28 / 04 / 2024

İstanbul sis

İstanbul sis

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi, ulaşımı olumsuz yönde etkiledi. Sisin özellikle işe gidiş saatine denk gelmesi kent trafiğini etkiledi.

İstanbul'da sabah saatlerinde sis etkili oldu!

İstanbul'da sabah saatlerinde sis etkili oldu. Boğazda, Fatih, Beşiktaş ve Şişli ilçelerinde de gün doğmadan etkili olan sis, güneşin doğup havanın ısınması ile etkisini kaybetti.

İstanbul'da seferler normale döndü!

İstanbul'da seferler normale döndü. İstanbul' da sis nedeniyle iptal edilen İstanbul Deniz Otobüsleri' nin deniz otobüsü, hızlı feribot ve arabalı vapur seferleri de yeniden başladı...

İstanbul'daki sis nedeni ile Şehir Hatları vapur seferleri yapılamıyor!

İstanbul'daki sis nedeni ile Şehir Hatları vapur seferleri yapılamıyor. Şehir Hatları' ndan alınan bilgiye göre, bu sabah sis nedeniyle bir süre yapılamayan ve saat 08.25 itibariyle başlayan seferler, yeniden iptal edildi...

İstanbul'da sis nedeniyle boğaz deniz trafiğine kapatıldı!

İstanbul'da sis nedeniyle boğaz deniz trafiğine kapatıldı. İstanbul gece saatlerinde sisin etkisi altında kaldı. Hayatı olumsuz etkileyen sis boğaz trafiğinin gemi geçişine kapanmasına neden oldu...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Sis Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sis Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sonay Karademirlidağ tarafından kuruldu.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Pergel Sis Teknik Yapı İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pergel Sis Teknik Yapı İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Çelik tarafından kuruldu.

Türk inşaat işçileri özel uçakla Malta'ya çalışmaya gitti!

Malta'da Sis Enerji Üretim AŞ ve System İnşaat adına yol ve alt yapı, otel, konut, çarşı inşaatı ile yüzme havuzu projesinde çalışacak Türk işçiler, İstanbul Havalimanı'ndan uğurlandı

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Sis Dağı'nda imar affı ve yıkım!

Sis Dağı'nda kaçak olarak inşa edilen yapılar imar barışı uygulaması kapsamında tek tek yıkılıyor.

Sis Dağı'ndaki 68 eve yıkım tebligatı gönderildi!

Trabzon ve Giresun illerinde bulunan Sis Dağı'nda yıkımlar bu sabah saatlerinde yeniden başladı. Yaylada toplamda 68 evin sahiplerine tebligat gönderildi.

Trabzon Sis Dağı Yaylası’nda yıkımlar devam ediyor!

Trabzon’da geçtiğimiz günlerde başlayan kaçak yapı yıkımlarına hızla devam ediyor. Yıkımlar en fazla ve izinsiz yapılaşmanın olduğu Sis Dağı Yaylası’nda sürüyor.

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirket

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Hakkı Polat ve Mehmet Serdaroğlu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sis Taahhüt Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sis Taahhüt Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İzzet Sarıyer ve Sekan Ulusal ortaklığında kuruldu.

İstanbul Sis İnşaat Mimarlık Organizasyon Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Sis İnşaat Mimarlık Organizasyon Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 30 bin TL sermaye bedeli ile Özgen Aksu ve Hilal Öztürk Aksu ortaklığında kuruldu.

İstanbul sis Haberi

İstanbul sis

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi, ulaşımı olumsuz yönde etkiledi.


Gece saatlerinde başlayan ve sabaha doğru etkisini arttıran sis nedeniyle görüş mesafesi, karada ve denizde 50 metrenin altına düştü.


Sisin özellikle işe gidiş saatine denk gelmesi kent trafiğini...