27 / 04 / 2024

istanbul bogazı daralıyor mu

istanbul bogazı daralıyor mu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ( İBB ) tarafından yaptırılan emirgan Sahil yolu inşaatında sona yaklaşılıyor. 2015 yılı başında tamamlanacak proje sonucunda İstanbul Boğazı 8 metre daralmış olacak...

Prof. Dr. Osman Bektaş, 4.1'lik Bolu depreminin önemini açıkladı: Deprem İstanbul'dan uzaklaşıyor mu?

Prof. Dr. Osman Bektaş, resmi X sosyal medya hesabından Bolu'da meydana gelen 4.1'lik depremin önemini açıkladı. İşte Bektaş'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Emlak vergisi ödemesinde süre daralıyor! Ödenmezse ceza katlanacak! Son gün 30 Kasım!

Konutu, iş yeri, aracı, arsası olan vatandaşlar için sayılı gün kaldı. Kasım ayıyla beraber Emlak Vergisi ve ek MTV’nin ödenmesi gerekiyor. Ödeme yapılmadığı takdirde faiz işlemeye başlıyor. İşte detaylar...

Çanakkale'de konut fiyatları İstanbul'la yarışıyor! Fiyatlar 3 milyon TL'ye kadar yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanları Efe Can Altıntaş ve Olcay Aygün Çanakkale’deki konut fiyatlarının İstanbul'la yarıştığını söyleyerek konut fiyatlarını mercek altına aldı.

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Ek MTV ödemesi yapmayanlar dikkat: Süre daralıyor son 5 gün!

Motorlu taşıtlar vergisinin ek ödemesinin ilk taksitinde süre daralıyor. Ödemeyi yapmayanların 31 Ağustos'a kadar ödemelerin yapılması gerekiyor. Peki, Ek MTV ödemesinden kimler muaf olacak? İşte detaylar...

İstanbul'un vakti daralıyor! İki uzman isim kırmızı alarm verdi, milyonların hayatı tehlikede!

İstanbul'un zamanı tükeniyor... İki uzman isim kırmızı alarm verdi... Milyonların hayatı tehlikede... İşte ayrıntılar...

Ev almak isteyenler dikkat! 2. tur ev fiyatlarını vuracak!

Türkiye'nin 2. tur seçimine yaklaşırken, ev almayı düşünenler için zaman daralıyor. Seçim sonrası emlak piyasasında beklenen fiyat artışı, ev hayallerini ertelemek isteyenleri endişelendiriyor.

Makas git gide daralıyor! Açlık sınırı 10 bin liraya dayandı

Her ay kuvvetli bir heyecanla açıklanması beklenen açlık sınırı, mart ayından itibaren ile 10 bin tl'ye kadar çıktı. BİSAM'ın yaydığı bilgiye göre; yoksulluk sınırı da mart ayında bir evvelki aya göre 1.815 TL birden artış göstererek 33 bin 754 TL'ye çıktı.

Ziraat Bankası’ndan sürpriz duyuru! Alışveriş yapan 1500 lira indirim kazanacak! Zaman daralıyor!

Türkiye’nin en büyük kamı bankalarından biri olan Ziraat Bankası, yılın kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 1500 lira indirim verileceğini açıklayan banka, müşterilerine bayramı erken yaşattı.

Sanayiciler de İstanbul'dan kaçıyor! Megakentin 300-400 kilometre çevresindeki illere talep arttı!

İSİFED Başkanı Muammer Ömeroğlu, maliyet artışları ve beklenen depremin ardından sanayicilerin İstanbul'u bırakarak Anadolu'da yer aradığını dile getirdi. İşte ayrıntılar...

60 KPSS puanı ile sözleşmeli memur alımları başladı! Vaktiniz daralıyor! Memur olmak isteyenler hemen bakın! 

KPSS puanlarının açıklanması ile milyonlarca iş arayan vatandaş güncel memur alımı ilanlarını takip ediyor. Binlerce kişinin merakla beklediği 60 KPSS puanı ile sözleşmeli memur alımları başladı! Vaktiniz daralıyor! Memur olmak isteyenler hemen bakın!

Çiftçiler dikkat, süre doluyor!

Türkiye’de tarım faaliyeti yürüten ancak halen kayıt yaptırmayan çiftçiler için zaman daralıyor. Zira kayıt yaptırmayan tarım üreticisi desteklerden faydalanamayacak. Peki bu başvurular nasıl yapılacak?

2023 Asgari ücret için vakit daralıyor! İşte 2. görüşme öncesi son durum!

Asgari Ücret toplantısı ilk toplantısı geçtiğimiz hafta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilirken, ikinci toplantı 14 Aralık günü yapılacak.

istanbul bogazı daralıyor mu Haberi

istanbul bogazı daralıyor mu

Emirgan sahil yolunun denize doğru genişletilmesi projesinde sona yaklaşıldı. 2015 yılı başında tamamlanacak proje sonucunda İstanbul Boğazı 8 metre daralmış olacak.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yaptırılan emirgan Sahil yolu inşaatında sona yaklaşılıyor. Geçtiğimiz Mart ayında başlatılan çalışmalarda 700 metrelik sahil kesimine denize kazık çakma işlemleri büyük ölçüde tamamlandı. Çakılan kazıkların üzerine beton dökülmesi işlemlerinin başladığı inşaat tamamlandığında sahil yolu 8 metre genişlemiş, İstanbul boğazı ise 8 metre daralmış olacak.


İBB tarafından geçtiğimiz Mayıs ayında tanıtımı yapılan projede Emirgan sahilinin 700 metrelik bir bölümünü kapsıyor. Genişletilen bölümde 2 metre genişliğinde bisiklet yolu oluşturulacak. Ayrıca 3 metre genişliğinde toplamda 1550 m2 yeşil alan planlanıyor.  Otomobilleriyle gelen vatandaşlar için ise sahil bandı boyunca 116 araçlık otopark cebi yapılacak.


Balık tutan vatandaşların içinde 30 metre...