17 / 05 / 2024

istanbul fuar merkezinde ne fuarı başladı

istanbul fuar merkezinde ne fuarı başladı

“5. Uluslararası süs bitkileri, peyzaj ve yan sanayileri fuarı” açılışını yapan Başkan Kadir Topbaş, gezdiği dünyanın değişik şehirlerinde gördüğü her güzelliği anında İstanbul’a aktardıklarını söyledi....

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

İstanbul Fuar Merkezi’nin kapalı alanı 225 bin metrekare olacak! Resmen düğmeye basıldı!

İstanbul Yeşilköy'de 11 salonun yer aldığı İstanbul Fuar Merkezi’nin (İFM) kapalı fuar alanı 225 bin metrekareye yükseltiliyor. Tüm ayrıntılar resmen belli oldu. İşte detaylar...

ATRAX 2023 'Mutlu Şehirler' temasıyla 12-14 Ocak'ta İstanbul Fuar Merkezi’nde!

ATRAX 2023 Fuarı, 'Mutlu Şehirler' temasıyla 12-14 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

75 İtalyan kozmetik üreticisi Türkiye’ye geliyor!

Yıllar içinde 5.5 milyar Euro’luk pazar büyüklüğüne ulaşan ve tüm dünyanın dikkatini çeken Türkiye kozmetik sektörü, İtalyanların da ilgi odağı oldu. Italian Trade Agency (ITA) organizasyonu ile 75 İtalyan kozmetik üreticisini Beauty Istanbul Fuarı’nda yerini alacak.

İstanbul Fuar Merkezinde ekonomi mücevher gibi parlayacak!

Altın ve mücevhere olan talep her geçen gün artmakta, sektörün ekonomiye  katkısı dikkate alınarak yeni pazarlara ulaşmak ve doğru konuma gelmek için stratejik  çalışmalar yürütülmektedir. 6-9 Ekim tarihleri ​​arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan İstanbul Kuyumculuk Fuarı, benz

İstanbul'un merkezinde kaçış başladı! Kiralar uçtu, şehir içi göç arttı!

Ev kiralarındaki yükseliş, Nisan ayında yeni bir rekora imza atarken şehir içi göç dalgasının da hızlandığı görüldü. Yaşadığı merkezden daha uygun fiyatlı çeper ilçelere taşınanlar ve merkezde kendi konutunu daha yüksek kiraya vererek çeperlerde oturmayı seçenler bulunuyor. 

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı sona erdi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı 6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. 43’üncüsü gerçekleşen fuarda 14 ülkeden 238 yabancı satın almacı katıldı. 

Türk Ytong ürünleri, Yapı İstanbul Fuarı'nda sergilendi!

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

Fuzul Grup, İstanbul’un merkezinde yatırıma hazırlanıyor!

Fuzul Grup, İstanbul’un merkezinde yatırıma hazırlanıyor. Kamu ihalelerini radarına alan grup, Suudi Arabistan ve Bahreynli gruplarla ortaklık yapacak.

Intertraffic İstanbul Fuarı başladı!

Türk ulaşım sektörünü 18 yıldır biraraya getiren Intertraffic İstanbul, 24-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyarete açıldı.

İDMA'da anahtar teslimi fabrika kurulum anlaşması yapılacak!

İDMA 2017 Fuarı, 90 ülkeden uluslararası yatırımcıyı İstanbul Fuar Merkezinde bir araya getirdi. İDMA 2017 fuarı'nda anahtar teslimi fabrika kurulum anlaşmaları yapılacak.

Le Mondial du Bâtiment Fuarı 6-10 Kasım'da!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Le Mondial du Bâtiment Fuarı 6-10 Kasım tarihleri arasında Paris Nord Villepinte fuar merkezinde düzenlenecek.

Asansör İstanbul Fuarı 23-26 Mart'ta!

23-26 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Asansör İstanbul, başta gayrimenkul geliştiriciler, müteahhitler, mimarlar ve mühendisler olmak üzere inşaat sektörünü en yeni asansör teknolojileri ile tanıştıracak.

istanbul fuar merkezinde ne fuarı başladı Haberi

istanbul fuar merkezinde ne fuarı başladı

Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezi’nde açılan fuara İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek ile çok sayıda fuarı gezmek için gelen yerli ve yabancı ziyaretçi katıldı.


Açılıştan önce konuşan Başkan Kadir Topbaş, açılan fuarda yeni tasarım ve ürünleri görmek adına önemli bir şans olduğuna dikkat çekerek, “Hızla gelişen peyzaj mimarimiz mercek altına alınacak ve kamu ve özel sektör bir araya gelecektir” dedi. Yabancı ülkelerden gelen katılımcılarla deneyim paylaşımı da olacağınan değinen Başkan Topbaş, “Yeni fikirlerle vizyonumuz zenginleşecektir. Bu çok olumlu bir gelişmedir” diye konuştu.


Başkan Topbaş kendisinin mimar olması vesilesiyle mesleği ile ilgili olan gelişmeleri yakından takip ederek İstanbul’a yeni açılımlar yapabildiğini kaydetti. Başkan Topbaş şöyle devam etti: “Mimarlık bütünsel bir...