05 / 05 / 2024

istanbul fatih kayıtsız konutlar

istanbul fatih kayıtsız konutlar

İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, İstanbul Fatih'te kayıtsız evlerin bulunduğu iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu.

Beklenen büyük İstanbul depreminde beş yüz bin bina hasar alacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kentsel Dönüşüm Paneli’nde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Çalık 1999 yılı öncesi yapılan yapıların dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Ev alıp, kiralamak isteyenler dikkat! Tuzağa düşmeyin! Emlakçılara mutlaka bu belgeyi sorun!

Son dönemlerde kayıtsız iş yapan ayakçı emlakçıların sayısı artmaya başladı. Özellikle ev alıp kiralamak isteyenleri uzmanlar emlakçılara karşı uyarıyor. Emlakçılardan bu belgeyi mutlaka isteyin...

1942 yılında İstanbul Fatih'in imar planı hazırlanmış!

1942 yılında Cumhuriyet'in 500'üncü yıldönümüne özel İstanbul Fatih'in imar planı hazırlanmış. Projenin 11 senede tamamlanması planlanmış...

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Günübirlik kiralık dairelere yeni düzenleme! İlk sinyal geldi

Turizm merkezlerinde doluluk oranlarının yüzde 55-60 düzeyinde kalması sektörü zor duruma sokuyor. Sahil kentlerinin pek çoğunda ikincil konutların ve villaların kayıtsız şekilde kiralanmasına tepkiler sürerken yeni düzenlemenin de önü açıldı. İşte tüm detaylar...

İstanbul'da tavuk dönerde KDV oyunu: Yaşananlara Bakan Mehmet Şimşek de kayıtsız kalamadı 

İstanbul'da Çağlayan Meydanı'na yakın bir konumda yer alan dönercinin kestiği fiş sosyal medyanın gündemine oturdu. Öyle ki konu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e kadar ulaştı. İşte detaylar...

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Kripto parada deprem etkisi! Hisseleri yerle bir oldu 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kuralları çiğneme sebebiyle dava açtı. SEC tarafından yapılan açıklamada, platformunu kayıtsız bir menkul kıymetler borsası, broker ve takas ajansı olarak işletmesi sebebiyle Coinbase'e dava açıldığı söylendi.

İstanbul'un simgesi Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor! İşte öncesi ve sonrası!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından orijinal malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları tamamlanan İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyarete açılıyor.

 Kırmızı ette kafalar karışık… İstanbul’da kırmızı et 3 farklı fiyattan satılıyor!

Vatandaşın Ramazan ayında mağdur olmaması için fiyat sabitlemesi uygulamasına gidilmesinin ardından İstanbul’da kırmızı etin 3 farklı fiyattan satılmaya başlandı.  

Altın fiyatları paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 16 Şubat Perşembe günü  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün resmen paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları.

BM'den afet bölgesine 3 bin çadır 

Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği, Kahramanmaraş'ta yaşanan ve tüm dünyayı hüzüne boğan depreme kayıtsız kalmadı ve zarar görenlere destek amacıyla Türkiye'ye 3 bin çadır gönderdi.

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. İşte ayrıntılar...

istanbul fatih kayıtsız konutlar Haberi

istanbul fatih kayıtsız konutlar



İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, İstanbul Fatih'te kayıtsız evlerin bulunduğu iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu.


Tanrıkulu önergesinde; "İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirdikleri terör saldırısıyla 44 kişinin hayatını kaybetmesine ve onlarca kişinin yaralanmasına sebep olan teröristlerin İstanbul'un Fatih ilçesinde kiraladıkları evde 1 ay boyunca kaldıkları bilgisi basına yansımıştır. Kaldıkları apartmandakilerin şikayet etmesi ise sonuç vememiş gerekli işlemler yapılmamıştır. Bu bilgilerin ardından dikketleri üzerine çeken Fatih İlçesinde kayıtsız 2 bin 500 evin olduğu iddia edilmiştir. Muhtarlıklar tarafından ilgili mercilere şikayet yapılmasına rağmen bu evlerde kimlerin oturduğunun tespiti için çalışma yapılmadığı bilgisi de iddialar arasındadır." diyerek 6 soru sordu.


Tanrıkulu'nun soruları


1- İstanbul'un Fatih İlçesinde kimin oturduğu bilinmeyen 2 bin 500 kayıtsız ev bulunduğu iddiası doğru mudur? Bu evlerde terör...