28 / 04 / 2024

İstanbul Deri OSB satılık arsa ihalesi

İstanbul Deri OSB satılık arsa ihalesi

İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 3 arsa ve 20 imalathane satışa çıktı. Açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak gayrimenkullerin ihalesi 26 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Yatırımcılar OSB'lerde yer bulamıyor!

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, OSB'lerde yer kalmadığını dile getirerek, OSB'de yer bulmak isteyen yatırımcıların kendisinden yardım istediklerini dile getirdi. 

İkitelli OSB için yeni arazi arayışı!

İkitelli OSB Başkanı Mahmut Aydın, İkitelli OSB olarak yeni yatırım arazisi arayışında olduklarını bildirdi. Aydın, ''İstanbul'a yakın illerden birinde 4 milyon metrekarelik OSB arazisi arayışımız var'' diye konuştu.

Sanayici 'yatay'ı tercih ediyor!

Son dönemde İstanbul’da OSB statüsüne sahip bazı sanayi bölgeleri yatay düzlemde kapasite artışı yapamadığı için dikey büyümeyi tercih ediyordu. Ancak kat çıkılarak yapılan bu yatırımlar her sektör için verimli olmuyor...

İstanbul'daki OSB'lerde çarklar hızlı dönüyor!

Sanayinin önde gelen şehirlerinden İstanbul'da OSB'lere yapılan yatırımlar ve Kovid-19 sonrası gelen talep patlaması enerji tüketimlerini de yükseltti. 15'i Kimyacılar OSB, 11'i İstanbul Tuzla Organize Sanayi'den, 14 tanesi de Anadolu OSB'den olmak üzere toplamda üç OSB'ye 40 yatırım gerçekleşti.

Tukaş'tan Niğde'ye dev OSB yatırımı!

Tukaş, BORKOSB ile arsa tahsis sözleşmesine imza attı. OSB Yönetim Kurulu tarafından Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılan yatırımla salça ve sebze konserve tesisi kurulacak.

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul İkitelli OSB Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi!

İstanbul’da işçi bulmakta zorlanan tekstil ve hazır giyim firmaları Diyarbakır’a yöneldi. Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi.

İstanbul'a yeni nesil mobilya OSB'si geliyor!

MÜSİAD Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Altunbaş, İstanbul’da yeni nesil bir mobilya OSB’si kurmak için çalıştıklarını söyledi...

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul ve Kocaeli arasında 1 milyon insanı trafik stresinden kurtaracak olan ve yatırım tutarı 5 milyar lirayı bulan Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bitlis OSB projesi TBMM gündeminde!

Bitlis'te OSB veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı konusu meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İstanbul'daki 8 OSB yıl sonunda taşınacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında. İstanbul'daki 8 OSB, 2017 sonunda taşınacak.

İstanbul'daki 8 OSB yıl sonunda taşınacak!

İstanbul'da yer alan 8 OSB yıl sonunda taşınacak. 60 bin işletmenin faaliyet gösterdiği OSB'lere 75 ile 200 bin TL arasında hibe destek verilecek.

İstanbul Deri OSB satılık arsa ihalesi Haberi

İstanbul Deri OSB satılık arsa ihalesi

İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 3 arsa ve 20 imalathane satışa çıktı. Açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak gayrimenkullerin ihalesi 26 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.


İSTANBUL DERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ SATIŞ İLANI


4562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanununa tabi olan, İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi hudutları dahilinde 3 (üç) adet arsa ve 20 (yirmi) adet Küçük Sanayi Normundaki İmalathanenin (KSS) teklif verme (açık artırma usulü) ile satışları yapılacak.


3 ADET ARSA SATIŞI

3 (üç) adet arsa satışı 26.10.2016 günü saat 13.00’te,


20 ADET İMALATHANE SATIŞI

20 (yirmi) adet Küçük Sanayi Normundaki İmalathanelerin (KSS) satışı ise 26.10.2016 (aynı gün) saat 15.00’te yapılacak.


Açık artırma ile ilgili gerekli bilgiler ve şartname aşağıda irtibat bilgileri verilen adresten ücretsiz temin edilebilir.

Katılmak isteyenlerin en geç 24.10.2016 saat 17,30’a kadar şartnamedeki belirtilen...