18 / 05 / 2024

İstanbul Şişli kiralık daire

İstanbul Şişli kiralık daire

İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan 245,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan fabrika İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından 13 Ocak 2015 günü saat 14:30 ile 14:40 arasında ihale ediliyor.

İstanbul Şişli'de 1 milyon 100 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan 1221,50 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 6 Ocak 2015 günü saat 15:10 ile 15:20 arası ihale ediliyor.

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Gübre Fabrikaları, Şişli'de 110 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Gübre Fabrikaları T.A.Ş., İstanbul Şişli'de yer alan gayrimenkullerini kapalı teklif usulü ile satıyor. Peki Gübre Fabrikaları'nın satışa sunduğu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Kira sorununa ‘kiralık sosyal konut’ önerisi!

İnşaat maliyet enflasyonunun akılalmaz bir seviyeye geldiğini ve konut fiyatlarında düşüş beklemediğini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, kira probleminin çözümü için kiralık sosyal konut tavsiyesinde bulundu.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Ev sahibi ve kiracı arasında 'kiralık ilan' krizi!  

Ev sahibi ile kiracı arasındaki anlaşmazlığa yeni bir kriz eklendi. Ev sahibi evini yüksek kiraya vermek için kiralık ilanı asmak istiyor, kiracılar da bu duruma karşı çıkıyor. 

Halk GYO'dan 350 milyon TL'lik dev satış! Şişli Dikilitaş'taki binanın tapu devri tamam! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Şişli'deki Dikilitaş binasının satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Halk GYO Şişli binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Şişli binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Şişli binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Şişli binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Emlak Konut GYO Şişli arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şişli'deki 2 parselinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Şişli parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

Kiralık villalarda yaz rezervasyonları başladı!

Önümüzdeki yaz için kiralık villalarda rezervasyon dönemi başladı. 4 kişilik aile için 1 haftalık tatil fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. 

İstanbul Şişli kiralık daire Haberi

İstanbul Şişli kiralık daire

İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan 245,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan fabrika İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından  4 milyon 300 bin TL bedelle satılıyor. 


Satışa konu taşınaz içerisinde 2 bodrum+ zemin+ 3 normal katlı kangir eski bir bina halen kapalı ve boş halde bekletilmektedir. 


Binada su elektrik vardır. Doğalgaz bağlanmamıştır. Her türlü belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Etrafında bitişik nizam yapılmış yapılar bulunmaktadır. Taşınmazın satışı açık arttırmaya elektronik ortamda teklif verme yoluyla başlanacak. 


İhale İlanı


Kıymeti: 4.300.000.00 TL

1. Satış Günü: 13/01/2015 günü 14:30 14:40

2. Satış Günü: 13/02/2015 günü 14:30 14:40


Satış Şartları

1-Yukarıda Tapu Kaydı, Genel Özellikleri ve Kıymeti belirtili taşınmazların ihalesi 13/01/2015 SALI GÜNÜ Yukarıda A Harfi ile gösterilen taşımaz için saat 14.30.' dan -14.40' a kadar, B Harfi ile gösterilen taşınmaz için 15.00' den -15.10'...