02 / 05 / 2024

istanbul 5 bin kişilik kongre merkezi

istanbul 5 bin kişilik kongre merkezi

Bahçelievler Belediyesince projesi geçtiğimiz yıl hazırlanan 5 Bin kişilik kongre ve sergi sarayının yapımına başlandı. Dev kongre merkezi tamamlandığında İstanbul, en büyük kongre merkezlerinden birine daha kavuşacak...

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Bu kadarı da pes dedirtti! İstanbul’da tek bir oda için 5 bin lira kira isteniyor!

Mega kent İstanbul'da kira fiyatlarının fahiş fiyatlarla artmasıyla beraber konut sahipleri ‘fırsat bu fırsat’ diyerek odaları kiraya vermeye başladı. Şişli’de penceresi olmayan kiralık odalara dahi 5 bin lira fiyat istenmesi artık bu kadarı da ‘pes’ dedirtti.

İstanbul Valiliği'nden su baskını mağdurlarına konutlar için 5 bin lira, iş yerleri için 10 bin lira nakit desteği! 

İstanbul Valiliği, Esenyurt ilçesinde yağıştan zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesinin yapılmaya başlandığını açıkladı.

İstanbul'da 5 bin 253 riskli bina ihbar edildi!

İstanbul'da meydana gelen deprem sonrasında valiliğe, vatandaşlar ve resmi kurumlar tarafından 5 bin 253 riskli bina ihbar edildi.

Son 16 yılda İstanbul'da 5 bin 801 proje hizmete açıldı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada; "Son 16 yılda (2003-2018) genel bütçeden İstanbul'a yapılan harcama toplamı 94,5 milyar liradır. 5 bin 801 proje İstanbul'un hizmetine sunulmuştur" dedi.

THY, İstanbul Havalimanı’na Mart'ta 5 bin TIR’la taşınacak!

İstanbul Havalimanı’nın sıçrama yaşatacağını söyleyen İlker Aycı, THY’nin 330 uçaklık dev filosunun mart ayında 5 bin TIR’la yeni havalimanına taşınacağını açıkladı.

Amazon İstanbul'da 5 bin metrekarelik merkez kiralayacak!

Dünyanın en değerli e-ticaret şirketi olarak sayılan Amazon'un Türkiye'ye gelişi netleşiyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre şirket İstanbul şehir merkezinde yaklaşık 5 bin metrekarelik bir merkez kiralamak için çalışmalar sürdürüyor.

Moment İstanbul’da 5 bin TL kira garantisi sunuluyor!

AC Yapı imzasıyla İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Moment İstanbul projesinde 5 bin TL kira garantisi sunuluyor.

Mevsim İstanbul'da metrekaresi 5 bin 700 TL!

Kağıthane’nin vizyon projesi Mevsim İstanbul, ön satışa sunulduğu günden bu yana avantajlı fiyatları ve yatırım değeriyle adından söz ettiriyor. İstanbul’un değeri hızla yükselen bölgesi Kağıthane’de inşa edilen projede dairelerin metrekaresi 5 bin 700 TL’den başlıyor.

Moment İstanbul'da 5 bin TL'ye varan kira garantisi!

Moment İstanbul'da 1 yıl için geçerli 5 bin TL'ye varan kira garantisi sunuluyor. Moment İstanbul satış fiyatları 450 bin TL'den başlıyor...

TOKİ'den İstanbul'a 5 bin 200 yeni konut!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği TOKİ projeleri 2017 yılında gerçekleşecek. 2017 hedefini 65 bin sosyal konut olarak açıklayan TOKİ, İstanbul'da 2017 yılında 5 bin 200 konut yapacak.

İstanbul'da 5 bin 194 uluslararası sermayeli gayrimenkul şirketi var!

Uluslararası Doğrudan Yatırım Verileri Bülteni'ne göre İstanbul'da faaliyette bulunan uluslararası sermayeli şirketlerin 11 bin 847'si toptan ve perakende ticaret, 5 bin 194'ü gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteriyor.

istanbul 5 bin kişilik kongre merkezi Haberi

istanbul 5 bin kişilik kongre merkezi

Bahçelievler Belediyesince projesi geçtiğimiz yıl hazırlanan 5 Bin kişilik kongre ve sergi sarayının yapımına başlandı. Kocasinan'da inşaatına başlanan dev kongre merkezi tamamlandığında İstanbul, en büyük kongre merkezlerinden birine daha kavuşacak. Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu "Önümüzdeki günlerde temeli törenle atılacak, yaklaşık 50 bin m2 alanı kapsayacak Bahçelievler Kongre Merkezi'ni, Bahçelievler halkına armağan olarak projelendirdiklerini" açıkladı. Aynı anda farklı salonlarda gerçekleştirilecek etkinliklere yaklaşık 5 bin kişinin katılabileceğini belirten Başkan Osman Develioğlu "Kentsel değişime, dönüşüme ve gelişime eserlerle hizmet edebilmenin en güzel örneklerini halkımıza sunabilmenin heyecanı içinde çalışıyoruz. Dev projemize geçtiğimiz günlerde start verdik. İstanbul'umuza yeni bir kongre merkezi kazandırabilmenin çabası içindeyiz" dedi. Bahçelievler Belediyesi'nin Kocasinan semtinde inşa edilecek Kongre Merkezi'nin 10 katlı olacağı, Bin 200 kişilik konferans+tiyatro salonundan cep sinemalarına,...