29 / 04 / 2024

İstanbul trafiğinde son durum

İstanbul trafiğinde son durum

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde Yıldız Teknik Üniversitesi - Boğaziçi Köprüsü yönünde yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Beşiktaş - Boğaziçi Köprüsü yönünde tüm şeritler trafiğe kapatıldı.

Tema İstanbul 2’de son konutlar! Vade farksız ödeme fırsatıyla hemen teslim!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı’nda inşa edilen Tema İstanbul 2’de son konutların satış süreci devam ediyor. 2 bin 280 konut ve 70 villanın yer aldığı Tema İstanbul 2’de vade farksız ödeme fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor...

Son dakika: Evlenecek çiftlere 2 yıl ödemesiz kredi Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu! 

Evlenecek çiftlere sağlanacak 2 yıl ödemesiz faizsiz kredi desteğinde son dakika gelişmesi.... Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu! 

İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

EVA Gayrimenkul Değerleme Değerleme tarafından yapılan araştırmaya göre İstanbul’da aidatlar son bir sene içinde yüzde 40 ile yüzde 154 arasında yükseldi. İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Borsa İstanbul haftanın son gününe yüzde 2,88 artışla başladı! BIST 100 endeksi 5.102,56 puanla günü açtı!

Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve BIST100 endeksinin kaç puan olduğu araştırılıyor. Peki Borsa İstanbul haftanın son gününe nasıl başladı? İşte Borsa İstanbul'daki son durum...

Çiftçiler şimdi mazot gübre desteği ödemesine bakın! Mazot ve gübre desteğinde son dakika! İl il resmen hesaplarda! 

Merakla beklenen mazot ve gübre desteğinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Çiftçilerin merak ettiği ödemeler il il hesaplara yattı mı? 

Altında son 6 yılın en iyi performansı! Uzmanlar: Ons altın 3 bin dolara kadar yükselecek!

Altın 2023 yılının ilk çeyreğinde son 6 yılın en iyi performansını gösterdi. Ons altın ilk üç ayda yüzde 8 değer kazandı. Uzmanlar, 20 Mart’ta tarihi zirvesini yapan ons altının seyrine ilişkin önümüzdeki aylarda getiri potansiyelinin yüksek olduğunu belirtiyor.

Altın sahteciliğinde son nokta! Polisler bile şaşırdı! Bakın bilgisayarlar ve cep telefonlarıyla neler yapmışlar...

Kuyumcuları 1 milyon TL’lik zarara uğratan İstanbul merkezli 10 kentte sahte altın operasyonu düzenlendi. Bakırdan elde edilen ve değeri toplamda 10 milyon TL sahte altınları altın suyuna batırdığı öğrenilen çetenin kuyumcuları kandırdığı o yöntem ise polisi bile hayretler içinde bıraktı.

TOKİ İstanbul 2023 projesinde son dakika! 577 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İstanbul 2023 projesinde son dakika... Maltepe'de inşa edilecek olan 577 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi. İşte detaylar...

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde son dakika! 2023 mazot gübre ödemesi il il yattı mı? Hemen siz de bakın!

Geçtiğimiz günlerde deprem bölgesindeki çiftçiler için mazot gübre desteğinin nakit olarak ödeneceği duyuruldu. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde son dakika! 2023 mazot gübre ödemesi il il yattı mı? Hemen siz de bakın!

İstanbul için son dakika uyarısı! Her an 7 şiddetinden büyük deprem olabilir! Kandilli Rasathanesi Müdürü açıkladı!

Türk ve Japon bilim insanları Marmara fayının özelliklerine ilişkin araştırmalar sürdürüyor. İstanbul için son dakika uyarısı! Her an 7 şiddetinden büyük deprem olabilir! Kandilli Rasathanesi Müdürü açıkladı!

TOKİ İstanbul 2023 projesinde son dakika müjdesi! 641 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul 2023 projesinde son dakika müjdesi... 641 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde son dakika! Resmen tarih verildi! Peş peşe kontrol edin!

Milyonlarca çiftçi merakla tarımsal destekleri araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde son dakika! Resmen tarih verildi! Peş peşe kontrol edin!

İstanbul trafiğinde son durum Haberi

İstanbul trafiğinde son durum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Radyosu'nun Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Beşiktaş'taki Barbaros Bulvarı üzerinde yaralanmalı kaza nedeniyle trafik durduruldu. Trafik kazasında vinç, otomobilin üzerine düştü...


İşte o tweet;


İBB Trafik Radyosu ‏@ibbtrafikradyo: DİKKAT! Barbaros Bul. Yıldız-Boğaziçi Köprüsü yönünde yaralanmalı kaza nedeniyle tüm şeritler trafiğe kapalı.


Emre Kulcanay /...