19 / 05 / 2024

istanbulda fiyatlar en çok nerede arttı

istanbulda fiyatlar en çok nerede arttı

Sahibinden.com, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan gayrimenkul sektörü için kapsamlı bir emlak piyasası endeksi oluşturdu.Geliştirilen sahibindex Emlak Endeksi'ne göre Son 3 yılda en fazla fiyat artışı Sultanbeyli’de oldu.

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Kiralık ev arayanlara müjde! İstanbul dahil kira fiyatları düşüyor: En çok düşüş hangi illerde?

Kira fiyatlarında üç senenin ardından ilk defa gerileme yaşandı. Peki kiralık ev fiyatları en çok hangi illerde düştü? İşte o iller...

Arsa ve arazi fiyatları en çok bu 5 ilde arttı! İşte metrekare metrekare son dakika fiyatları!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa ve arazi piyasasını mercek altına alan Endeksa verilerine göre; beş büyük şehir arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatları en yüksek olan il İstanbul oldu. İşte 5 büyük ilde son dakika arsa ve arazi fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında son dakika depremi! Benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? Sürücüler şimdi bakın!

Benzin ve motorin litre fiyatları en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki bugün benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? İşte 24 Ağustos 2023 fiyat listesi..

Aile Bakanlığı'nın haziran ayı en büyük müjdesi açıklandı!

Türkiye'de enflasyonun yükselmesinin ardından fiyatları en çok artan kalem kira oldu. Vatandaşlar yüksek kiralardan şikayet ederken Aile Bakanlığı'ndan konuya ilişkin çok önemli bir müjde geldi.

Dünyada konut fiyatları en fazla Türkiye'de arttı! Resmen açıklandı: Yıllık yüzde 51’lik artışla zirvede!

Türkiye, konut fiyat artışında resmen zirveye yerleşti. 58 ülke arasında ilk sıraya yerleşen Türkiye'deki konut fiyatlarında son durum ne? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Sıfır km'de şoke eden fiyatlar; En ucuz Subaru 1 milyon 203 bin 477 TL oldu! İşte Subaru'da 2023 Haziran fiyatları

Artan sıfır km otomobil fiyatları markaların Haziran listelerini de etkiledi. Birçok marka fiyatlarına yeni ayda zam yaptı. Subaru'nun zamlı 2023 Haziran fiyat listesi paylaşıldı. İşte detaylar...

Şeker de artık lüks olacak! Fiyatlar en yüksek seviyede!

Şekerde fiyat spekülasyonu meydana geliyor. Küresel piyasalarda şeker fiyatları, 11 yılın en yüksek seviyesinde yer alıyor.

Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Çiftçiler şimdi açıklanan rakamlara bakın! 

Emtia piyasasında fiyatlamaların zorlaştığı ve yoğun bir satış baskısının yaşandığı senenin ilk çeyreği geride kalırken buğday, arpa, mısır fiyatları en çok merak edilen konulardan oldu. Peki çiftçilerin merak ettiği buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı?

Çarşı pazarda fiyatlar el yakıyor! İşte mart ayında fiyatları en çok artan ve ucuzlayan ürünler!

Hayat pahalılığı vatandaşları canından bezdirdi. Ramazan ayında bazı marketler temel gıda ürünlerinde ve ette fiyatları sabit tuttuklarını açıklasalar da her gün değişen etiketler tam tersini söylüyor. İşte, geçen ay fiyatları en fazla artan ve ucuzlayan ürünlerin listesi...

Tüp fiyatları rekora koşuyor! Fiyatları duyan vatandaşlar isyan etti! Kötü haberler ardı ardına geldi!

Tüp fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşı canından bezdirirken tüp fiyatları da rekora koşuyor. Resmen insanların ocakları değil cepleri yanıyor. Yapılan zamların ardından güncel tüp fiyatları en çok sorgulanan konular arasında yer alıyor.

İki katlı prefabrik ev fiyatları en ucuz ne kadar?  Mart 2023 prefabrik ev fiyat listesi

157 Metrekare 4+1 Dubleks, 149 Metrekare Çift Katlı İkiz Prefabrik ev fiyatları açıklandı. İşte detaylar...

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 ton demir ne kadar oldu? 20 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Dalian demir cevheri vadeli fiyatları, en büyük çelik üreticisi olan Çin'de yüksek talep beklentilerinin risk iştahını desteklemesi ile demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 ton demir ne kadar oldu? 20 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

istanbulda fiyatlar en çok nerede arttı Haberi

istanbulda fiyatlar en çok nerede arttı

Geliştirilen ‘sahibindex Emlak Endeksi’ ülke genelinde tüm il, ilçe ve mahallelerdeki son 3 senelik emlak fiyat hareketlerini ve güncel projeleri analiz ederek emlak piyasasıyla ilgili derinlemesine bilgiler sunuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş, sahibindex Emlak Endeksi uygulaması ile gayrimenkul sektörü yatırımcıları ve çalışanları için fark yaratacak bir hizmet sunduklarını belirtti. Bireysel kullanıcıların diledikleri bölgedeki gayrimenkul piyasası ile ilgili bu verilere sahibinden.com’dan ulaşabileceklerini belirten Burak Ertaş, İstanbul’daki emlak verileri hakkında da bilgi verdi.


Silivri ikinci sırada yer aldı


sahibindex Emlak Endeksi verilerine göre, 2012 Haziran ayından 2015 Haziran’a kadar olan süreçte İstanbul’da konut fiyatlarının en yüksek oranda arttığı ilçe Sultanbeyli oldu. 2012 haziran ayında konutlarda satış fiyatının ortalama 70 bin lira olduğu Sultanbeyli’de, 2015 haziran ayında konut fiyatları yüzde...