22 / 05 / 2024

izka inşaat Yıldırım Beyazıt Üniversitesi kampüsü

izka inşaat Yıldırım Beyazıt Üniversitesi kampüsü

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savaşı'nın meydana geldiği alanda Yıldırım Beyazıt'ın adını yaşatacak dev bir üniversite kampüsü kuruyor.

İzka İnşaat'tan Bayraklı'ya 400 milyon liralık proje!

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı!

İzmir-Çiğli'de konumlandırılan Park Yaşam Ataşehir projesi "İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı...

İZKA İnşaat 3 yeni projeye başlıyor!

İZKA İnşaat'ın kurucusu Azat Yeşil, Türkiye'nin dört yanında devasa kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştiriyor. Yeşil'e göre yanlış dönüşüm anlayışı İzmir'in geleceğini kilitleyecek hale geldi.

İZKA yeni ürünüyle inşaat sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak!

Tarım ve inşaat sektörlerine 7/24 satış kiralama ve servis hizmeti sunabilen İZKA Makina bu yıl yüzde 100 yerli üretim jeneratörle üreticinin yanında olmaya devam etmeyi amaçlıyor.

İzka İnşaat'tan Kütahya'ya 600 yataklı hastane!

Kütahya Belediyesi ve İzka inşaat işbirliği ile Kütahya'nın gözde kentsel dönüşüm projeleri haline gelen Kütahya Modern projelerinin yanı basında konumlanacak ve bölgeye hareket kazandıracak yeni projelere imza atıyor.

İzka İnşaat Karşıyakalı futbolculara Karşıyaka Tower'dan daire verecek!

Başkan Azat Yeşil'in firması İzka İnşaat'ın Girne Caddesi ile Anadolu Caddesi kesiştiği bölgede yaptığı Karşıyaka Tower'dan Karşıyakalı Berkan, Rıdvan, Mehmet Yiğit, Onur Alkan ve Cenk Güvenç'e 2 daire verecek...

Azat Yeşil'den Karşıyakalı futbolculara İzka İnşaat Karşıyaka Tower'dan daire!

Karşıyaka, Berkan, Rıdvan, Mehmet Yiğit, Onur Alkan ve Cenk Güvenç'e ikinci Başkan Azat Yeşil'in firması İzka İnşaat'ın Girne Caddesi ile Anadolu Caddesi kesiştiği bölgede yaptığı Karşıyaka Tower'dan 2 lüks daire verecek.

İzka projesi kapsamında yapılacak okul inşaatı ihalesi 4 Ağustos'ta!

İzka projesi kapsamında okul binası havalandırma, elektrik, tadilat ve inşaat işleri, İTO Vakfı tarafından ihaleye çıkıyor. İhalesi, 4 Ağustos 2014 tarihinde saat 09.00'da yapılacak.

İZKA İnşaat yeni projelere yelken açıyor!

İZKA İnşaat İzmir'de metro, hastane, opera binası gibi önemli yapıların yanı sıra toplu konut projelerini gerçekleştirmiş ve TOKİ'nin tüm Türkiye'deki binlerce inşaatını bitirmiş bir firma

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

izka inşaat Yıldırım Beyazıt Üniversitesi kampüsü Haberi

izka inşaat Yıldırım Beyazıt Üniversitesi kampüsü


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savaşı'nın meydana geldiği alanda Yıldırım Beyazıt'ın adını yaşatacak dev bir üniversite kampüsü kuruyor. 


Yapımını İzka İnşaat'ın üstlendiği kampüs tamamlandığmda, önemli bir bölümü yabancılar olmak üzere 40 bin öğrenciye eğitim verüecek. Üniversitenin ana kampüsün, 1 de 2 adet doğa bölümleri fakültesi, hukuk fakültesi, laboratuvar binası ve kafeteryayı inşa edecek olan İzka İnşaat ayrıca, kampüsün çevre düzenlemesi, açık basketbol ve tenis sahaları ile soyunma odalaı ırun yapunmı da üstlendi. Selçuklu mimarisi örnek aknarak tasarlanan karnpüs, Ankara Çubuk'ta kurulacak. 


ENERJİSİNİ KENDİ ÜRETECEK 

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, kendi enerjisini üretecek şekilde tasarlandı. Kampüsün yüksek noktalarında rüzgar tribünleri yer alacak. Ayrıca, açık otoparklarda güneş panelleri, yağmur suyundan yararlanmak için su deposu...