17 / 05 / 2024

istihdam seferberliği 2017

istihdam seferberliği 2017

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliğine Fuzul Grup da katıldı. Fuzul Grup 2017 yılında yüzde 50’ye yakın büyüyerek 250 kişiye yeni istihdam sağlayacak…

11 ilde başlatılan konut seferberliği inşaat izinlerine de yansıdı!

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerin etkilediği 11 şehirde başlatılan konut seferberliği yapı ruhsatlarına da yansıdı. Açıklanan rakamlara göre geçen seme bu bölgede alınan inşaat izni sayısı 68 bin 202'ye çıktı.

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

Firmalarda kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

Kentsel dönüşüm seferberliği, pek çok sektörü de harekete geçirdi. Domino etkisi oluşturarak, inşaat başta olmak üzere diğer yan sektörlerde de üretim ve büyüme artması bekleniyor. 

İŞKUR duyurdu! Tam 15.257 kişi istihdam edilecek! İşte alım yapılacak kadrolar!

İş arayanlar İŞKUR’un yayınlanan güncel iş ilanlarını takip etmektedir. Hem KPSS’li hem de KPSS'siz 15.257 kişi istihdam edilecek. İşte detaylar!

Bakanlıklar harekete geçti! 234 bin personel alımı yapılacak! İşte bakanlıklar ve personel alım şartları!

Kamu ve özel sektör istihdam seferberliğine başladı. Pek çok bakanlık, kurum ve kuruluş personel ve memur alımı için harekete geçti. İşte detaylar!

Depremzedelere Turkcell’den dev istihdam seferberliği! Turkcell, 1100 kişiye iş imkanı sağlayacak!

Turkcell, depremden etkilenen 11 ildeki afetzedelere ve bölge dışında olup birinci derece yakınları afetzede olanlara yönelik istihdam seferberliği başlattı.

Depremzedelere istihdam desteği! İşte depremzedelere iş imkanı sunan şirketler!

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında 10 ilimizde büyük kayıplar yaşanırken, bir yandan da yaralar sarılıyor. İş dünyası ise depremzede vatandaşların öncelikli istihdamı için kolları sıvadı.

Türkiye İMSAD'tan Deprem Haftası açıklaması: Bilinç seferberliği oluşturmalıyız!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, güvenli bina için güçlü denetim vurgusu yaparak, "Deprem konusunda bilinç seferberliği oluşturmalıyız" dedi.

Depremzedeler için istihdam seferberliği başladı! İşte depremzedelere iş imkanı sağlayan şirketler!

Kahramanmaraş depreminin ardından büyük şehirlere büyük bir göç dalgası başlarken, depremzedeleri gelecek günlerde istihdam sorunu bekliyor. Bazı şirket ve holdingler de depremzedelere öncelik vermek üzere yeni istihdam kararlarını açıklamaya başladı.

İşbankası kredi borçlarını siliyor! İşte gündeme düşen açıkalma!

İş Bankası Grubu, depremlerde hayatını kaybeden müşterilerinin tüm bireysel kredi borçlarını silme kararı aldığını, bölgede üretim ve istihdam seferberliğini başlatmak için de ilk aşamada 10 milyar TL’lik kaynak ayırdığını duyurdu.

Depremzedeler için istihdam çalışmaları başladı! 'Deprem İstihdam Seferberliği' projesi hayata geçti!

Merkez üstü Kahramanmaraş olan iki büyük deprem 10 ili de derinden etkiledi. Bu illerdeki vatandaşlar için istihdam çalışmaları başladı. İşte detaylar!

Baykar'dan AFAD'la koordineli konut seferberliği! Depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent yapılıyor!

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent hayata geçiriyor. Selçuk Bayraktar, "AFAD'la koordine olarak konut seferberliği başlattık" dedi. İşte ayrıntılar...

Bakan Kurum açıkladı: 10 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliği başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 10 ilde eş zamanlı olarak Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliğini başlatmış olacaklarını söyledi.

istihdam seferberliği 2017 Haberi

istihdam seferberliği 2017

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın TOBB Ekonomi Şurası’nda tüm iş adamlarına seslenerek istihdam seferberliği başlattı. Mart ayına kadar işsizliği düşürmek için tüm iş adamlarına en az yüzde beş istihdam sözü isteyen Cumhurbaşkanı’na Fuzul Grup’tan yüzde 50 istihdam desteği geldi.


600 çalışana ulaşan Fuzul Grup, 2017 yılında önemli bir kısmını Anadolu’da açılacak Fuzulev Şubeleri’nde istihdam etmek üzere 250 kişiyi işe almayı planlıyor.  Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “Türkiye’nin yatırımla ve istihdamla büyümesi gerekiyor. Bunun için nasıl 2016 yılında demokrasimizi savunmak için halkımızla hep birlikte dik duruşumuzu gösterdiysek, bu yıl da ekonomik seferberlik ilan edip, yatırım yapıp, Türkiye’nin işsizlik sorununu çözmemiz gerekir. Özellikle gençlere fırsatlar sunmamız, ekonomiye katkılarını arttırmamız oldukça önemli. Biz Cumhurbaşkanımızın başlattığı ekonomik seferberliği çok değerli buluyoruz....