07 / 05 / 2024

İyilik Takipçileri Platformu kira yardımı

İyilik Takipçileri Platformu kira yardımı

İyilik Takipçileri Platformu, İzmir depreminde evlerini kaybeden 63 aileye 1 yıllık kira yardımı yapacak.

Merkez Bankası kredilerde büyüme sınırını indirdi! Enflasyon düşer mi?

Merkez Bankası aldığı kararla sıkı para politikası duruşunu destekleyici ilave sıkılaştırma adımları attığını duyurdu. İhtiyaç ve taşıt kredilerinde büyüme sınırlarını düşürdü. Gazeteci Barış Esen haberi sosyal medya hesabından duyurdu, takipçileri bu duruma ne dedi?

Bu devirde konut almak yatırım mı, baş belası mı!

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki kriz büyürken, konuta  yatırım yapmak isteyenlerin de kafası iyice karıştı. Yatırımcı elindeki parayı nasıl değerlendirmesi gerektiğini araştırırken, kripto fenomeni Murat Ali Calman konut yatırımının baş belası ve stres nedeni olduğunu söyledi. Takipçileri itiraz

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Berlin’de yüzde 37 kira artışı mağaza kapattırıyor, Türkiye’de Şubat iş yeri kira zammı yüzde 54.72!

​​​​​​​TÜİK Şubat ayı iş yeri kira zammını yüzde 54.72 olarak açıkladı. İş yeri sahipleri zammı çok bulurken gazeteci Gaffar Yakınca X sosyal medya hesabından Berlin’de 118 yıllık lüks ürün mağazasının yüzde 37’lik kira artışı yüzünden kapandığını duyurdu. Takipçileri bizde zamlar yüzde yüz dedi

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'nu çıldırtan altın sorusu: Yatırım için hangi altın, nereden alınmalı? 

Altın fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırmaya başladı. Altın yatırımcıları hangi altının nereden alınacağını merak ediyor. Konuyla ilgili Ekonomist Tunç Şatıroğlu'na takipçileri tarafından sorulan soru ve gelen yorumlar ekonomisti adeta çileden çıkarttı. İşte o soru ve yorumlar...

Depremde bu binaların hangisi yıkılır, hangisi yıkılmaz?

İTÜ mezunu Mimar Şenol Gökner, takipçileri ile iki farklı binanın fotoğrafını paylaştı ve bir soru sordu. Depremde bu binalardan hangisi yıkılır, hangisi yıkılmaz? İşte o soruya gelen yanıtlar...

5-12 Ekim 2023 halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler 

Ekim 2023, borsa takipçileri için oldukça hareketli bir ay olmaya devam ediyor. Halka arz konusunda son dönemin en çok konuşulan gelişmelerinden biri Meka Beton'un 5-6 Ekim tarihleri arasında borsada işlem görmeye başlayacak olması. Talep toplama süreci de bugünden itibaren start alıyor. 

Borsa neden düşüyor? Düşüş devam edecek mi? 

Borsa İstanbul'daki gerileme bugün yüzde 4'ü geçti. Birçok hissenin taban olmasıyla BİST 100, 4 bin 300'ü geçemedi  Piyasa takipçileri borsadaki sert düşüşün sebebini sorguluyor. Analistler borsadaki düşüşü yorumladı. Peki Borsa neden düşüyor? Düşüş devam edecek mi? 

Yatırımcılar dikkat! İslam Memiş gram altının gerçek değerini açıkladı!

FED kararı öncesi Youtube kanalında değerlendirmelerde bulunan ünlü Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının gerçek fiyatını takipçileri ile paylaştı.

Takipçileri fiyatların düşmesini bekliyor! İşte Anker Dikey ve Robot Süpürge fiyat listesi…

Birçok kişinin takipçisi olduğu robot süpürge markası Anker, yüksek fiyatları ile dikkat çekiyordu. Tüm model ve fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

28 Mayıs döviz kurları!

Dolar ve euro takipçileri tarafından sabahın ilk saatlerinden itibaren takip edilmeye başladı. Haftanın son işlem gününde hareketlilik devam ediyor. Güne 8,50 lira ile başlayan dolar kuru hareketliliğini sürdürüyor.

Kültürpark Platformu'ndan Tunç Soyer'e açık mektup: Her adımın takipçisi olacağız!

Kültürpark Platformu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark için Koruma Amaçlı İmar Planı ile ilgili başlattığı çalışma ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e açık mektup yazdı.

İyilik Takipçileri Platformu'ndan 63 aileye kira yardımı!

İyilik Takipçileri Platformu, İzmir depreminde evlerini kaybeden 63 aileye 1 yıllık kira yardımı yapacak.

İyilik Takipçileri Platformu kira yardımı Haberi

İyilik Takipçileri Platformu kira yardımı

İyilik Takipçileri Platformu Kurucusu Rana Çetinkaya, İzmir depreminde evlerini kaybeden vatandaşlar için destek çalışması başlattıklarını açıkladı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Çetinkaya açıklamasında, “Sosyal medya aracılığı ile yardımsever vatandaşlarımız sayesinde hızla yardım toplamaya başladık. İlk yardımları bu ayın başında depremzedelere ulaştırdık. Şimdi kurumsallaşarak, tüm Türkiye’ye yardımları aktarmak için çalışacağız” dedi.

Toplanan yardımlar ile 63 aileye 1 yıllık kira desteği sağlanacak.

Hürriyet Emlak'tan İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

İzmirli depremzedeler için 35 milyon kira yardımı...