06 / 05 / 2024

izmir ödemiş hastanesi açılış

izmir ödemiş hastanesi açılış

Temeli 2013 yılında atılan Ödemiş Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar sürüyor. Yüklenici firmanın şantiye şefi inşaat mühendisi Neşet Özer, bir aksilik çıkmaması durumunda yeni hastanenin yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

AK Parti’den İzmir Eşrefpaşa Hastanesi ‘kooperatif modeli’ önerisi!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Uğur İnan Atmaca, İzmir'de yer alan Eşrefpaşa Hastanesi için ek hizmet binasının yapımı için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bir çağrı yaptı ve kooperatif modeli önerisi sundu. 

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

İzmir Şehir Hastanesi’yle ilgili saha raporu hazırlandı! Sorunlar giderek artıyor!

İzmir Tabip Odası tarafından depreme dayanıksız tartışmaları ile 10 yıl sonra açılabilen İzmir Şehir Hastanesi’yle ilgili saha raporu hazırlandı.

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

İzmir Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İzmir Şehir Hastanesi'nin bugün hasta kabulüne başlayacağını açıkladı. İzmirlilere müjde, İzmir Şehir Hastanesi bugün açılıyor...

İzmir Ödemiş'te 6 adet arazi satılıyor! 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmir ili Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesinde yer alan 6 adet araziyi satıyor. Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İşte ayrıntılar...

TOKİ İzmir Ödemiş kura sonucu 11.02.2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir'de hayata geçirdiği projenin kura sonuçları açıklanıyor. Peki TOKİ İzmir Ödemiş kura sonucu 11.02.2022 sonuçları ne oldu?

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022!

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022...

TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022!

TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022 ve TOKİ İzmir Ödemiş projesiyle ilgili merak edilen detaylar... 

TOKİ İzmir Ödemiş 2022 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Ödemiş projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

İzmir Şehir Hastanesi inşaatının akıbeti TBMM'de!

Yapımı devam eden İzmir Şehir Hastanesinin inşaat sürecine dair bazı iddialar ve hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

İzmir Ödemiş ve Kiraz için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ve Kiraz ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

izmir ödemiş hastanesi açılış Haberi

izmir ödemiş hastanesi açılış

Temeli 2013 yılında atılan ve geçtiğimiz aylarda inşaatı durma noktasına gelen yeni Ödemiş Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar sürüyor.


Zafer Mahallesi'nde tahsis edilen 48 bin metrekare alanda TOKİ tarafından 19 Haziran 2012 tarihinde yapılan ihaleyle inşa ettirilen ve 2014 yılı eylül ayında tamamlanması planlanırken yüklenici firmanın yaşadığı pürüzler nedeniyle çalışmaları zaman zaman duran 250 yataklı yeni Ödemiş Devlet Hastanesi'nde çalışmalar yaz dönemiyle birlikte hız kazandı.


Yüklenici firmanın şantiye şefi inşaat mühendisi Neşet Özer, bir aksilik çıkmaması durumunda yeni hastanenin yıl sonunda tamamlanacağını söyledi. Özer, şantiyedeki ekip sayısının artırılacağını ve temponun yükseleceğini ifade etti. 


Çalışmalarla ilgili bilgi veren Özer, "Hastanenin kaba inşaatı geçtiğimiz dönemde tamamlanmıştı. Son günlerde havalandırma, elektrik gibi tesisat çalışmaları gerçekleştiriliyor. Dış cephe kaplamasında da önemli bir seviyeye gelinmişti. Biz yaz dönemini...