24 / 07 / 2024

izmir Akıllı Şirket

izmir Akıllı Şirket

Turkcell'in, şirketlerin mobil teknolojileri kullanarak, daha başarılı, hızlı ve karlı olmalarını sağlamak amacıyla 3 yıl önce hayata geçirdiği "Akıllı Şirket" vizyonu kapsamında İzmir'de 2014'te 3. sıraya yerleşti.

Samsung'un akıllı telefonlarıyla ilgili şaşırtan iddia: 50 milyon adet depolarda bekliyor

Ekonomik krizin etkileri teknoloji devi Samsung'un akıllı telefonlarını vurdu. Güney Koreli elektronik devi Samsung'un kriz nedeniyle milyonlarca akıllı telefonu depolarda beklettiği ortaya çıktı. Şirket söz konusu iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Türkiye'nin 81 ili akıllı şehir olacak!

AsisCT, son kazandığı ihaleyle 81 ilin akıllı şehir olması için bir yıl boyunca projeye liderlik edecek. 2019'da 206 milyon TL olarak gerçekleşen cirosunda bu yıl yüzde 20'lik artış bekleyen şirket, yeni ihracat pazarlarına odaklandı. 

Asis Elektronik, küçük yerleşimleri akıllı hale getiriyor! 

Asis Elektronik,'in şirket politikasının odak noktasında şehir teknolojilerine yönelik Ar-Ge çalışmaları yer alıyor. Asis CT, Türkiye’de ve dünyada akıllı şehirleşme alanında söz sahibi oyun kuruculardan biri olmayı hedefliyor...

eZLO, akıllı ev sistemlerinde büyüyecek!

Comodo'nun kurucusu Melih Abdulhayoğlu tarafından kurulan ve akıllı ev sistemleri geliştiren eZLO, ABD'de sektörün güçlü oyuncularından MlOS'u satın aldı. Şirket bu sayede akıllı ev pazarındaki payını artırmayı hedefliyor… 

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor!

SABAH gazetesinin düzenlediği Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor. Kurultayda dönüşüm politikaları masaya yatırılacak

İzmir Nif İnşaat, Kemalpaşa'ya akıllı evler inşa ediyor!

İzmir Nif İnşaat, Kemalpaşa'ya Nif Suites, Nif 333 ve Nif Concept ve Odabaşı Konakları ile akıllı ev teknolojisi ve kat bahçeleri konseptini getirdi.

Taşdelen İnşaat İzmir Menderes'teki akıllı daireleriyle dikkat çekiyor!

İzmir Menderes'te Barbaros Mahallesi'nde yapılan 9 blok 57 daireli sitede satışlar devam ediyor. Akıllı ev sistemi ile dizayn edilen, otel konforundaki dairelerin 2 ve 3 katlı olması alıcıların gözdesi oldu.

Şirketler akıllı ofislere taşınıyor!

Son dönemde şirketlerde taşınma telaşı var. Finansbank'tan Kibar Holding'e kadar birçok şirket, genel müdürlüklerini ulaşım imkanları açısından avantajlı bölgelerdeki akıllı ofislere taşıdı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzelbahçe'de akıllı kampüs kuruyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Demirtaş, Güzelbahçe'de kuracakları 'akıllı kampus, akıllı sınıf' ile teknolojik üs oluşturacaklarını anlattı. İnteraktif sistemle dersler eve kadar taşınabilecek, kampuste geleceğin bilim insanları yeti

İzmir Folkart Towers akıllı bina sistemini devreye soktu!

İzmir 'in akıllı ikiz kuleleri Folkart Towers 'ta yangın söndürme sistemlerinin anında devreye girmesiyle yangın çıkmadan önlendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi akıllı kavşak çalışmalarına başladı!

Dünyanın pek çok gelişmiş kentinde uygulanan akıllı, çevreci, engelli dostu “Tam Adaptif Trafik Yönetim, Denetim ve Bilgilendirme Sistemi”ni Türkiye’de ilk kez İzmir’de devreye almak isteyen Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarına başladı.

İzmir trafiği akıllı sistemle yönetilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği " Tam Adaptif Trafik Yönetim Denetim ve Bilgilendirme Sistemi "yle kavşaklar ve otoparklar 700 kameranın kullanılacağı akıllı sistem ile yönetilecek.

SAMPAŞ, CeBIT Bilişim Eurasia 2014'te Akıllı Kent çözümlerini anlatacak!

CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Fuarı’nda Akıllı Kent ve Kentsel Dönüşüm çözümlerini ziyaretçilerle buluşturacak olan SAMPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya ve şirket yetkilileri, 11 Eylül Perşembe günü 11 no’lu salonda olacak...

izmir Akıllı Şirket Haberi

izmir Akıllı Şirket


Turkcell'in, şirketlerin mobil teknolojileri kullanarak, daha başarılı, hızlı ve karlı olmalarını sağlamak amacıyla 3 yıl önce hayata geçirdiği "Akıllı Şirket" vizyonu kapsamında İzmir'de 2014'te 3. sıraya yerleşti.

"Akıllı Şirket" skorları il bazında değerlendirildiğinde Türkiye'nin ve şirketlerin teknoloji kullanım haritalarının zaman içinde değişim gösterdiği görüldü. İzmir, Antalya, Bursa, Konya ve Mersin illerinde şirketlerin teknoloji dönüşümleri ivme kazandı ve listede daha üst sıralara oturdu. Mobil interneti, M2M ve pazarlama çözümlerini daha yoğun olarak kullanmaya başlayan İzmir, listede ön sıralara yükselmeyi başardı. 


Teknolojik dönüşüm

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş; "İçinde yaşadığımız bilgi ve mobilite çağında teknolojik dönüşüm tüm şirketlerin başarı yolunda vermesi gereken bir sınav. Fark yaratmak, çevik, akıllı, rekabetçi ve verimli bir şirket olmak için teknolojiyi ve mobil iletişimin sunduğu olanakları iş süreçlerine...