08 / 05 / 2024

istanbul sürmeli hotel Ruga Brasserie restoranı

istanbul sürmeli hotel Ruga Brasserie restoranı

Organik, pratik, leziz menüleriyle Gayrettepe’ nin yeni gözdesi Ruga Brasserie, baharın gelmesiyle, teras bahçe kapılarını açıyor. Ruga Brasserie, hafta içi her gün 12:00-14:30 arası hizmet vermeye devam ediyor...

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi bu yıl ihaleye çıkıyor! İki büyükşehir arası 80 dakikaya iniyor!

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin bu yıl ihaleye çıkacağını müjdeledi. İşte Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi ile ilgili detaylar...

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köse, Ümit Erdoğdu, Tarkan Özenci, Mehmet Çağrı Özaltın, Kutlugün Sürmeli ve Volkan Demirci ortaklığında kuruldu.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Peker GYO'dan Solingen projesi açıklaması: B-B Hotel ile yıllık 426 bin Euro'ya kiralama sözleşmesi imzalandı!

Peker GYO Solingen projesi kapsamında, projede yer alacak olan 75 odalı otelin B&B Hotel grubu'na 20 + 5 yılllığına kiralanması için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sürmeli tarafından kuruldu.

Hisar İstanbul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar İstanbul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Kürşad Sürmeli tarafından kuruldu.

İstanbul Süleymaniye'de kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak? 

İstanbul'un önemli semtlerinden biri olan Süleymaniye Mahallesi'nde 2018 yılında Katarlılar tarafından kentsel dönüşüm başlayacaktı. Fakat o günden bu yana çalışmalar için henüz bir adım atılmadı. 

istanbul sürmeli hotel Ruga Brasserie restoranı Haberi

istanbul sürmeli hotel Ruga Brasserie restoranı


Organik, pratik, leziz menüleriyle Gayrettepe’ nin yeni gözdesi Ruga Brasserie, baharın gelmesiyle, teras bahçe kapılarını açıyor. Ruga Brasserie, hafta içi her gün 12:00-14:30 arası, yenilenen hafif ve sağlıklı öğle menüsüyle, şehrin merkezinde keyifli öğle aralarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor….


Sürmeli İstanbul Hotel bünyesinde bulunan Ruga Brasserie, havaların ısınmasıyla birlikte, Gayrettepe’ ye yeni bir soluk getiren teras bahçesinde hizmet vermeye başlıyor. Öğle aralarında, iş stresinden uzaklaşıp, dinlenmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi olan Ruga Brasserie şefleri, organik ürünlerin de bulunduğu menüsünde ve hazırlanışı uzun sürmeyecek pratiklikteki gıdalardan seçiyor. 


Ruga’ nın 12:00-14:30 saatleri arasında sunduğu hafif ve sağlıklı “İş Yemeği” menüsünü, çorba, makarna, sandviç&dürüm&burger çeşitlerinin yanı sıra, Piliç Topkapı, Norveç somonu fileto tava, ızgara levrek filetosu, ızgara dana külbastı, baharatlı kuzu pirzola, ızgara tavuk...