30 / 07 / 2024

Issız adada tatil fiyatları

Issız adada tatil fiyatları

Yabancı turistler Türkiye’de ıssız adalarda tatil yapmak istiyor ama bulamıyor. Turizmciler bu istekler için projeler hazırladı. Tek başına tatil yapmanın keyfi günlük 600 dolardan başlıyor, 50 bin dolara çıkıyor...

Devre mülk dolandırıcıları yine iş başında! Mağdurların 5 bin yılda sadece 1 gün tatil yapabileceği ortaya çıktı!

Devre mülk dolandırıcılarının 'Bedava tatil kazandınız' yalanıyla vatandaşları termal otellere götürdükleri, sonrasında da İkna taktikleri ve  baskı kurarak devre mülk sattıkları ortaya çıkarken, yapılan hesaplamalar da ağızları açık bıraktı.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan bayrama özel büyük fırsat! 0 peşinat ve 0 faiz için son gün 23 Haziran!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da başlatılan bayram kampanyası kapsamında 0 peşinat ve 0 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu kampanya için son tarih 23 Haziran olarak açıklandı.

Sur Tatil Evleri'nde 88 bin TL peşinat ve 8 bin TL taksitle!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan full eşyalı tapulu devre mülkler için yaz kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 88 peşinat TL peşinat ve 8 bin TL taksitle devre mülk sahibi olunabiliyor. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Anneler Günü'ne özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Anneler Günü'ne özel olarak yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca vade farksız 30 ay taksit ve yüzde 20 peşinatla devre mülk sahibi olunabiliyor. 

Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı: Yüzde 10+yüzde 15 indirim!

Sur Tatil Evleri Antalya projesi hayata geçirilen Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 10+yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. 

2024'te kaç gün tatil yapacağız! Resmi tatiller kaç gün olacak?

2024 senesi, birçok resmi tatili barındıran ve çalışanlar için tatil yapma fırsatı sunan bir yıl olacağı açıklandı.. Bu sene, 15 resmi tatil günü bulunuyor. Yapılacak olan bu tatillerden 8'i dini bayram olduğu , 5'ü ise milli bayramlar olarak kutlanacağı kaydedildi.  İşte haberin detayları...

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Tatil yapmak isterken rezil olmayın! Dolandırıcılar masum gezginlerin peşinde!

Tatil sezonu tüm hızıyla devam ederken, dünyanın dört bir yanında internet üzerinden cazip seyahat olanakları, uygun fiyatlı konaklama yerleri ve makul fiyatlı uçuşlar aranıyor. İşte dolandırıcılar da tam burada devreye giriyor. Hemen bakın.

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da dev yaz fırsatı: Vade farksız 4 bin 500 TL taksitle devre mülk alabilirsiniz!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Babalar Günün'de yüzde 5 indirim fırsatının yanı sıra, merakla beklenen yaz kampanyası da başladı. İşte ayrıntılar...

Tatil yapacağız derken dolandırılmayın! Uzmanlar işin aslını tek tek açıkladı!

Yaz tatili sezonunu açanlara uzmanlardan önemli açıklamalar var. Aman tatil yapacağız derken dolandırılmayın! İşte detaylar!

Turizmin yeni trendi; tiny house... Hem düşük maliyetli hem de ev ortamında bir tatil...

Turizmde artan maliyet ve rekabet yüzünden son yılların gözde mimari yapısı tiny house oldu. Otellerin yerini almaya başlayan bu konsept yerli ve yabancı turistlerinde ilgisini çekmeye başladı. Düşük maliyetle ve ev ortamında bir tatil yaşamak isteyenler tiny house otelini tercih etmeye başladı.  İş

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT'lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT'liler hemen bu fırsata göz atın!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT'lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT'liler hemen devremülk sahibi olabilirsiniz!

Issız adada tatil fiyatları Haberi

Issız adada tatil fiyatları

Yabancı turistler Türkiye’de ıssız adalarda tatil yapmak istiyor ama bulamıyor. Turizmciler bu istekler için projeler hazırladı. Tek başına tatil yapmanın keyfi günlük 600 dolardan başlıyor, 50 bin dolara çıkıyor.



ZENGİN turistler Ege’deki adalarda tatil yapmak için sıraya girdi… Ancak bu isteklerini karşılayacak tek bir ada bile yok. Bu ihtiyacı gidermek için çalışmalara başlayan Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Yusuf Kenan Akkuş, projeleri hazırladıklarını ve bunları Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunacaklarını söyledi. İşte Akkuş’un anlattıkları: 


İLK TALEP FİRMALARDAN GELDİ: Uluslararası firmalar, geçen yaz bizlerden bölgede tatil amaçlı kiralayabilecekleri ada istedi. Maalesef olumlu yanıt veremedik. Ancak onlar bize bu yönde çalışma yapmamızı tavsiye etti. Fethiye ve Bodrum emlak müşavirleri derneklerinin başkanları ve bazı turizmcilerle bir araya gelerek, araştırmaya...