02 / 05 / 2024

İstanbul Caddesi bursa

İstanbul Caddesi bursa

Bursa İstanbul Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSSİAD) Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti. Dündar, ''İstanbul Caddesi'nin de Bursa'nın vitrini olması içinden gerçekleştirecek çalışmaları önemsiyoruz'' dedi.

İstanbul ve Bursa'da imarlı 6 arsa satılacak! Büyükşehirde arsa arayanlara büyük fırsat!

İstanbul ve Bursa'da yer alan imarlı 6 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu arsalar Silivri ve Osmangazi'de yer alıyor. 

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Bursa İstanbul Caddesi'nde kentsel dönüşüm başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi'nde uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı. Proje dahilinde düzensiz yapılaşma ortadan kaldırılacak. 

Bursa İstanbul Caddesi'nde dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin İstanbul’dan gelişte vitrini olan İstanbul Caddesi’ni modern bir görünüme kavuşturacak dönüşümün fitilini ateşledi.

Murat Kurum: İstanbul ve Bursa'da hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul ve Bursa’daki selden sonra iki şehirdeki hasar tespit çalışmalarını büyük oranda tamamladıklarını belirtti...

Düzce'de tramvay inşaatı başladı!

Araç trafiğine kapatılan İstanbul Caddesi’nde Düzce Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan tramvay yolu için çalışmalar hızlandırıldı.

Aden House Bursa'ya değer katacak!

Alpiş Group, İstanbul Caddesi üzerinde bulunan kötü görünümü düzeltmek adına harekete geçti. 690 daireden oluşacak site, açılacak 22 iş yeriyle de istihdama büyük bir katkı sağlamış olacak.

Aden House Bursa projesinin temeli yarın atılacak!

Alpiş Group, İstanbul caddesi üzerinde yeni başlayacağı Aden House projesinin temelini yarın saat 14:00'da atılacak.

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

İşte 240 ay vadeli konut kredisi veren bankalar!

Konutta seferberlik kapsamında gündeme getirilen 20 yıl vadeli konut kredisi ev sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekti. Ankara, İstanbul ve Bursa gibi illerde vakit kaybetmeden başlanan kampanya ile 240 ay vadeli konut sahibi olmanın yolu açılıyor. İşte 240 ay vadeli konut kredisi veren bankalar.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

Silva Balat projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki projesinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı.

İstanbul Caddesi bursa Haberi

İstanbul Caddesi bursa

Bursa Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ziyarette İSSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri İstanbul Caddesi ile ilgili önerilerini Başkan Dündar'a sundu. İstanbul Caddesi'ni uyuyan bir dev olarak niteleyen İSSİAD Başkanı Yakup Altınöz, caddenin önünün açılması halinde Osmangazi'nin yıldızının iyice parlayacağını iddia etti. İstanbul Caddesi'nin vizyoner bir anlayışla ele alındığında Bursa'nın kazanacağını savunan Altınöz, "Önümüzde kaçırılmayacak bir fırsat var. 


İstanbul Caddesi'nde Genç Osman'dan Ovaakça'ya kadar standart yakalandığı takdirde Bursa'ya vizyon katacaktır. Havaalanı, otoyol, hızlıtren, feribot ve bölgenin Avrupa'ya bağlantıları olan stratejik bir caddeden bahsediyoruz. İSSİAD olarak niyetimiz orada taş üstüne taş koymak. Bunun için bir nefer gibi çalışmaya hazırız" dedi. Altınöz, Başkan Dündar'ı önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek İSSİAD 1. Olağan Genel Kurulu'na da davet etti. 


ÇALIŞMALARI ÖNEMSİYORUZ


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da ziyaret için İSSİAD Başkanı...