03 / 05 / 2024

İzmir 2023te Barcelona olur

İzmir 2023te Barcelona olur

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, yıllardan beri Türkiye’nin ikinci havayolu aktarım merkezinin İzmir olması için çaba sarf ettiklerini belirterek umutlu konuştu.

Arda Turan'ın Barcelona'daki ev sahibi ile başı dertte! Mahkemeye verdi...

Futbolcu Arda Turan'ın Barcelona'da forma giydiği zamanlarda İspanya'da yaşadığı villanın sahibi, genç teknik adam hakkında konuta zarar verme gerekçesiyle mahkmeye verdi. 

Grundig Barcelona 58 GGU 8935 B ile seyir keyfi zirvede! 21 Ocak fiyat listesi...

Ultra HD 4K ekran çözünürlüğü ile canlı ve net görüntü sunarak size tam bir seyir keyfi yaşatacak Grundig Barcelona 58 GGU 8935 B Android TV, en uygun nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar... 

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'lık ilk maçın rövanşında Galatasaray, kendi sahasında İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Sarı kırmızılı ekibin yenilgisi Türkiye'yi UEFA klasmanında zora düşürdü.

İflasın eşiğine gelen Barcelona tarihinde bir ilk! Tarihi stadın adı ilk kez değişti

İspanya'nın köklü futbol kulübü Barcelona, tarihinde bir ilke imza atarak 65 yıllık Camp Nou Stadı'nın ismini ilk kez değiştirdi.

Gülşen Barcelona'da ev kiraladı!

Koronavirüs salgınından itibaren Türkiye-İspanya arasında gidip gelen şarkıcı Gülşen, Barcelona’da ev kiraladı. Gülşen, yeni dairesi için aylık 4 bin 500 Euro ödeyecek. 

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Barcelona'daki Sagrada Familia'ya 35 milyon euro imar izni cezası!

Barcelona'daki Sagrada Familia kilisesi, imar izni olmadığı gerekçesiyle yaklaşık 35 milyon euro ceza ödeyecek...

Barcelona'nın stadı Nou Camp'ın müthiş detayları!

Dünya devi Barcelona'nın stadı Nou Camp'ın yeileme çalışmaları ile ilgili bilgiler paylaşıldı. İşte müthiş stadın proje detayları.

Türkler, Barcelona'da konut yatırımında zirveye oynuyor!

Lucas Fox International ve İspanya Ulusal İstatistik Enstitüsü konut satış verileri açıklandı. Verilere göre 2017’nin ilk çeyreğinde Barcelona’da satılan 8 bin 800 gayrimenkulün yüzde 12'sini Türkler alarak ilk üçe girdi.

Nef, FC Barcelona'nın sponsoru oldu!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren Nef, FC Barcelona'nın resmi sponsoru oldu. Nef ve FC Barcelona 3 yıllık sponsorluk anlaşmasına imza attı.

FC Barcelona'nın stadını Türk şirketler mi yenileyecek?

FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Francesco Calvo, "İnşaat işleri 2018 yazında başlayacak. Türk şirketler de teklif verebilir. Biz stadyumumuzu yenilerken en iyi çözüm olsun istiyoruz, taraftarımız en iyi deneyimi yaşasın istiyoruz.

İzmir 2023te Barcelona olur Haberi

İzmir 2023te Barcelona olur

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, yıllardan beri Türkiye’nin ikinci havayolu aktarım merkezinin İzmir olması için çaba sarf ettiklerini belirterek, yerel ve merkezi hükümetin ortaklaşa çalışmasıyla birlikte kente ikinci bir havayolu pisti kazandırılabileceğini söyledi.


Genel seçimler sürecinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a İzmir’e havayolu aktarım merkezi yapılması konusunda bizzat talepte bulunduğunu kaydeden Çolakoğlu, Yıldırım’ın o günkü şartlarda, “İkinci pist yapılmadan böyle bir yoğunluğa çıkılamaz” dediğini ifade etti.


POTANSİYEL İÇİN ÖNEMLİ


Aktarma merkezi projesinin dünyanın her yerinde uygulanan bir sistem olduğunu anlatan Kemal Çolakoğlu, “Aşağı yukarı büyük ülkelerin hepsinde var. Almanya’da Frankfurt ve Münih, ABD’de Chigago, New York ve Atlanta olarak var. Atlanta’nın ikinci aktarım merkezi olmasından sonra Coca Cola gibi birçok büyük şirketin yönetim ofisleri oraya taşındı....