05 / 05 / 2024

isra holding Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği toplantısı

isra holding Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği toplantısı

İsra Holding yöneticileri, MÜSİAD’ın Genel Merkezi’nde Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği (SİBA) aracılığıyla organize edilen toplantıda Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları anlattı.

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

İsra Holding, Kayaşehir Palladium’u Ziraat GYO'dan satın aldı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyette bulunan ve çeşitli projelere imza atan İsra holding, Ziraat GYO bünyesinde bulunan Kayaşehir Palladium’u satın aldı.

Kayaşehir Palladium AVM İsra Holding'e satılıyor! 

Ziraat GYO Yönetim Kurulu tarafından Kayaşehir Palladium AVM'nin ihalesi kapsamında değerinden fazla taklif veren İsra Group İnşaat'a satılması hususu onaylandı...

İsra Holding'in basın toplantısı 22 Mart'ta!

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, taahhüt-inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren İsra Holding'in V markalı projelerini tanıtacağı basın toplantısı 22 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

İsra Holding'in 'V' markalı projelerine yoğun ilgi!

Yemenli İş İnsanları, İsra Holding’in İsra Holding'in 'V' markarlı projelerine yoğun ilgi gösterdi...

İsra Holding, Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları sundu!

İsra Holding yöneticileri, MÜSİAD’ın Genel Merkezi’nde Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği (SİBA) aracılığıyla organize edilen toplantıda Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları anlattı.

İsra Holding'den Başakşehir'e V Mall projesi geliyor!

İsra Group A.Ş. ve V Mall A.Ş. tarafından Başakşehir’de, yaklaşık 100 milyon TL yatırımla Emlak Konut'tan aldığı arsa üzerinde bölgenin en büyük ve kapsamlı Alışveriş ve Yaşam Merkezi hayata geçirilecek. Projenin adı V Mall olacak...

Sanko Holding Adana'ya 650 MW kapasiteli termik santral kuracak!

Sanko Holding tarafından Adana’nın Yumurtalık ilçesine bağlı Gölovası Köyü’nde 650 MW kapasiteli termik santral kurulacağı bildirildi

Doğuş Holding 2011 'de halka açılacak!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit şžahenk, GE"nin Garanti Bankası"ndaki yüzde 20"nin üzerindeki hisselerinin satışına ilişkin kararını açıklamasından sonra Doğuş Holding"i halka açacaklarını söyledi

Zorlu Holding: Aşçıoğlu ile henüz bir ortaklık anlaşması yok!

Zorlu Holding, Toplu Konut İdaresi"nin (TOKİ) Ali Sami Yen Stadı arazisi için açtığı ihaleyi kazanan Aşçıoğlu İnşaat ile görüşmelerin sürdüğünü ancak herhangi bir ortaklık anlaşması imzalamadıklarını açıkladı

isra holding Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği toplantısı Haberi

isra holding Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği toplantısı

İsra Holding yöneticileri, Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği (SİBA) organizatörlüğünde MÜSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleşen iş zirvesinde 600’ü aşkın yatırımcı ile toplandı. 15 alt şirketi ile beraber inşaattan enerjiye, taahhütten hizmet sektörüne kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteren İsra Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, Türkiye yatırımları 2 milyar dolara yaklaşan Suriyeli iş insanlarına İsra Holding faaliyetlerinin dışında Türkiye’nin ekonomik gelişimini ve yatırım fırsatlarını aktardı.

MÜSİAD’ın Genel Merkezi’nde Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği (SİBA) aracılığıyla organize edilen iş zirvesinin ana sponsoru İsra Holding, Türkiye’deki yatırım avantajlarını katılımcılara anlattı.

Gayrimenkul geliştirme, taahhüt – inşaat ve enerji başta olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösterdiklerini aktaran İsra Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı;“Suriyeli iş insanlarımız ve onların kıymetli temsilcilerine İsra Holding olarak yaptığımız yatırımları ve...