02 / 05 / 2024

İstanbul Valisi Vasip Şahinden İBB Başkanı Kadir Topbaşa ziyaret

İstanbul Valisi Vasip Şahinden İBB Başkanı Kadir Topbaşa ziyaret

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’a Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki makamında iade-i ziyarette bulundu. Zabıta Tören Mangası tarafından karşılanan Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin şeref defterini imzaladı

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942 yılında İstanbul Valisi Lütfi Kırdar kaloriferli binalarda oturanlar için yeni bir karar aldığını ve bu kararın uygulamaya konulacağını açıklamış. Alınan karara göre apartmanların sıcaklık derecesinin düşürülmesine karar verilmiş. Peki neden?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....

Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul’daki sel felaketinin ardından zarar tespitine ne zaman başlanacak?

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul’da yaşanan sel felaketinin ardından açıklama yaptı. Yerlikaya, İstanbul Valisi Davut Gül'ün koordinasyonunda, emniyet, jandarma, AFAD, İSKİ, itfaiye ve ilçe belediyelerinin ilgili araçlarıyla suların tahliyesinin sabaha kadar kesintisiz süreceğini ifade etti.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Vali Ali Yerlikaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ı İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, anahtar cümlenin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Vali Yerlikaya'dan yeni kar uyarısı! Saat verdi: Dışarı çıkmayın!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan İstanbullulara dikkat çeken bir uyarı geldi. Ali Yerlikaya, kuvvetli kar sağanaklarının beklendiğine dikkat çekti ve "Dışardaysak evlerimize dönelim" diye konuştu. Peki İstanbul'da kar sağanakları ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Vali Yerlikaya açıkladı! Okullar tatil edildi mi? Memurlar kaç gün idari izinli olacak? İşte ayrıntılar...

İstanbul’da beklenen yoğun kar fırtınası bugün başlayacak. Yetkililer İstanbullular için önlemler almaya başladı. Peki, okullar tatil edildi mi memurlar yarın izinli sayılacak mı? İşte İstanbul Valisi’nden son dakika açıklamaları ve detayları...

AVM'ler kapanıyor! Son dakika haberi geldi!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yoğun kar yağışı sebebiyle İstanbul'daki alışveriş merkezlerinin saat 19.30'da kapatılacağının bilgisini paylaştı.

Ali Yerlikaya'dan Düzce depremi açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, merkez üssü İstanbul olan 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamada bulundu.

Yeni AKM 29 Ekim'de açılacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, inşaatı tamamlanmak üzere olan AKM'nin 29 Ekim tarihinde açılacağını açıkladı.

İstanbul'daki kamu binaları depreme dayanıklı hale getirildi! 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya son 15 yılda İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi ile İstanbul genelinde çok sayıda kamu binasının depreme karşı dayanıklı hale getirildiğini dile getirdi. 

İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı! 344.785 aileye yardım yapıldı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, tam kapanmadaki sosyal yardım programları ile 4-6 mayıs tarihleri arasında 344 bin 785 aileye, 379 milyon 263 bin 500 lira ödeme yapıldığını duyurdu.

İstanbul Valisi Vasip Şahinden İBB Başkanı Kadir Topbaşa ziyaret Haberi

İstanbul Valisi Vasip Şahinden İBB Başkanı Kadir Topbaşa ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile makamında bir süre görüşen Vali Şahin, göreve başladığında kendisini ziyaret eden Kadir Topbaş’a iade-i ziyarette bulunduğunu söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin son yıllarda yapılan çalışmalarla dünyaya örnek bir şehir haline geldiğini belirten Şahin, “Sayın Başkan Kadir Topbaş’ı tebrik ediyorum ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.


“Biz de İstanbul Valiliği olarak her zaman İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yanındayız” diyen Şahin, “İstanbul’un gelişmesi için hangi hususta destek talep edilirse imkanımız ölçüsünde her türlü desteği vermeye, İmkanlarımızı İstanbul’un gelişmesi ve İBB’nin hizmetleri için kullandırmaya her zaman hazırız” ifadelerini kullandı.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kadir Topbaş da İstanbul’un gelişmesi için bütün kamu kuruluşlarıyla birlikte kurumsal taassup gözetmeksizin çalışmaya devam edeceklerini...