05 / 05 / 2024

izmir ikinci bir havalimanı projesi

izmir ikinci bir havalimanı projesi

Bir hafta sonra yapılacak oylamada, BİE delegelerinin İzmir' i tercih etmesi durumunda, kente organizasyonun düzenleneceği 2020 yılına kadar 40 milyar doları aşan yatırım yapılacak. İzmir'e Marmaray gibi tüp geçit yapılacak...

İzmir ve bir şehirde daha satılık gayrimenkul! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Van'da yer alan iki adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir ve bir ilde daha arsa, bina ve otopark satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Şanlıurfa'da yer alan arsa, bina ve otopark satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İzmir'de bir konut sitesi ayaklandı! Yönetime 16 milyon TL'lik 'usulsüz ihale' suçlaması!

İzmir Karşıyaka'da  604 daireli konut sitesinde yaşayanlar 16 milyon liralık 'usulsüz ihale' için site yönetime tepki göstererek yürüyüş gerçekleştirdi.

İMO'dan kan donduran deprem uyarısı: 'İzmir ikinci Hatay olabilir'

İzmir İnşaat Mühendisi Odası Başkanı Eylem Ulutaş yaptığı açıklamada İzmir'in deprem için oldukça hazırlıksız olduğunu belirterek, "İzmir ikinci Hatay olabilir!" dedi.

Tesla 120 bin aracını geri çağırdığını duyurdu...

Tesla birkaç hafta içinde ABD'de ikinci bir geri çağırma işlemi gerçekleştirdiğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde ABD Ulusal Karayolu Trafiği Güvenliği İdaresi'nin Tesla'nın Otopilot sistemini güvensiz bulması sonucu firma, iki milyon elektrikli aracını geri çağırma kararı aldığını duyurdu. İşte ayrı

Türkiye-Yunanistan sınırına 2. köprü için düğmeye basıldı!

Yunanistan ile 2. sınır köprüsü geliyor. Meriç nehri üzerinde ikinci bir sınır köprüsünün inşası konusunda mutabakat sağlandı.

Satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti! İkinci ve üçüncü evini almak isteyenlere kötü haber!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) geçen hafta yaptığı önemli bir düzenlemeyle evi olduğu halde yatırım amacıyla ikinci bir ev almak isteyenlere yönelik kredi sınırlaması getirdi. Buna göre satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti.

Renault zamlara doymadı: Austral modeline Temmuz'un ikinci zammı!

Fransız otomotiv devi Renault, Austral modeline bu ay ikinci bir zam uyguladı. Peki, Renault Austral fiyatları ne kadar? Renault Austral özellikleri neler? 22 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Renault Captur'a bu ay yine ikinci kez zam yapıldı! Gelecek ay çok geç olacak, hemen bakın!

Fransız otomobil üreticisi Renault, Temmuz ayının başında tüm modellerine zam yapmasının ardından, Captur modelinde ikinci bir fiyat artışı gerçekleştirdi. Renault'un popüler kompakt crossover modeli Captur'a 89 bin liraya varan bir zam yapıldı.

“Çip üretimine teşvik” yarışına Japonya da katılıyor!

Japonya Ticaret Bakanlığı'ndan bir yetkili Tayvanlı çip üretim devi TSMC'nin Japonya'da ikinci bir üretim tesisi kurmaya karar vermesi durumunda hükümetin mali yardım sağlamaya hazır olduğunu açıkladı.

Renault Clio'ya ikinci dev zam! Clio 1 milyon TL oldu! 17 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Renault Clio'ya Temmuz ayında ikinci bir dev zam yaptı. Artık resmen Clio 1 milyon TL oldu... 17 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Skoda Fabia’ya iki haftada iki zam birden! Önce 125 bin TL, sonra 84 bin 367 TL zam geldi!

Skoda, temmuz ayına girilmesinin ardından tüm modellerinde fiyat güncellemesine gitmişti. Yapılan güncelleme sonrası Fabia modeline 125 bin TL zam yapıldığı öğrenildi. Fabia’ya ikinci bir zam geldiğini duyuran Skoda Fabia’nın 84 bin 367 TL daha zamlandığını açıkladı.

Emeklilere olağanüstü kallavi zam yolda: Ak Parti yeşil ışık yaktı! Bunu duyanın ayakları yerden kesildi!

Emeklilere büyük bir zam müjdesi var! Milliyetçi Hareket Partisi lideri Bahçeli'nin çağrısı sonucunda AK Parti'den olumlu bir yanıt geldi. Bu haberle birlikte emekliler, adeta ikinci bir bayram havası yaşayacaklar.

izmir ikinci bir havalimanı projesi Haberi

izmir ikinci bir havalimanı projesi

Bir hafta sonra yapılacak oylamada, BİE delegelerinin İzmir'i tercih etmesi durumunda, kente organizasyonun düzenleneceği 2020 yılına kadar 40 milyar doları aşan yatırım yapılacak. İzmir'e ikinci bir havalimanı, İzmir Körfezi'ne Üçkuyular- Bostanlı- Karşıyaka arasına Marmaray gibi denizden bir tüp geçit, yine İzmir Körfezi ortasına, dev bir suni eğlence adası, İzmir'i çepeçevre kuşaklayacak ikinci birçevreyolu, 20'nin üzerinde 5 yıldızlı otel, İzmir- Ankara hızlı tren, İzmir - İstanbul otoyolu, dev çarşılar, bulvarlar, kruvaziyer liman, İzmir- Manisa- Denizli'ye hızlandırılmış tren, kente 60 kilometrelik yeni metro hattı planlanan önemli yatırımlar.



Dünya...