18 / 05 / 2024

istanbulda kapalı olan yollar

istanbulda kapalı olan yollar

İstanbul Kazlıçeşme Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan Nevruz kutlamaları nedeniyle bugün bazı yollar sabah 7.30'da trafiğe kapatıldı.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

TCDD, İstanbul Çatalca'daki 17 bin 550 metrekare arsayı kamping alanı olarak kiraya veriyor!

TCDD 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Çatalca'da yer alan 300 metrekaresi kapalı olan 17 bin 550 metrekarelik arsayı 'kamping alanı' olarak ihale ile kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

GİB yabancılara ikamet izni kapalı olan ilçeleri açıkladı! Hangi ilçeler yabancılara kapandı 10 soruda tüm detaylarıyla

Bir milyondan fazla göçmenin ikamet ettiği İstanbul'da "39 ilçenin yabancıların ikamet izinlerine kapatıldığı" iddiası gündeme bomba gibi düştü. Konuya ilişkin Göç İdaresi Başkanlığı (GİB)'ndan açıklama geldi. İşte detaylar...

Yeni rekor... Dolar resmen uçtu! Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!

15 Şubat Çarşamba günü piyasalarda hareketlilik arttı. Deprem dolayısı ile bir haftadır kapalı olan borsa yeniden açılırken dolar/TL kuru resmen uçtu. Yeni rekor... Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!

Altını olan zil takıp oynayacak! Resmen geri dönen Çin dopingi fiyatları daha da uçuracak!

Artık hemen her saat yeni rekorlar kıran altın yatırımcısını çok sevindirecek bir gelişme daha yaşandı. Yaklaşık 3 yıldır kapalı olan Çin altın piyasasına yeniden geri dönüyor. Uzmanlar, bu haberin fiyatları çok daha yukarı taşıyacağına hemfikir!

KKTC'den Kapalı Maraş çıkışı: 3 yılın ardından yeni bir ilk

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 1974 yılından bu yana kapalı olan Maraş'ın yeniden yerleşime açılmasının gündeme geldiği bugünlerde KKTC'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Maraş'ın Demokrasi Caddesi ile sahil kısmının bir bölümü 8 Ekim 2020'de açılmıştı.

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatıldı! Yola çıkacaklar dikkat! İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

İstanbul'da İstanbul'u Koşuyorum etkinliği ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar mitingi sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı? İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

Ölümcül tehlike nedeniyle kapalı olan Sümela Manastırı ziyarete açıldı! İşte açık olduğu saatler

Trabzon'un Maçka ilçesindeki dünyaca ünlü Sümela Manastırı yeniden ziyarete açıldı. Uzun süredir restorasyon ve bakım çalışması yapılan manastır Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Kiralar en çok hangi illerde arttı?

Uzun zamandır kapalı olan okulların açılmasından sonra ardından, gözler kiralara çevrildi. Peki konut kiralamada yatırımcısına en çok kazandıran il hangisi?

New York'un milyarderler sokağında artık evsizler de yaşayacak!

New York Eyalet Temyiz Mahkemesi, olay yaratan bir karar verdi. Manhattan’da milyarderlerin sokağı olarak bilinen bir alanda şuanda kapalı olan ve kullanılamaz vaziyette bulunan tarihi Savoy Oteli’nin evsizler için sığınma evi olarak kullanılmasını reddeden bir alt mahkemenin kararını bozdu.

AVM'lerde 1 Haziran beklentisi! Cirolar artacak mı?

AVM'ler Kovid-19 kısıtlamaları kapsamında yeme - içme alanları açılmadan hizmet sunuyor. Kısıtlamalar sebebiyle haftasonu da kapalı olan AVM'lerde 1 Haziran'daki açılma için beklenti büyük. Ciroların artması bekleniyor.

Ünlü AVM'lerin sahipleri kim? 

Koronavirüsten en çok etkilenen sektörlerden olan AVM'ler yeni döneme hazırlanıyor. Peki tam kapanma sürecinde kapalı olan AVM'lerin sahipleri kim? İşte AVM patronları...

Kiralara Kovid-19 düzenlemesi geliyor!

Kovid-19 salgını sebebiyle ekonomik faaliyetlerde yaşanan aksamalar şirketleri, esnaf ve tüccarları zor duruma düşürdü. Devlet, Borçlar Kanunu’nda, salgın dönemlerinde kapalı olan iş yerlerinin kira vermemesi üzerine bir öneri hazırlıyor. 

istanbulda kapalı olan yollar Haberi

istanbulda kapalı olan yollar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı’nda bugün gerçekleştirilecek olan Nevruz Şenliği nedeniyle saat 07.30’dan etkinlik bitimine kadar bazı yollar trafiğe kapatılacağını duyurdu.


Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre trafiğe kapatılacak yollar şu şekilde:


“Onuncuyıl Caddesi (Topkapı girişi ile Yedikule ışıklar arası), Zeytinburnu varyanttan Kazlıçeşme’ye giriş, Zeytinburnu Önleyici Hizmetler Ekipler Amirliği önünden geçen Abay Caddesi, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi önü, Balıklı Rum Hastanesi önü, Kazlıçeşme Pazar önü (Muammer Aksoy Caddesi), Gerektiğinde Sahil Kennedy Caddesi Yenikapı ışıklar ile Bakırköy Taşhanlar Köprüsü arası.”

Alternatif yol ve güzergahlar ise şöyle:


“Ekrem Kurt Bulvarı, D-100 Kuzey Güney yol, Vatan Caddesi, Millet...