06 / 05 / 2024

ısparta karma osb

ısparta karma osb

Isparta Deri İhtisas OSB Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Bıtrak, bölgelerinde üretim gösterecek sektör sayısını artırmak maksadıyla karama OSB ' ye dönüşme kararı aldıklarını, açıkladı. Isparta Deri ihtisas OSB, karma OSB'ye dönüşecek...

Isparta Deri İhtisas OSB, Karma OSB'ye dönüşecek!

Isparta Deri İhtisas OSB'nin Karma OSB'ye dönüşme sürecinde son aşamaya gelindi. Dönüşüm sürecinde 2 bin metrekarelik parsellerin 3 bin metrekareye çıkarılması için imar planı hazırlanıyor...

OSB'de TOKİ modeli sanayiye can suyu olur!

Kınık Karma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Üyesi Enver Olgunsoy, yeni kurulacak OSB'lerde tesis inşaatlarının TOKİ tarafından yapılmasının sanayi için can suyu olacağına dikkat çekti.

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

Tukaş'tan Niğde'ye dev OSB yatırımı!

Tukaş, BORKOSB ile arsa tahsis sözleşmesine imza attı. OSB Yönetim Kurulu tarafından Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılan yatırımla salça ve sebze konserve tesisi kurulacak.

Uşak Karma OSB'de 14.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Uşak İl, Merkez İlçesi, Muharremşah Köyü Mevkii, Taşınmaz Uşak-Denizli karayolu üzerinde Karma Organize Sanayı Bölgesi'nde yer alan fabrika 14 milyon 744 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çorlu'daki boş parseller atıl durumdan kurtulacak!

Çorlu Deri İhtisas OSB, karma statüye geçti. Çorlu Deri İhtisas ve Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Duman, boş parsellerin atıl durumdan kurtulacağını söyledi.

Isparta Süleyman Demirel OSB kamulaştırmaları TBMM'de!

MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, Isparta Süleyman Demirel OSB'nin ikinci etabı için yapılan kamulaştırmaları, Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye sordu..

Niğde Bor'daki karma OSB'de teknoloji parkı kurulacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Bor ilçesindeki Karma Organize Sanayi Bölgesinde "Teknoloji Park" kurulması ile ilgili yürütülen çalışmaları meclis gündemine taşıdı..

Vahit Yıldırım: Tataristan’a OSB kuracağız!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Başkanı Vahit Yıldırım, Rusya'ya bağlı Tataristan'ın başkenti Kazan'da GOSB adıyla karma bir organize sanayi bölgesi (OSB) kuracaklarını söyledi.

Bafra Medikal İhtisas OSB ile 4000’den fazla kişiye iş imkanı!

Bafra Belediye Başkanı ve Bafra Karma ve Medikal İhtisas OSB Başkanı Zihni Şahin “OSB Bafra’mızın geleceğidir, bunun için seferberlik halinde çalışıyoruz. 3-4 yıl içinde 4000’den fazla insanımız iş imkânına kavuşacaktır." dedi.

Sakarya Karma OSB Söğütlü'ye taşınacak!

SATSO, Sakarya Adapazarı Karadere Mahallesinde faaliyete geçmesi planlanan Karma OSB’nin tarım arazinde olması nedeniyle, Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesinin yanına taşınmasına karar verdi.

Bafra Karma ve Medikal OSB’de çalışmalar tam gaz!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, OSB Müdürü Mustafa Reis ile birlikte yatırımcı firmaların Bafra Karma ve Medikal OSB’de devam eden inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundular.

Isparta OSB'de inşaatı yarım kalan fabrikalar ne olacak?

Yeni kurulacak organize sanayi bölgelerinin (OSB) yer seçim talebi değerlendirilirken, ildeki mevcut OSB'lerin doluluk oranları dikkate alınacak. Ayrıca OSB'lerde Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik yapıldı.

Bor Karma OSB, altyapısını güçlendiriyor!

Niğde Bor Karma ve Deri İhtisas Sanayi Bölgesi'nde bulunan sanayicilerin, ihtiyaçları doğrultusunda OSB'ye basınç düşürücü istasyonlar ve OSB içi dağıtım şebekesinden oluşan yaklaşık 5 milyon TL maliyetle doğalgaz dağıtım tesisi kurulacak.

ısparta karma osb Haberi

ısparta karma osb

Isparta Deri İhtisas OSB Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Bıtrak, bölgelerinde üretim gösterecek sektör sayısını artırmak maksadıyla karama OSB'ye dönüşme kararı aldıklarını, açıkladı. 


Kent içinde merkezi bir konuma sahip olan OSB'nin yeterli genişleme sahasına sahip olduğunu kaydeden OSB Yönetim Kurulu üyesi Eşer Bıtrak, deri ve ayakkabı sektörü dışında da pek çok sektörün kendi çatıları altında üterim yapabileceğini söyledi. İsparta Deri İhtisas OSB Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Bıtrak, bölgelerinde üretim gösterecek sektör sayısını artırmak maksadıyla karama OSB'ye dönüşme kararı aldıklarını, amaçlarının daha kapsamlı bir OSB kurmak olduğunu söyledi. 


Deri OSB olarak, Türkiye'nin dericilik sektöründeki konumunu da değerlendiren Bırtak, deri sektöründe dünya standartlarında üretim gerçekleştirdiklerini fakat üretim esnasındaki maliyet ve işçilik nedeniyle, Üçüncü Dünya ülkelerinden ihraç edilen deriler karşısmda rekabet edemediklerini bu sorunun en...