26 / 07 / 2024

istanbul bursa izmir otoyolu güzergahı

istanbul bursa izmir otoyolu güzergahı

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3.5 saate indirecek olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu yeni bir alışveriş konsepti yarattı. 446 km yol üzerine kurulacak 33 tesiste markalar ciro rekoru kıracak.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Gemlik-Bursa kesimi açılış töreni yapıldı!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun gemlik-Bursa kesiminin hizmete açılması Karsak bölgesinde düzenlenen tören ile gerçekleştirildi.

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı konut satışlarını etkiler mi?

BYY inşaat Yönetim Kumlu Üyesi Ali Yavuz, Çiğli'de yapımını sürdürdükleri Flex Life Studio projesiyle birlikte 2016 yılında inşaatta önemli bir ivme yakaladıklarını söyledi.

Dolar için flaş 37 TL açıklaması. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya şaşıp kaldı

Dolar kurunda yeniden zirvenin yaşanmasının ardından dolarla ilgili açıklamalar da gündem olmaya başladı. Dolar kuru hakkında yapılan 37 TL açıklaması da gündeme oturdu. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya şaşıp kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Beykoz, İzmir, Artvin ve Bitlis'teki yüzlerce hektarlık alanı orman vasfından çıkardı!

İzmir, İstanbul, Artvin ve Bitlis'te bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı. Gazeteci Bahadır Özgür, "Niye, hangi ihtiyaca göre yapıyor, elbette açıklama yok" dedi ve megakentteki parselleri açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

TOKİ İlk Evim Arsa projesinde tapu müjdesi: İstanbul, Ankara, İzmir'in de olduğu 29 şehir için erişime açıldı!

TOKİ'den 'İlk Evim Arsa' projesi çerçevesinde tapu müjdesi geldi. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 29 şehirde dün itibarıyla arsa tapu tescil belgeleri erişime açıldı. İşte ayrıntılar...

İstanbul ve Bursa'da ticaret imarlı arsa fırsatı! Yüzde 40 peşinat ve 4 taksitle!

İstanbul ve Bursa'da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 3 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karayollarından İstanbul ve İzmir'de satılık 4 gayrimenkul!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran'da gerçekleştirilecek.

İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye arsa satılıyor! İzmir Büyükşehir'den İstanbul ve İzmir'de gayrimenkul satışı!

İzmir Büyükşehir, İstanbul ve İzmir illerinde yer alan 13 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki iki büyükşehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

1934 yılında tapu işleri için Ankara, İstanbul ve Bursa'ya tapu sicil müdürlükleri yapılmış!

1934 yılında Tapu Umum Müdürlüğü 934 bütçesi hazırlamaya başlamış. BU kapsamda  Ankara, İstanbul ve Bursa'ya Tapu Sicil Müdürlükleri yapılacakmış.

İzmir ve Bursa'da satılık 11 arsa!

İzmir ve Bursa'da yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 27 Mart'ta yapılacak.

İstanbul ve İzmir'de kiralık 13 iş yeri!

İstanbul Çatalca ve İzmir Menemen'de yer alan 13 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 25 ve 26 Mart'ta gerçekleştirilecek olan o ihaleler ile ilgili detaylar...

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında indirim veya zam var mı? Son dakika İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları!

Binlerce sürücü akaryakıt fiyatları kapsamında yaşanan son dakika gelişmelerini, yeni zam ya da indirim olup olmadığını merak ediyor. İşte BP, Petrol Ofisi, Opet, Shell, Total akaryakıt fiyatları 10 Mart 2024...

İstanbul ve Bursa'da imarlı 6 arsa satılacak! Büyükşehirde arsa arayanlara büyük fırsat!

İstanbul ve Bursa'da yer alan imarlı 6 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu arsalar Silivri ve Osmangazi'de yer alıyor. 

Bakan Özhaseki açıkladı! 5 şehir için 0,69 faiz ve 180 ay vadeli kredi müjdesi geldi! İstanbul ve İzmir de dahil!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada  "İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi" kapsamında İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa ve Tekirdağ'da yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verileceğini duyurdu. 

Uzmanlar İstanbul, Balıkesir, Bursa'da da hissedilen 4.9'luk depremi değerlendirdi: 7 ve üzeri deprem üretebilir...

Dün akşam Çanakkale'deki 4.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul, Balıkesir, Bursa'dan da hissedildi. Akıllara Marmara depremi geldi. Peki deprem uzmanları neler söyledi? İşte o açıklamalar...

istanbul bursa izmir otoyolu güzergahı Haberi

istanbul bursa izmir otoyolu güzergahı

Ekim 2019'da tamamlanacak ve İstanbul-İzmir arası seyahat süresini 9 saatten 3.5 saate indirecek İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nda yeni bir perakende modeli gelişiyor. 

Sabah Gazetesi'nden Pınar Çelik'in haberine göre 446 kilometreden oluşan yolun şimdilik Gebze-İzmir arası güzergâhında restoran, market ve mağazalardan meydana gelen 33 tesisi Oksijen markası altında faaliyete sokan Otoyol AŞ Oksijen Tesisleri Genel Müdürü Alp Gürdil, Türkiye'ye 'alışveriş yolu' adında yeni bir konsept kazandırdıklarını dile getirdi.

Bugüne kadar her bir tesise ortalama 7-10 milyon dolar yatırım yaptıklarını dile getiren Gürdil, yol tamamlandığında ise toplam 33 tesise ortalama 120 milyon dolar yatırım yapmayı öngördüklerini ifade etti. Gürdil, açıldıkları günden bu yana Bursa İstanbul arası trafiğin yüzde 24 büyüdüğünü, otoyolun transite bağlanmasıyla 5 yıl içinde mağazaların bu bölgede ciro rekorları kıracağını ifade etti. Vatandaşın yol...