30 / 04 / 2024

ıspartakule kira getirileri 2015

ıspartakule kira getirileri 2015

Hemen hemen her kesime hitap eden ve gün geçtikçe değer kazanan Ispartakule'de ikinci elde fiyatlar ne durumda? Bizim Grup Gayrimenkul'den Tuncay Akman Ispartakule Bölgesi'ndeki ikinci el piyasasını değerlendirdi...

NG Residence'ta yüzde 30 kira getirisi artışı!

Basın Ekspres’te yükselen NG Residence projesi yatırımcısına kazandırdığı kira getirisinde yüzde 30 artış sağladı. Projede, 1+1 dairelerin bin 500 TL’den başlayan kira getirileri bin 800 TL’ye yükseldi.

Konya Bosna Hersek Mahallesi emlak sektörünün gözdesi oldu!

Öğrencilerin yerleşkesi haline gelen Konya'nın Bosna Hersek Mahallesi yatırımcılarına kazandırıyor. Bölgede kira getirileri en üst seviyede seyrediyor.

Yazlık almak mı yoksa kiralamak mı daha avantajlı?

Yazlık ev almak mı mantıklı yoksa kiralamak mı daha avantajlı? Eğer tatil planları yaparken aklınızda bu soru varsa işte bölge bölge kira getirileri...

NG Residence’ta yüksek kira garantisi!

Basın Ekspres’te hayata geçirilen NG Residence projesinde 306 daire mimari tasarımıyla yükseliyor. Projedeki kira getirileri 2,000 TL’den başlayıp 3,500 TL’ye kadar çıkıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1-2 kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut Ispartakule Evleri 1-2 kira değerleme raporunu yayınladı. 

Türk yatırımcılar ABD'de gayrimenkul kiralıyor!

Uluslararası Emlak Uzmanı Almila Gözen, yüksek kira getirileri ve değer artış potansiyeli ile birikimlerini yurtdışında değerlendirmek isteyen Türk gayrimenkul yatırımcılarının ilk tercihi Kaliforniya oluyor dedi.

Berlin’de kira getirisi yüksek ev sahibi olma fırsatı!

Berlin, hızla gelişen emlak pazarı, yüksek kira getirileri ve değer artış potansiyeli ile birikimlerini yurt dışında değerlendirmek isteyen ve güvenli bir liman arayan Türk gayrimenkul yatırımcıları için de artık çok cazip bir Metropol haline geldi.

Türk gayrimenkul yatırımcıları rotayı Almanya'ya çevirdi!

Berlin, hızla gelişen emlak pazarı, yüksek kira getirileri ve değer artış potansiyeli ile birikimlerini yurt dışında değerlendirmek isteyen Türk gayrimenkul yatırımcıları için de artık önemli ve güvenli bir liman haline geldi.

Ispartakule'de ikinci el dairelerin kira getirileri ne kadar?

Bizim Grup Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi'nden Tuncay Akman Ispartakule Bölgesi'ndeki ikinci el piyasasını değerlendirdi. Akman; Ispartakule'de yer alan konut projelerinin ikinci el fiyatlarını ve kiralarını açıkladı.

Hayat Tepe Bayrampaşa'da 2 bin TL'den başlayan kira getirileriyle!

Hayat Tepe Bayrampaşa'da yer alan daire seçenekleri için kira getirileri 2 bin TL'den başlıyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Özak Hayat Tepe'de 2.500 TL kira getirisiyle 2+1! Son gün 31 Ağustos!

Özak Hayat Tepe yer alan daireler için düzenlenen kira getirileri 2 oda 1 salon konutlar için 2 bin 500 TL olarak belirlendi. Kampanya 31 Ağustos'a kadar daire alanlar için geçerli olacak...

Hayattepe'de 4+1 dairelerde 4 bin lira kira getirisi!

Özak GYO tarafından hayata geçirilen Hayattepe projesinin Eylül ayında teslim edilmesi hedefleniyor. Projede yer alan 4 oda 1 salon dairelerin kira getirileri 4 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Hayat Tepe Bayrampaşa'da yılda 50 bin TL kira getirisiyle! Eylül'de teslim!

Hayat Tepe Bayrampaşa projesinde yer alan daireler için kira getirisi yılda 50 bin TL'ye denk geliyor. Eylül'de teslim edilecek projede aylık kira getirileri ise 2 bin TL'den başlıyor.

ıspartakule kira getirileri 2015 Haberi

ıspartakule kira getirileri 2015


Hemen hemen her kesime hitap eden yeni konut projeleriyle gelişimini sürdüren Ispartakule, markalı konut yoğunluğuyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Kanal İstanbul gibi yatırımlara yakın olan bölgenin 2019'da hizmete açılacak olan Mahmutbey-Bahçeşehir metrosu ile daha da değer kazanması bekleniyor. Peki gün geçtikçe değer kazanan Ispartakule'de ikinci elde fiyatlar ne durumda? Bizim Grup Gayrimenkul'den Tuncay Akman Ispartakule Bölgesi'ndeki ikinci el piyasasını değerlendirdi. 2014 yılına göre fiyatların yüzde 25 yükseldiğini belirten Tuncay Akman bölgenin ikinci el piyasasının oldukça aktif olduğunu ve markalı konut projelerinde aylık ortalama 25-30 civarında ikinci el satışın gerçekleştiğini söyledi.  Genel anlamda en çok dönüşü Bizim Evler'den aldıklarını dile getiren Tuncay Akman,  bunun dışında Avrupa Konutları ve Koza'dan da işlem yaptıklarını söyledi, Akman, "Ispartakule'de aylık ortalama 12 ila 15...