26 / 07 / 2024

İzmir Evim Prefabrik & Konteyner ikinci fabrika

İzmir Evim Prefabrik & Konteyner ikinci fabrika

Evim Prefabrik & Konteyner konfor ve güvenliğini bir arada sunarak, kısa sürede her isteğe cevap verebilecek yapılar üretiyor "Siz hayal edin biz yapalım" sloganıyla hareket ediyor.

TOKİ İlk Evim Arsa projesinde tapu müjdesi: İstanbul, Ankara, İzmir'in de olduğu 29 şehir için erişime açıldı!

TOKİ'den 'İlk Evim Arsa' projesi çerçevesinde tapu müjdesi geldi. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 29 şehirde dün itibarıyla arsa tapu tescil belgeleri erişime açıldı. İşte ayrıntılar...

TOKİ İzmir Merkez İlk Evim Projesi'nde son durum ne? TOKİ'den açıklama geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Merkez İlk Evim Projesi'ndeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte dev projede son durum....

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Çokçetin tarafından kuruldu.

Dubleks prefabrik evlerde kampanya resmen başladı! 4+1 ev 874 bin 900 TL'den 746 bin 900 TL'ye düştü!  

Prefabrik ev almak isteyenlerin beklediği indirim resmen geldi. Prefabrik Evim firması dubleks evlerde indirime gitti. Dubleks prefabrik evlerde kampanya resmen başladı! 4+1 ev 874 bin 900 TL'den 746 bin 900 TL'ye düştü!   İşte indirimli prefabrik ev fiyat listesi...

İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

İzmir TOKİ kura çekilişi çerçevesinde 12 bin 400 konut hak sahiplerini bulacak. İzmir TOKİ kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı? TOKİ İlk Evim İzmir kuraları çekiliyor! Hemen bakın!

TOKİ İzmir İlk Evim, İlk İş Yerim projesi için kura çekimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında İzmir genelinde yapılacak 12 bin 400 konut için hak sahiplerinin kurayla belirlenmesine başlandı.

İzmir’de prefabrik evlere talep artışı!

İzmir depreminden sonra prefabrik ve çelik yapılara ilgi arttı. İzmirli üreticiler siparişlerin 3-4 kat arttığını, emlak danışmanları da küçük metrekareli arsa ve arazi taleplerinin yoğunlaştığını söylüyor.

Nihat Zeybekci: Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var!

İzmir'le bağlantısının her dönem devam ettiğini söyleyen AKP'nin İzmir adayı Nihat Zeybekci "Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var" dedi.

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

İrem Derici: Başımı sokacak evim yok!

Ünlü şarkıcı İrem Derici önceki gün stüdyo çıkışı görüntülendi. Muhabirlerin sorularını cevaplandıran Derici, ''Başımı sokacak evim yok, ileride prefabrik ev yapacağım'' diye konuştu.

İzmir Büyükşehir'den 20 prefabrik muhtar ofisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sınırlarına sonradan dahil olup mahalleye dönüştürülen köylerden 34’üne prefabrik cami ve cemevi ile minare ve muhtar ofisleri inşa etti. Çok beğenilen prefabrik yapılar için köyler sıraya girdi.

Evim Prefabrik & Konteyner ikinci fabrikasını İzmir'de açtı!

Evim Prefabrik & Konteyner konfor ve güvenliğini bir arada sunarak, kısa sürede her isteğe cevap verebilecek yapılar üretiyor "Siz hayal edin biz yapalım" sloganıyla hareket ediyor.

Evim Kadıköy teslim tarihi!

Evim Kadıköy teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi. Evim Kadıköy projesinde yüzde 50 peşinat sonrasında, Anka Yapı kendi bünyesinde 24 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuyor...

İzmir Evim Prefabrik & Konteyner ikinci fabrika Haberi

İzmir Evim Prefabrik & Konteyner ikinci fabrika

Dev firma Manisa Salihli'den sonra İzmir Kemalpaşa'ya da ikinci fabrikasını açarak Ege Bölgesi'nin prefabrik ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. 


2004 yılında İstanbul'da kurulan ve 10 yıldır yaptığı yapılarla göz kamaşüran Evim Prefabrik & Konteyner, Ege Bölgesi'nin ve diğer illerin prefabrik ihtiyacını karşılayacak ikinci fabrikasını Kemalpaişa'da açarak hizmet ağını genişletmeyi sürdürüyor. 

Salihli'de 10.000 metrekare alan üzerinde 4.000 metrekare kapalı alam 300 metrekare satış ofisi, 5.000 metrekare stok alanı ile hizmet veren dev kuruluşun sahibi Hakan Aksoylu, Evim Prefabrik & Konteyner'ın Kemalpaşa'da 8.000 metrekare alan üzerinde 3.000 metrekare kapalı alanı, 500 metrekare satış ofisi ve 4.000 metrekare de stok alanıyla hizmet vereceğini belirtti. 

¦ Konfor ve güven Parçaları fabrikalarda hazırlanmış ve montaj edileceği yere bu parçalar nakledilerek ve orada önceden planlandığı gibi parçaların birleştirilmesi yani...