12 / 05 / 2024

İstanbul EDITION en iyi lüks otel ödülü

İstanbul EDITION en iyi lüks otel ödülü

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Lüks Otel’ kategorisinde birinciliği elde ederek, ödüllerine bir yenisini daha ekledi...

Olası İstanbul depremi en fazla 7.6 büyüklüğünde olacak! Megakentte zemini sağlam ilçeler peş peşe açıklandı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika deprem açıklaması geldi. Olası İstanbul depremi en fazla 7.6 büyüklüğünde olacak! Megakentte zemini sağlam ilçeler peş peşe açıklandı! 

İstanbul depremi en çok bu ilçeleri vuracak! Üsküdar, Sultanbeyli, Adalar, Tuzla... Tek tek açıklandı! 

İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından 2021 yılında tamamlanan İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı'nın verileri şok etti. İstanbul depremi en çok bu ilçeleri vuracak! Üsküdar, Sultanbeyli, Adalar, Tuzla... Tek tek açıklandı! 

Deprem profesörü Naci Görür İstanbul depreminde en çok etkilenecek bölgeyi açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm gözler olası İstanbul depremine çevrildi. Büyük bir depremin İstanbul'un kapısına dayandığını belirten Deprem profesörü Naci Görür İstanbul depreminde en çok etkilenecek bölgeyi açıkladı!

İstanbul'da iç göç başladı! Deprem sonrası herkes bu 5 ilçeye akın ediyor! İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından uzmanlar İstanbul için risk haritası çıkarttı, herkes bu 5 ilçeye akın etmeye başladı. Peki İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

İstanbul’da depremi en çok bu ilçeler hissedecek!

Türkiye’yi yasa boğan depremlerden etkilenen bölgelerde arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken, bütün Türkiye deprem travmasını tekrar yaşıyor. Uzmanlar uzun yıllardır olası İstanbul depremine ve sonuçlarına karşı da uyarı üstüne uyarı yapıyor. Peki İstanbul’da en riskli ilçeler hangileri, olas

İstanbul'da 2022'de en çok o ilçede konut satıldı! 40 bin konut satışıyla 2023'te de lider olacak!

İstanbul’da en çok konut satışının yapıldığı ilçeler sıralamasında son senelerde zirveye yerleşen Esenyurt'un 2023'te de lider olması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Borsanın en çok kazandıranı yüzde 800 bedelsiz sermaye artışına gidiyor

Borsa İstanbul’un en çok kazandıran hisselerinden Penta Teknoloji Ürünleri yüzde 800 bedelsiz sermaye artışına gidiyor. Penta’nın başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından da onaylandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda en düşük işçi maaşı 7 bin lira oldu

Asgari ücretin yüzde 30 zamla 5 bin 500 lira açıklandığı 1 Temmuz itibarıyla şirketler çalışanlarının maaşlarını yeniden düzenlemeye başladı. İstanbul'un en yoğun ikinci havalimanı Sabiha Gökçen'de en düşük işçi maaşları da belli oldu.

İstanbul'un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı!

İstanbul'un en değerli ve en tartışmalı arazilerinden olan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı. Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi hukuksuz inşaatın durdurulmasını istedi...

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'si Autogross İstanbul'da satışlar başladı! Dükkan alacaklara 18 taksit fırsatı!

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'sinde satışlar başladı. Fiyatları 12 milyon Türk Lirası'ndan başlayan dükkanlar için 18 taksit imkanı sunuluyor.

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'si Autogross İstanbul 16 Mayıs'ta görücüye çıkıyor! 

“Türkiye’nin yeni, İstanbul’un en merkezi OTOAVM”si sloganı ile tanıtılan Autogross İstanbul 16 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek toplantıyla görücüye çıkıyor.

İstanbul'da en çok o ilçede satıldı! Fiyatlar ortalamanın altında...

Türkiye genelinde Ocak 2015 – Mart 2022 döneminde toplam 8 milyon 786 bin 519 konut el değiştirdi. Peki megakent İstanbul'da en çok konut satışı hangi ilçede yapıldı? 

İstanbul'da kira fiyatları dudak uçuklattı! En pahalı ofis kirası nerede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021'in Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan 'İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Dördüncü Çeyrek Raporu' yayınlandı. Raporda, İstanbul'da en yüksek kira istenilen yer belli oldu. İşte İstanbul'daki ofis piyasası ve kira fiyatları...

İstanbul EDITION en iyi lüks otel ödülü Haberi

İstanbul EDITION en iyi lüks otel ödülü

Konsept otel yaratıcısı Ian Schrager ile Marriott International zincirinin birlikte yarattığı EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Lüks Otel’ kategorisinde birinciliği elde ederek, ödüllerine bir yenisini daha ekledi.   

Şık dekoru, yalın çizgileri, sofistike atmosferi, şehrin kalbi Levent’te yer alan merkezi konumu ve kişiye özel hizmet anlayışı ile World Luxury Hotel Awards tarafından ‘2013 En İyi Şehir Oteli’ ödülü de bulunan The İstanbul EDITION;  geçtiğimiz aylarda ‘Türkiye’nin  En İyi İşverenleri 2014 Yarışması’nda turizm sektöründeki en iyi işveren ödülüne layık görülmüş, ayrıca ard arda üç kez Trip Advisor tarafından da ‘ Mükemmelliyet Sertifikası’ almıştı.

Luxury Lifestyle Awards tarafından, lüks endüstrisinde farklı alanlarda faaliyet gösteren 10 Avrupa ülkesindeki bir çok marka arasından kendi bölgesinde...