Odası (İSO), üyelerine yerinde ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bugün Ümraniye ve Yenibosna’da birer temsilcilik açtı. 


Yeni temsilcilikler, İSO’ya üyelik müracaatından kapasite ve ekspertiz raporları talebine kadar birçok konuda hizmet verecek.


İstanbul Sanayi Odası (İSO), üyelerine daha kolay ve hızlı hizmet sunmak amacıyla Avrupa ve Anadolu yakasında birer temsilcilik açtı. Yenibosna ve Ümraniye’de bugün açılışı gerçekleştirilen temsilcilikler, İSO’ya üyelik müracaatından kapasite ve ekspertiz raporları talebine kadar birçok konuda hizmet verecek.


İSO üyelerinin, merkeze gelmeden yeni temsilciliklere başvurarak alabileceği pek çok hizmet arasında; 5174 sayılı Kanunun 26’ıncı maddesinde sayılan belgeleri düzenlemek ve onaylamak, ihracatta dolaşım belgeleri satış ve onayı, kapasite raporu onaylı suret verilmesi, faaliyet belgesi düzenlenmesi, ihale durum belgesi, Bağ-kur formları ve denklik belgelerinin onaylanması, yerli malı, imalatçı, imalat...