18 / 05 / 2024

istanbulkart birincilik

istanbulkart birincilik

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, ulaşım bilet sistemleri konusunda Avrupa’nın en büyük ödüllerinden Mastercard Transport Ticketing’de İstanbulkart projesiyle birinciliğe layık görüldü.

Akbank emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tacını taktı! Hemen buraya bakan, anında alacak!

Akbank emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tacını taktı... Hemen buraya bakan, anında alacak... İşte ayrıntılar...

Dikkat! İstanbulkart sahiplerini ilgilendiriyor!

Toplu taşıma kartı olan İstanbulkart'ı 16 milyon kişi kullanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbulkart ile ilgili bir ay sürecek yeni uygulamayı açıkladı.

İstanbulkart sahipleri dikkat! Aylık iade dönemi başladı

İstanbulkart sahiplerini ilgilendiren yeni bir haber geldi. Söz konusu kampanya 22 Eylül tarihine kadar geçerli. 

İstanbulkart kullananlar dikkat! İBB indirim yaptı

İstanbul'da yaşayan ve her gün İstanbulkart kullananlar için İBB bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya 1 ay sürecek. İşte marmaray, metrobüs, metro, fünikiler, teleferik, tramvay, Şehir Hatları, Turyol'da kullanabileceğiniz ücretsiz toplu taşım indirim hakkı.

Tüm İstanbulkart sahiplerini ilgilendiriyor! Bu sene ücretsiz mi?

İstanbulkart sahiplerini ilgilendiren bir haber duyuruldu. Toplu taşımaya binmek ücretsiz olabilir. İşte detaylar!

Milyonlarca İstanbulkart sahibine inanılmaz kampanya! Yüzde 10'u geri verilecek!

Toplu taşıma kartı olan İstanbulkart'ı 16 milyon İstanbullu kullanıyor. İBB,  İstanbulkart ile ilgili bir ay sürecek yeni uygulamayı halk ile paylaştı. İşte ayrıntılar..."

İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır 2022, Son gün ne zaman? İşte İstanbulkart kişiselleştirme ekranı!

İstanbulkart özelleştirmesi (kişiselleştirme) ile ilgili yeni detaylar açıklandı. İstanbul kartının kaybedilmesi durumunda bakiye korunacak Kişiselleştirme için son tarih verildi. Peki İstanbulkart kişiselleştirme nasıl ve nereden yapılır?

İstanbulkart aylık abonman ücretine zam mı geldi? İstanbulkart ücretleri ne kadar? 27 Temmuz 2022 fiyat listesi!

İstanbulkart'a ise yüzde 100 zam uyguladı. Zammın ardından vatandaşlar, "İstanbulkart aylık abonman ücreti ne kadar, İstanbulkart aylık abonman kaç tl, İstabulkart ücretleri ne kadar?" gibi soruların cevabını araştırıyor. Peki, İstanbulkart aylık abonman ücretleri zamlandı mı? İstanbul'da toplu taş

İstanbulkart aylık abonman ücretleri arttı mı? Öğrenci, tam aylık akbil ücreti kaç TL? 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Kişisel İstanbulkart'a yüzde 71, Anonim İstanbulkart'a ise yüzde 100 zam yapıldı. "İstanbulkart aylık abonman ücreti ne kadar, İstanbulkart aylık abonman kaç tl, İstabulkart fiyatları ne kadar?" sorusu gündem oldu. İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Milyonlarca İstanbulkart’ı olanlar dikkat! Para iadesi alacaksınız

İstanbulkartı 18 Temmuz itibarıyla kişiselleştirenlere 7, 67 TL iade yapılacak. İşte detaylar…

İstanbulkart aylık abonman ücretleri ne kadar? Toplu taşımaya zam mı geldi? 21 Temmuz 2022 fiyat listesi!

İstanbullu vatandaşlar, "İstanbulkart aylık abonman ücreti ne kadar, İstanbulkart aylık abonman kaç tl, İstabulkart fiyatları ne kadar?" gibi sorulara yanıt aramaya başladı.Peki, İstanbul'da toplu taşımaya zam geldi mi? İstanbulkart aylık abonman ücretleri ne kadar? İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi

İstanbulkart ücreti ne kadar oldu? Toplu taşıma tarifesi değişti mi? İstanbulkart 19 Temmuz 2022 fiyat listesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kişisel İstanbulkart'a yüzde 71 zam uyguladı. Anonim İstanbulkart'a ise yüzde 100 zam uyguladı. İstanbullu vatandaşlar, "İstanbulkart ne kadar oldu, toplu taşımaya zam mı yapıldı, İstabulkart ne kadar?" gibi soruların cevabını araştırmaya başladı. 

İstanbulkart'a zam mı geldi? İstanbul’da toplu taşımaya zam mı geldi? İstanbulkart ne kadar oldu?

İstanbulkart’a zam mı geldi? İstanbul’da toplu taşımaya zam mı yapıldı? İşte merak edilen sorular!

istanbulkart birincilik Haberi

istanbulkart birincilik


Londra’da düzenlenen Mastercard Transport Ticketing Ödülleri töreninde İngiltere’nin “Londra Otobüs Yönetim Sistemi’ projesi ile Avustralya’nın “Akıllı Biletleme” projelerini geride bırakarak birinci olan İstanbulkart, dünyada akıllı bilet uygulamalarında “En İyi Genel Hizmet Uygulaması” alanında verilen ödülün sahibi oldu. Seçici kurul tarafından yapılan oylama ile ilk üç ardından birinci, ikinci ve üçüncüyü web üzerinden yapılan oylama sonuçları belirledi.


Toplu ulaşım sektöründe geliştirdikleri inovatif biletleme uygulamalarını en etkin kullanan kurumların belirlendiği yarışmada İETT, Online işlemler merkezi ile tüm rakiplerini geride bıraktı. İETT’nin birinci seçilmesinde; üniversiteye ilk kez kayıt yaptıran öğrencilerin kayıt esnasında akıllı kartlarının dağıtılması, vizeleme, online başvuru ve e-randevu gibi internet üzerinden işlem yapma olanağı ile online başvuruda bulunanların akıllı kartlarının adreslerine postalanması gibi uygulamalar rol oynadı.


İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı,...