10 / 05 / 2024

istanbul en büyük otopark parkturk şişhane

istanbul en büyük otopark parkturk şişhane

İstanbul'un en büyük otoparkı, Parkturk imzasıyla Şişhane'de hayata geçiriliyor. 27 milyon TL yatırım bedeline sahip bin 10 araçlık Parkturk Şişhane Otopark'ının yıl sonunda hizmete açılması hedefleniyor...

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Borsa İstanbul'un en büyük halka arzı yaklaşıyor! Tarih belli oldu

Borsa İstanbul tarihinin en büyük halka arzı olacak TAB Gıda için talep toplama tarihi açıklandı. İşte tüm detaylar...

İstanbul'da en büyük endişe deprem oldu! İstanbulluların yarısı depremde evinin yıkılacağını düşünüyor! 

İBB’nin her ay düzenli olarak İstanbullulara sorarak yaptığı araştırma sonucunda, Şubat'ta İstanbulluların en büyük endişesi deprem oldu. 

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

Kanal İstanbul güzargahındaki en büyük arazi yatırımı Araplardan!

Kanal İstanbul güzergahında toplamda 100 bin 630 kişiye ait 163 bin 745 adet tapu bulunuyor. El değiştiren arazilerden en büyük alana sahip ilk 10 şahıs/şirketten 3 tanesi Arap yatırımcılardan oluşmuş.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul dünyanın en büyük projelerinden biri!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin konuştu. Adil Karaismailoğlu, "Dünyanın en büyük projelerinden biri. Proje, maliyet hepsi tamamlandı. Finans yönünü halledince kanun da hemen yürürlüğe girecek" dedi.

Zeytinburnu'na İstanbul'un en büyük buz pisti inşa ediliyor!

Zeytinburnu Belediyesi, 37 bin metrekare büyüklüğünde İstanbul’un en büyük buz pistini Zeytinburnu’nda inşa ediyor...

Kanal İstanbul tartışmaları en büyük hayal kırıklığımdır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Başkanlığı koltuğundaki 1 yılını değerlendirdi. İmamoğlu, en büyük hayal kırıklığının Kanal İstanbul çığırtkanlığı yapılması olduğunu söyledi... 

İstanbul Havalimanı Terminali, dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu!

İstanbul Havalimanı, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve “LEED Altın” sertifikası aldı. Amerikan Yeşil Bina Konseyi, İstanbul Havalimanı terminalini dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu. 

Kanal İstanbul güzergâhında en büyük araziler 3 Arap şirketine ait!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul proje güzergâhında arazi hareketliliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “2011’den bu yana arsa hareketi tam 30 milyon metrekareyi bulmuştur. Bölgede en büyük arazisi olan ilk 3 şirket de Arap şirketi.” dedi.

Kanal İstanbul'a en büyük gelir gayrimenkulden!

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda, yapılan finansal fizibilite çalışmasına konu olan gelir ve gider kalemleri sıralandı. Verilere göre, Kanal İstanbul en büyük kazancı gayrimenkulden sağlayacak.

İstanbul'un en büyük öğrenci yurdu için düğmeye basıldı!

Küçükçekmece Gölü kenarına, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 4 bin kişi kapasiteli İstanbul'un en büyük öğrenci yurdu inşa edilecek.

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

istanbul en büyük otopark parkturk şişhane Haberi

istanbul en büyük otopark parkturk şişhane

PARKTURK, İstanbul'un en büyük otoparkını Şişhane'de inşa ediyor. 27 milyon TL'lik yatırımla yıl sonunda hizmete girecek olan Parkturk Şişhane Otoparkı, bin 10 araçlık kapasitesi ile İstanbul'un en büyük ticari otoparkı olacak. Parkturk Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özgür Tezel, Şişhane projesi kaosamında 32 bin metrekarelik ve 7 kattan oluşan inşaat alanına sahip olduklarını belirtti. Tezel, otoparkın direkt Şişhane metro hattına bağlı olduğunu söyledi. Ayrıca toprak üstünde kalan bölümünde iki meydan tasarladıklarını da vurgulayan Tezel, projede engelliler için alt ve üst meydanların birbirine bağlandığı yolların bulunduğunu, metro-meydan geçişinde ise sosyal alanlar olacağını belirtti.


Star...