04 / 05 / 2024

İstanbul Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı Tadilat İşi

İstanbul Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı Tadilat İşi

İstanbul Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı Tadilat İşi, İstanbul Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 7 Ağustos 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkıyor.

Yabancıya konut satışında İstanbul ilk sırada geliyor! Toplam 120 bin 459 konut satıldı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, konut satışları içinde yabancılara yapılan konut satışının payının yüzde 1,7’ye kadar gerilediğini açıklayarak, İstanbul'un yabancılara yapılan konut satışlarında ilk sırada yer aldığını belirtti.

Borsa İstanbul'da ocakta yabancıların en çok alım satım yaptığı hisseler

Borsa İstanbul’da yabancı yatırımcıların ocak ayı itibariyle en fazla alım-satım yaptığı hisseler belli oldu. İşte yabancıların en çok alım ve satım yaptığı 10 hisse.

Borsaya ilgi gösteren yabancılar hangi hisseleri artırdı? 

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcılar şirketlere ilgi göstermeye devam ediyor. Buna göre yabancı yatırıcılar geçen senenin ikinci yarısında bankacılık hisselerini öne çıkarmışlardı. Bu sene de BİST'te yer alan TÜM endeksindeki 514 hisseden 313’ünde pozisyon artmış durumda.

Borsaya 10 Ocak'tan itibaren yabancı akını başlıyor!

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcıların alımları hızla devam ediyor. Yabancıların Türk Hisselerine olan talepleri artarken, Borsa yorumcusu Ayhan Öztürk, borsaya 10 Ocak'tan itibaren yabancı akınının başlayacağını açıkladı. İşte o paylaşım...

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcı rüzgarı: En çok hangi hisselerden alım yapıyorlar?

Borsa İstanbul'da yabancıların en çok alım yaptığı hisseler ile yabancı çıkışı yaşanan hisseler belli oldu. İşte ayrıntılar...

Borsada yabancı yatırımcı satışta! Son 5 yılda yabancı 13 milyar liralık hisse sattı!

Borsa İstanbul’da yabancı yatırımcı oranı tarihi düşük seviyelere geriledi. 2000’li yıllardan bu yana yüzde 50 paya sahip oyan yabancı yatırımcının oranı yüzde 30’lu seviyelerin altına gerilerken, seçim sonrası şekillenecek ekonomi politikalarına göre yeniden ilginin artabileceği belirtiliyor.

İstanbul Üniversitesi 453 sözleşmeli personel alıyor! KPSS'den en az 50 puan alanlar dikkat! Şartlar peş peşe açıklandı!

İstanbul Üniversitesi 453 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Peki İstanbul Üniversitesi personel alımı ne zaman? İşte merak edilen ayrıntılar...

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa için 105 sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte personel alım detay ve kadroları

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sağlık birimleri bünyesinde istihdam edilmek üzere 105 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Adaylarda aranan genel şartlar, kadro ve kontenjan bilgisi, başvuru süreci ile ilgili detaylar paylaşıldı.

İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacak! İşte şartlar

İstanbul Üniversitesi, sözleşmeli bilişim personeli alım ilanını açıkladı. Üniversite, alımların 8 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı Tadilat İşi Haberi

İstanbul Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı Tadilat İşi


İstanbul Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, İstanbul Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı Tadilat İşi ihaleye çıkıyor. İhale; 7 Ağustos 2014 tarihinde saat 11.00'de yapılacak. 


İhale İ.Ü. Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek. İstanbul Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü tadilat işi 90 günde tamamlanacak. 



İHALE İLANI:


2014/81937 İKN. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKT. ELMARUF SOK.BİRLİK İŞ HANI 22 - Evrak No: 32375


BİNA TADİLATI YAPTIRILACAKTIR


İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YAPI İSLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI


İstanbul Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı Tadilat İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


ihale Kayıt Numarası:2014/81937


1-İdarenin


a) Adresi: Elmaruf Sokak No: 7 34116 Süleymaniye FATİH/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası: 2124400070 - 2124400071


c) Elektronik Posta Adresi: [email protected]


ç)...