29 / 04 / 2024

izmir mersinli imar durumu

izmir mersinli imar durumu

İzmir Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, Belediye Hizmet Alanı ve Park Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 11 Haziran 2015 tarihinde askıdan inecek...

Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan 8604 ada 4 parsel, 8604 ada 1 parsel ve 8603 ada 1 parsellerde yer alan gayrimenkullerinin değerleri belli oldu. Peki Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli parsellerinin değerleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul Ankara ve İzmir'deki Hazine'ye ait taşınmazlar satılıp imar planı değişti! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazların satışı ve imar planı değişikliği onaylandı. Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı Ankara, İstanbul ve İzmir'deki taşınmazlara en yüksek fiyat tekliflerini veren şirketler belli oldu. İşte detaylar...

İzmir Menderes'te deprem mağdurları için yeni imar planı onaylandı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihde 6,9 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilen bölgelerden biri olan Menderes’te, orta ve ağır hasar alan evler için imar planları onaylandı.

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın imar süreci tamamlandı!

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın 1/1000 ölçekli imar uygulama sürecinin tamamlanmasıyla arsa tapuları çıktı. 2010 yılında başlayan proje 2021 yılında sonuçlandı.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

İzmir Menderes'te imar bilmecesi!

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, geçtiğimiz sene  İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında imar çalışması gerçekleştirmişti. Fakat imar planları meclisten geri döndü.

İzmir Karabağlar'da 3 mahallenin imar planı değişti!

İzmir Karabağlar'a bağlı 3 mahallenin imar planlarında değişiklik yapılarak 2.5 emsal ve 15 kat yapılaşma koşulunu 2.4 emsal ve 7 kat olmasına karar verildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Gümüldür için imar planları onaylandı!

İzmir'e bağlı Menderes Belediye Meclisi uzun zamandır beklenen Gümüldür imar planlarına onay verdi. 

İzmir Çeşme'deki imar kararı değişikliği yargıya taşındı!

İzmir'e bağlı Çeşme Belediyesi'nin, bir marketler zincirinin kuracı olarak bulunduğu binayı yıkıp, yerine içinde otoparkın da bulunduğu belediye hizmet binası yapmak için imar planında değişiklik yaptı. Söz konusu değişiklik yapılan itirazlar nedeniyle yargıya gitti. 

İzmir Karabağlar'da imar planlama süreci hızlandı!

Karabağlar Belediyesi, revizyon imar planlama süreci için Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı bazı odalarla görüş alışverişi yaptı. 

İzmir Harmandalı'da imar sorunu çözüme kavuşuyor!

İzmir Çiğli Belediyesi, Harmandalı'da uzun zamandır çözüme kavuşması beklenen imar sorunlarında mutlu sona ulaşıyor. Belediye yeni imar planları düzenlemesini İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdi. 

izmir mersinli imar durumu Haberi

izmir mersinli imar durumu


İzmir Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 297 pafta, 1507 ada, 102 parselin, 8668 ada, 1 parselin bir kısmı ile birlikte TAKS:0.30, KAKS:3.00 yapılaşma koşullu ''Belediye Hizmet Alanı'' olarak; 8668 ada, 1 parselin diğer kısmının da ''Park Alanı'' olarak düzenlenmesine ilişkin NİP-188,5 plan işlem nolu 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 13 Mayıs 2015 tarihinde askıya çıktı. İmar planı değişikliği 11 Haziran 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...