29 / 08 / 2024

İzmir kiracı kavgası

İzmir kiracı kavgası

İzmir'in Konak ilçesinde ev sahibi ile kiracı arasında çıkan bıçaklı kavga sonucunda 2 kişi yaralandı.

İzmir'de kira borcunu ödemeyen kiracı ev sahibini darp etti!

İzmir Bornova'da bir süredir ev kirasını alamayan ev sahibi, tartışma yaşadığı yabancı uyruklu kiracıları tarafından darp edildi. Mahallelinin tepki göstermesi üzerine aile evden tahliye edildi.

Kiralarda yüzde 25 sınırı kalktı, ev sahiplerinin kiracı kriterleri arttı! GBT bile isteyen var!

Kira artışlarındaki yüzde 25'lik sınır, 1 Temmuz itibarıyla sona ererken, ev sahiplerinin kiracı kriterleri de arttı. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün yaptığı açıklamada GBT (Genel Bilgi Toplama) isteyenler bile olduğunu söyledi.

Ev sahibi kiracı kavgası durulmuyor! Mağdur ev sahipleri 'Fırsatçı kiracılar bizi batırıp evi alma derdinde' diyor!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kavgalar hız kesmeden devam ederken, Müzeyyen Mağdur ev sahibi de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda fırsatçı kiracıların ev sahiplerine evi satın almayı teklif ettiğini söyledi.

İzmir'de ev sahibi kiracısı evde yokken eşyalarını sokağa attı: Eşyalar yağmalandı!

İzmir'de bir ev sahibi, kiracısı evde değilken eşyalarını sokağa attı. Yaşanan bu olay sosyal medyada gündem oldu. 

İzmir'de bir ev sahibinin verdiği kiracı ilanı şaşırttı: 'Henüz anne/baba olmamış doktor çift tercihimizdir'

Ev sahipleri ve kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken, İzmir'de bir ev sahibinin verdiği kiracı ilanı şaşırttı. Söz konusu ilandaki 'Henüz anne/baba olmamış doktor çift tercihimizdir' detayını görenler gözlerine inanamadı...

Sahte alıcı oyunu iddiası ortalığı karıştırmıştı, kiracı avukat ve ev sahibi kavgası yeniden alev aldı! 

İzmir’de kira artışı nedeniyle dava devam ederken, konut sahibi ile avukatının kiracıyı rahatsız etmek amacıyla ‘sahte alıcı oyunu’ yaptığı iddialarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Ev sahibi - kiracı kavgasında haksız ve suçlu olan kim?

Kiracılar ve ev sahipleri arasında yaşanan gerilim her geçen gün daha da artarken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabı üzerinden çok önemli bir paylaşım yaptı. Peki ev sahibi kiracı kavgasında haksız ve suçlu olan kim? İşte o sorunun yanıtı...

Ev sahibi ve kiracı kavgasında düğüm: İki taraf da mağdur! Ev sahipleri mi, kiracılar mı haklı? 

Yüzde 25 zam sınırı ile başlayan anlaşmazlıklar büyüyor. Kiracılar istenen evraklardan, ev sahipleri de kira ödemeyenlerden mağdur. Peki kim haklı? 

Şişli'nin göbeğinde tahliye yangını: Evden çıkarılmak istenen 3 kişi apartmanı ateşe verdi!

Ev sahibi ve kiracı kavgası boyut atladı.  Şişli'de izinsiz oturduğu ileri sürülen evin tahliyesine tepki göstererek yangın çıkaran 3 kişi, gözaltına alındı. 

Ev sahibi kiracı kavgasında hangi taraf haklı? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Peki ev sahibi kiracı kavgasında hangi taraf haklı? 

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi! Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi! 

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi. Demet Akalın ve Feraye Tanyolaç'tan sonra şimdi de güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi. İşte haberin detayları...

Cemil Tugay'dan konut müjdesi: Kiracıları da ev sahibi yapacağız!

Ege Mahallesi'nde sahur yapan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir adayı Dr. Cemil Tugay son dönemlerde gündemden düşmeyen konut krizine değinerek, kiracıları ev sahibi yapacaklarını söyledi.

Ev sahipleri ile kiracıların kavgası niçin bitirilemiyor? 

Ülke genelinde ev sahibi ve kiracılar arasındaki kavgalar her geçen gün artarak devam ediyor. Peki ev sahipleri ile kiracıların kavgasını bitirmek çok mu zor? Niçin bitirilemiyor? 

Evinden kiracıyı çıkaran, bir daha kiraya vermiyor! Ev sahipleri ve kiracı kavgası tam gaz! 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar için milyonlarca kişi çözüm önerisi bekliyor. Peki insanların mülkü üzerinde tasarruf hakkına engel olunabilir mi? Gazeteci Melis Alphan, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İzmir kiracı kavgası Haberi

İzmir kiracı kavgası

İzmir'in Konak ilçesinde ev sahibi ile kiracı arasında çıkan bıçaklı kavga sonucunda 2 kişi yaralandı.

Ege'de Son Söz'de yer alan habere göre; Yurdakul Ö, Göztepe Mahallesi Susuzdede Parkı'nda karşılaştığı ve bir süre önce evini evini kiraladığı Gerçek B. ile henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartıştı.

Kavga sonucunda dönüşen olay kapsamında Gerçek B, bıçakla Yurdakul Ö'yü yaraladıktan sonra dengesini kaybedip yere düştü. Başını yere çarpan Gerçek B. de yaralandı.

Yaralılar, çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma...